fusionakis Δημοσιευμένο 15 Οκτωβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 15 Οκτωβρίου 2009 Υπάρχουν άπειροι απίστευτοι ντράμερ. Κάποιοι έχουν πάει μπροστά το όργανο, άλλοι έχουν το απόλυτο feel, άλλοι είναι groove machines... και άλλοι τα έχουν όλα! Να τους χαιρόμαστε! Ορίστε μερικοί από αυτούς: Gary Novak, Dave Weckl, Dennis Chambers, Vinnie Colaiuta, Gary Husband, Kirk Covington, Steve Smith, Terri Lyne Carrington, Tony Williams, Virgil Donati, Tony Royster Jr., Horacio "El Negro" Hernandez, Nate Smith, Jack DeJohnette... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Weedian Δημοσιευμένο 15 Οκτωβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 15 Οκτωβρίου 2009 Εχει μιλησει κανεις για Ελληνες ντραμερ στο θεμα?Η μεγαλυτερη μου επιρροη ειναι ο Στεφανος Δημητριου.Με εμαθε να μελεταω κ μου εδωσε κινητρο για να μελεταω!Οσο δεν τον ξερετε μπορειτε να μπειτε youtube,εκει εχει μερικα βιντεο κ με κιουρτσογλου που αξιζουν πραγματικα. Παρε Black Panther ταμπουρο κ θα νιωσεις... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
pan12 Δημοσιευμένο 15 Οκτωβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 15 Οκτωβρίου 2009 John Blackwell &&&& Dave DiCenso ...δεν αναφέρονται ποτέ και πουθενά >:( Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusionakis Δημοσιευμένο 15 Οκτωβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 15 Οκτωβρίου 2009 Εγώ μια φορά έτυχε να δω το Στέφανο Δημητρίου live, και από τότε έχω να λέω ότι δεν έχω δει καλύτερο Έλληνα ντράμερ. Φοβερός... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
giannakis_25 Δημοσιευμένο 29 Οκτωβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 29 Οκτωβρίου 2009 dave weckl kai o tony ruster Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Nassosa Δημοσιευμένο 30 Οκτωβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 30 Οκτωβρίου 2009 Chad Snith Danny Carrey Theos!!! John Bonham Dave Grohl Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
noseq Δημοσιευμένο 1 Νοεμβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 1 Νοεμβρίου 2009 right now JoJo Mayer Pawns are more than the King.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Sinios Δημοσιευμένο 1 Νοεμβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 1 Νοεμβρίου 2009 Shannon Larkin από τους Godsmack... Ωραίος Drummer κ με φοβερή τεχνική κ τσαλιμάκια.... Χορεύει πάνω στα drums.... http://www.youtube.com/watch?v=Xv28SqjPAjw http://www.myspace.com/amartoloikyrhkes Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
benson Δημοσιευμένο 9 Δεκεμβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 9 Δεκεμβρίου 2009 Jack Dejohnette Elvin Jones Tony Williams Steve Smith Steve Gadd Dave Weckl Jeff "Tain" Watts Vinnie Colaiuta Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dvat Δημοσιευμένο 9 Δεκεμβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 9 Δεκεμβρίου 2009 Πάμε αντίστροφα την πρώτη πεντάδα... 5) JOHN BONHAM - μεγάλη μορφή με εντελώς προσωπικό ύφος 4) DANEY CAREY - τεχνική , μυαλό και απίστευτη αίσθηση του ρυθμού 3) STEVE SMITH - fusion μανιέρες συνδιασμένες με ωριμότητα 2) MARTIN LOPEZ - εκπληκτικός drummer, άφησε μεγάλο κενό στους Opeth 1) IAN PAICE - η προσωπική μου αδυναμία! Όχι άλλα μινόρε... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση