IraklisZS Δημοσιευμένο 5 Ιουλίου 2008 Share Δημοσιευμένο 5 Ιουλίου 2008 από τους πιο αγαπημένους μου drummer είναι οι Martin Lopez και Ian Paice. στο είδος του ο καθένας φυσικά.. :P ;D a classic player now... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
thanal9999 Δημοσιευμένο 5 Ιουλίου 2008 Share Δημοσιευμένο 5 Ιουλίου 2008 De Johnette, Tony Oxley και Σιδηροκαστρίτης :) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
abatzkon Δημοσιευμένο 7 Ιουλίου 2008 Share Δημοσιευμένο 7 Ιουλίου 2008 Αγαπημένοι drummer πολλοί. Αναφέρω μερικούς: Danny Carey - TOOL Mike Portnoy - DREAM THEATER Dave McClain - MACHINE HEAD Brann Dailor - MASTODON Mark Zonder - (ex) FATES WARNING Gavin Harrison - PORCUPINE TREE Igor Cavalera - (ex) SEPULTURA Neil Peart - RUSH JoJo Mayer αυτοί... to name a few! [email protected] Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
chembeast Δημοσιευμένο 7 Ιουλίου 2008 Share Δημοσιευμένο 7 Ιουλίου 2008 Zonder ίσως ο πιο underrated ντράμερ στο μέταλ. Απλά τέλειος! ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Original21 Δημοσιευμένο 9 Ιουλίου 2008 OP Share Δημοσιευμένο 9 Ιουλίου 2008 Bobby Jarzombek,Charlie Zeleny,Στεφανος Δημητριου,Νικος Καπιλιδης.... ain was made to order! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
drabuka Δημοσιευμένο 12 Ιουλίου 2008 Share Δημοσιευμένο 12 Ιουλίου 2008 ε; επαιζε και τυμπανα ο μεγαλος Στιβι. υπαρχει σχετικο βιντεακι με σολο στο you tube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
drabuka Δημοσιευμένο 12 Ιουλίου 2008 Share Δημοσιευμένο 12 Ιουλίου 2008 vinnie colaiuita (ελπιζω να το εγραψα σωστα) steve gadd απο ελληνες Λευτερης Τζιμας. κι ασε τους αλλους να παιζουν μπουρδουκλοηχα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
TAMA Δημοσιευμένο 5 Αυγούστου 2008 Share Δημοσιευμένο 5 Αυγούστου 2008 Προσπαθώ, Προσπαθώ, να μάθω τα τραγούδια του, προσπαθώ να μπω στο ρυθμό του... 8) τόσο φυσικό όσο "στοργικός"..!! ένας μεγάλος καλλιτέχνης που παίζει πολλά όργανα και που παρακολουθώ πολλά χρονια τώρα! Και είχα την τύχη να τον δω live στην ελβετία το 2006 και είναι η μεγαλύτερη μουσική εμπειρία τις ζωής μου! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ex-Q.O.T.S.A. Δημοσιευμένο 5 Αυγούστου 2008 Share Δημοσιευμένο 5 Αυγούστου 2008 DAVID GROHL GAVIN HARRISON Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
skylodramer Δημοσιευμένο 18 Αυγούστου 2008 Share Δημοσιευμένο 18 Αυγούστου 2008 ισως φανο λιγο περιεργος σε σχεση μα αυτο το στιλ που εχετε φοιλοι μου αλλα λογο τις δουλειας μου(το λεει και το ονομα μου,skylodramer) μου αρεσει ενας παλιος dramer που επεζε με τον μελα-τερζη-φωτιαδη(μια βραδια στην Σαλονικη)ειναι ο τσατσιαμης.μου αρεσει πολυ το groove που εχει στα λαικα και το κουρδισμα του ειναι τελειο.προτεινο σε οσους ασχολουνται με αυτο το ειδος να τον ακουσουν.και επησεις αυτος που επεζε με τον σταματη γονιδη στο "live dvd" αλλα δεν ξερω πως τον λενε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση