dbakias Δημοσιευμένο 26 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 26 Ιανουαρίου 2012 1)Gene Hoglan 2)mike portnoy 3)Vinnie Paul 4)dave lombardo 5)alex van halen :o Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
chrisvek Δημοσιευμένο 26 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 26 Ιανουαρίου 2012 Συγχωρέστε με αν βγω λίγο εκτός τόπικ....Αλλά γιατί κάτι μέσα μου,μου λεεί οτι αν υπήρχε η σωστή προώθηση(της μουσικής και κατά συνέπεια των μουσικών) ένας απο 4-5 αγαπημενους μας ντράμερ,ίσως και να ήταν Έλληνας :/ Κρίμα...και νόμιζω οτι εχουμε αξιοπρεπέστατους ντράμερς εδώ.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusionakis Δημοσιευμένο 26 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 26 Ιανουαρίου 2012 Οργανοπαιχτικά οι Έλληνες είναι σε πολύ καλό επίπεδο... ειδικότερα δε σε οργανοπαίχτες μουσικών οργάνων που υπάρχουν στη μουσική μας κληρονομιά και παράδοση είμαστε ψηλά σε αξία. Επίσης το "αγαπημένος ντράμερ" δεν νομίζω ότι μπορεί να επηρεαστεί από θέματα προώθησης της μουσικής, καθαρά υποκειμενική άποψη είναι του καθενός τι και ποιος του αρέσει, είτε έρχεται από τα μέρη μας είτε όχι, είτε τον ξέρει ή μάνα του κάτι είτε όχι. Π.χ. ποιοι από το φόρουμ γνωρίζουν τον Gary Novak? Πάνω από το 30-40%; Κι όμως πιστεύω αν τον ακούσουν από κοντά ή δουν συναυλίες του με όσους έχει παίξει κάλλιστα μπορεί να γίνει ένας από τους αγαπημένους τους. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
panosprog Δημοσιευμένο 26 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 26 Ιανουαρίου 2012 Chris Maitland 8) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
George_Arvanitidis Δημοσιευμένο 26 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 26 Ιανουαρίου 2012 bobby jarzombek Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
chrisvek Δημοσιευμένο 26 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 26 Ιανουαρίου 2012 Επίσης το "αγαπημένος ντράμερ" δεν νομίζω ότι μπορεί να επηρεαστεί από θέματα προώθησης της μουσικής, καθαρά υποκειμενική άποψη είναι του καθενός τι και ποιος του αρέσει, είτε έρχεται από τα μέρη μας είτε όχι, είτε τον ξέρει ή μάνα του κάτι είτε όχι. Σίγουρα όχι!Απλά λέω οτι υπάρχει στην Ελλάδα το υψηλό επίπεδο... Π.χ. ποιοι από το φόρουμ γνωρίζουν τον Gary Novak? Πάνω από το 30-40%; Κι όμως πιστεύω αν τον ακούσουν από κοντά ή δουν συναυλίες του με όσους έχει παίξει κάλλιστα μπορεί να γίνει ένας από τους αγαπημένους τους. Τον ξέρω απο τον πατέρα μου(γερόλυκος ντραμερ)...Πράγματι απίστευτος!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Waterfall-K Δημοσιευμένο 26 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 26 Ιανουαρίου 2012 Π.χ. ποιοι από το φόρουμ γνωρίζουν τον Gary Novak? Εγω τον ξερω απο το "Paint The World" (Chick Corea Elektric Band II), το "The Sixteen Men Of Tain" (Allan Holdsworth) και απο το πολυ καλο "In A Jazz Mood" της δικιας μας Alexia. 8) Specs talks, Mgs walks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 27 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 27 Ιανουαρίου 2012 Κρίμα...και νόμιζω οτι εχουμε αξιοπρεπέστατους ντράμερς εδώ.... ε,καλα δε βρωμαει και ο τοπος απο καλους ντραμμερ στην Ελλαδα,λιγοι ειναι πιστεψε με (20-30 το πολυ ατομα ειναι εστω και στο 60% του επιπεδου των περισσοτερων ντραμμερ που αναφερονται στο Thread ,οι οποιοι οντως ειναι,οι περισσοτεροι...ΤΕΡΑΤΑ) το μεσο δε επιπεδο (οι ντραμμερ που θα βρεις για να παιξουν στο γκρουπακι σου δηλ.) ειναι δυστυχως ΤΡΑΓΙΚΟ (και απο χτυπημα και απο groove,αγνωστη εννοια στους περισσοτερους... ;D,και απο αισθητικη)....δυστυχως δεν το εχουμε μεσα μας σαν λαος το groove....δυστυχως... :'( παντως η νεα γενια εμφανιζεται βελτιωμενη πρεπει να παραδεχτω..... ;) www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Hypoxia Δημοσιευμένο 27 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 27 Ιανουαρίου 2012 Mat Greiner (August burns red) Benny Greb Thomas Lang (τον είδα live και έπαιξα στο set του . Ο τυπος θερίζει) Jon Rice (job for a cowboy) Tony Royster jr Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dionisissab Δημοσιευμένο 27 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 27 Ιανουαρίου 2012 ε,καλα δε βρωμαει και ο τοπος απο καλους ντραμμερ στην Ελλαδα,λιγοι ειναι πιστεψε με (20-30 το πολυ ατομα ειναι εστω και στο 60% του επιπεδου των περισσοτερων ντραμμερ που αναφερονται στο Thread ,οι οποιοι οντως ειναι,οι περισσοτεροι...ΤΕΡΑΤΑ) το μεσο δε επιπεδο (οι ντραμμερ που θα βρεις για να παιξουν στο γκρουπακι σου δηλ.) ειναι δυστυχως ΤΡΑΓΙΚΟ (και απο χτυπημα και απο groove,αγνωστη εννοια στους περισσοτερους... ;D,και απο αισθητικη)....δυστυχως δεν το εχουμε μεσα μας σαν λαος το groove....δυστυχως... :'( παντως η νεα γενια εμφανιζεται βελτιωμενη πρεπει να παραδεχτω..... ;) Σε παραδέχομαι Superfunk. Είναι ακριβώς έτσι τα πράγματα. Το groove δεν το έχουμε ρε γαμώτο. Βλέπω εκεί έξω τα gospelάκια τα μικρά και τρελαίνομαι. Είναι καθαρά θέμα κουλτούρας και του τι μαθαίνεις από μικρός. "Να με θάψουν οι οχτροί γιατί με θάβουν οι φίλοι" Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση