Hells_Angel Δημοσιευμένο 15 Μαΐου 2006 Share Δημοσιευμένο 15 Μαΐου 2006 Επειδή δεν γνωρίζω και τοσο καλα, έγραψα ΜΑΛΛΟΝ ο γρηγορότερος!!!!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
sephiroth Δημοσιευμένο 15 Μαΐου 2006 Share Δημοσιευμένο 15 Μαΐου 2006 Κρίμα που κανένας δεν ανέφερε τον Sean Reinert. Απίστευτη τεχνική και εκφραστικότητα. Πολύ υποτιμημένος... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
nathanlyk Δημοσιευμένο 11 Ιουνίου 2006 Share Δημοσιευμένο 11 Ιουνίου 2006 ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΡΕ....... MIKE PORTNOY .To άτομο αυτό όχι μόνο παίζει ντραμς αλλά έιναι και ιδιοφυία. Οχι απαραίτητα στην progessive, γενικώς. Ακούστε dream theater και θα καταλάβετε τι εννοώ.. www.myspace.com/nathanlyk Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
mentalvortex Δημοσιευμένο 12 Ιουνίου 2006 Share Δημοσιευμένο 12 Ιουνίου 2006 ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΡΕ....... MIKE PORTNOY .To άτομο αυτό όχι μόνο παίζει ντραμς αλλά έιναι και ιδιοφυία. Οχι απαραίτητα στην progessive' date=' γενικώς. Ακούστε dream theater και θα καταλάβετε τι εννοώ..[/quote'] νασαι καλα φιλε μου,μ-εκανες και γελασα!οχι πως ο τυπας δεν ειναι πολυ καλος ντραμερ,αλλα μην τρελαθουμε κιολας Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
tsoutsoudis Δημοσιευμένο 13 Ιουνίου 2006 Share Δημοσιευμένο 13 Ιουνίου 2006 παιδες με ολο το θαρος αυτοι που λετε προκαλουν μονο θορυβο και ειναι ασχετοι!!!!!!!!!!!!!!!!!! ο καλυτερος ειναι ο John Henry Bohnam.....οποις δεν εχει δει σε video το Μoby Dick δεν εχει δει τιποτα στη ζωη του!!!!!!!!!!!! ειμαι κατηγοριματικος.......................... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
morello Δημοσιευμένο 21 Ιουνίου 2006 Share Δημοσιευμένο 21 Ιουνίου 2006 υπαρχουν παρα πολλοι φοβεροι ντραμερς και τους περισσοτερους δεν τους ξερουμε ...μερικοι απο τους αγαπημενους μου... derek roddy (τρεχει τρεχει και δεν κουραζεται το παλικαρι) joey jordison (καποιος ειπε πριν ο γρηγοροτερος ενταξει μη γραφουμε βλακειες...ουτε τα ποδια του ουτε τα χερια του ειναι πολυ γρηγορα...απλα γουσταρω τρελα το στυλακι του και τουρ ρυθμους του...τον μονο που θα μπορουσα να πω τον γρηγοροτερο ντραμερ στη δικαση ειναι το waterson ο οποιος παιζει στο 350 και κανει 1400 στροκες το λεπτο...) dom famularo (τρελο παλικαρι ζωγραφιζει) mangini jojo mayer (εχει ξεφυγει) johny rubb joe morello (διπλα στη λεξη τεχνικη στο λεξικο πρεπει να εχουν φωτογραφια του) jim chapin (o παππους το κατεχει το moeller) terry bozzio (να δω τι αλλο θα κανει) virgil donati (καλος ειναι) steve gadd (θεος) dave wecκl (απο το natural evolution και μετα τον παω τρελα) thomas lang (αυτος πρεπει να ειναι μηχανη...ειχα και την τιμη να τον χαρω απο κοντα...βαζει πολλους απο τους παραπανω κατω σε θεματα ταχυτητας) ειναι και αλλοι πολλοι... I am Calm like a bomb Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
LarryMullen Δημοσιευμένο 21 Ιουνίου 2006 Share Δημοσιευμένο 21 Ιουνίου 2006 LARRY MULLEN JR! Kai mhn akusw tpt gia flwrus ktlp.... O tipos ta spaei(sunday bloody sundayyyyyyy)!! 8) Ο ΟΝΟΜΑ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΝΙΚΟΣ ΚΑΙ ΟΧΙ LARRY! ΕΥΧΑΡΙΣΤΩΩΩΩ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Antifender Δημοσιευμένο 21 Ιουνίου 2006 Share Δημοσιευμένο 21 Ιουνίου 2006 Jim Keltner , Vinnie Colaiuta, Omar Hakim κατά σειρά...και πολλοί άλλοι βέβαια αλλα μια ζωή δε φτάνει να ακούσεις όλους τους drummer του κόσμου....Δυστηχώς... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
menelaos Δημοσιευμένο 21 Ιουνίου 2006 Share Δημοσιευμένο 21 Ιουνίου 2006 Προφανώς μας δουλεύεις... Π.χ. άκου ακόμα και τον έλληνα Γιώργο Κόλλια των sickening horror' date=' nightfall κ nile. Προφανώς κλάσεις ανώτερος. Ξεκολλάτε επιτέλους με το χιλιοδιαφημισένο lifestyle!![/quote']Και δεν ακούω κατι επειδη ειναι χιλιοδιαφημισμένο, ακούω γιατί γουστάρω!!! Α όοοοοοοοοοοοοοοοοοοοχι! Είναι γνωστό ότι όποιος ακούει κάτι που διαφημίζεται/είναι pop το ακούει ΜΟΝΟ επειδή είναι γνωστό, καθ'ότι είναι αδύνατον κάτι που πουλάει πάνω από 200.000 κόπιες να έχει οποιαδήποτε αξία. :roll: Ήμαρτον ρε παιδιά, ορισμένες φορές δηλαδή. Πραγματικά πιστεύω ότι αν του χρόνου οι sickening horror πουλάγανε 15 εκατομύρια δίσκους χωρίς να αλλάζανε τίποτα στη μουσική τους όλοι θα λέγανε τι κουλός που είναι ο drummer τους και πόσο υπερτιμημένος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
metallic Δημοσιευμένο 22 Ιουνίου 2006 Share Δημοσιευμένο 22 Ιουνίου 2006 Εγώ δεν έχω κάποια άποψη για τους καλύτερους/χειρότερους ντραμερ, όμως ένας φίλος μου (που είναι ντραμερ) πιστεύει ότι ο καλύτερος ή από τους καλύτερους αυτή τη στιγμή είναι ο Thomas Stauch των Blind Guardian :D P>And Justice For All... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση