Octapus Δημοσιευμένο 20 Φεβρουαρίου 2006 Share Δημοσιευμένο 20 Φεβρουαρίου 2006 To συγκεκριμμενο πιτσιρικι που εμφανιζεται στο modern drummer festival 2000 ειναι ο mike d'angelo και οχι ο tony royster junior,οπως λανθασμενα εγραψα γιατι μπερδευτηκα... :cry: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
elire Δημοσιευμένο 2 Μαΐου 2006 Share Δημοσιευμένο 2 Μαΐου 2006 BOHNAM FOR EVER. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ytsestef_2112 Δημοσιευμένο 2 Μαΐου 2006 Share Δημοσιευμένο 2 Μαΐου 2006 stewart copeland forever και πολυ καλος ο virgil donatti για power drumming (αν κ λιγο κουραστικος) για rock πραγματα simon philips ο portnoy μου αρεσε μεχρι να καταλαβω τι γινεται (η αφυπνιση του 18χρονου μεταλλα... τωρα ειμαι 22 και τον ακουω και δε μου λεει κατι πλεον) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ytsestef_2112 Δημοσιευμένο 2 Μαΐου 2006 Share Δημοσιευμένο 2 Μαΐου 2006 μα πως τον ξεχασα;;; PHIL COLLINS!!! (πραγματικα θεος) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
sicmaggot Δημοσιευμένο 2 Μαΐου 2006 Share Δημοσιευμένο 2 Μαΐου 2006 joey jordison !!!!nicholas barker !!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
WrTsXxx Δημοσιευμένο 2 Μαΐου 2006 Share Δημοσιευμένο 2 Μαΐου 2006 κανείς δεν ανέφερε το fredy studer! Ελβετός, γνωστός και από τις πολλές συνεργασίες του με το ΜΕΓΑ ΚΙΘΑΡΙΣΤΑ Christy Doran έως και με τους δικούς μας ντράμερς Τουλιάτο, Κασσαβέτη, αλλά και τον Trilok Gurtu που κάποιος (με μεγάλη μου χαρά και έκπληξη)ανέφερε... Αν και όσοι αναφέρατε είναι κορυφαίοι και με συγκινούν ιδιαίτερα, νομίζω ότι ο Studer πραγματικά παίζει όπως θα θελα να παίζω...ζήλειαζήλεια... φβ/snoozeloop Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
KID Δημοσιευμένο 3 Μαΐου 2006 Share Δημοσιευμένο 3 Μαΐου 2006 JOHN DOLMAYAN. υπαρχουν τερατα σιγουρα αλλα ο συγκεκριμενος ρε παιδι μου τι να πω γουσταρω να τον ακουω και αυτον και τους s.o.a.d βιρα κι'εχει ο Θεος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
chickittypok Δημοσιευμένο 3 Μαΐου 2006 Share Δημοσιευμένο 3 Μαΐου 2006 steve smith επισης θανατος στον terry bozzio Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
WrTsXxx Δημοσιευμένο 3 Μαΐου 2006 Share Δημοσιευμένο 3 Μαΐου 2006 "θανατος στον terry bozzio" Γιατί έτσι; Μάλλον δεν έχεις ακούσει το λάηβ "Zappa in New York" Εγώ μετά απ αυτό απλά τον θαυμάζω! φβ/snoozeloop Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
mechmg93 Δημοσιευμένο 4 Μαΐου 2006 Share Δημοσιευμένο 4 Μαΐου 2006 http://www.youtube.com/watch?v=7X00JInTTkM&search=Danny%20Carey%20 8O 8O πρεπει να εχω ξαναγραψει σε αυτο το post, αλλα για τον danny carey μαλλον αξιζει να ξαναγραψω...δεν ξερω τι πιστευουν οι drummers του noiz γι αυτον, αλλα αυτος ειναι ο αγαπημενος μου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση