Προς το περιεχόμενο

Ποιος ειναι ο αγαπημενος σας ντραμερ?

Original21

Προτεινόμενες αναρτήσεις

1. Charlie Watts

2. Virgil Donati

Τώρα θα μου πείτε που κολλάει ο ντράμερ των Στόουνς με το θεό της μπαγκέτας... Απλά ο ένας είναι συναισθηματικά αγαπημένος ενώ ο άλλος παικτικά...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντήσεις 413
  • Πρώτη
  • Τελευταία

Περισσότερες συμμετοχές

Περισσότερες συμμετοχές

Εικόνες

ισως φανο λιγο περιεργος σε σχεση μα αυτο το στιλ που εχετε φοιλοι μου αλλα λογο τις δουλειας μου(το λεει και το ονομα μου,skylodramer) μου αρεσει ενας παλιος dramer που επεζε με τον μελα-τερζη-φωτιαδη(μια βραδια στην Σαλονικη)ειναι ο τσατσιαμης.μου αρεσει πολυ το groove που εχει στα λαικα και το κουρδισμα του ειναι τελειο.προτεινο σε οσους ασχολουνται με αυτο το ειδος να τον ακουσουν.και επησεις αυτος που επεζε με τον σταματη γονιδη στο "live dvd" αλλα δεν ξερω πως τον λενε

παρότι δεν είμαι του χώρου σας ο Τσατσιάμης είναι πολύ καλός για το είδος

Με Την Σειρα Μου:

Phil Collins [Tα Λογια Περιττα]

David Garibaldi [Μαζι Με Τον Roco Prestia...Μονο Μια Λεξη GROOVE]

Simon Philips [Toto ΑΠΛΑ, Satriani ΚΤΛ]

Steve Smith [Οταν Επαιζε Σολο Στα 80's Μαζι Mε Joyrney...]

Mark Zonder [Εγκεφαλικα Τυμπανα]

Neil Peart [La Villa Strangiato...]

Stingray Baby !!!!

Δε μπορώ να πώ απόλυτα ότι αυτός είναι ο καλύτερος drummer γιατί υπάρχουν και υπήρχαν πολλοί καταπληκτικοί drummers.Θα πώ όμως κάποιυς που μου αρέσουν πολύ.

Απο ξένους ο Dave Lobardo και απο Ελληνες ο Alex Apostolakis.Aν και δεν έχουν καμμία σχέση μεταξύ τους.

1. Charlie Watts

2. Virgil Donati

Τώρα θα μου πείτε που κολλάει ο ντράμερ των Στόουνς με το θεό της μπαγκέτας... Απλά ο ένας είναι συναισθηματικά αγαπημένος ενώ ο άλλος παικτικά...

O Charlie ειναι ΜΕΓΑΛΟΣ ντραμμερ.ΚΑΝΕΙΣ δεν μπορει να παιξει οπως αυτος.Κατα την ταπεινη μου γνωμη ΕΙΝΑΙ οι Stones.... ;)

www.soundcloud.com/superfunk12

https://superfunk12.wordpress.com/

Carmine Appice από ξένους.

Στέφανος Δημητρίου από Έλληνες.

Τα Watt, είναι σαν τα λεφτά... να έχεις

Δεν το διαβασα ολο το θεμα...προσθετω και τον Steve Gadd & Τerry Bozzio. Βαζω και μια δόση Dave Weckl.

www.sonicspace.gr

Να υποθέσω πως αν σας μιλαγε κανένας για κάποιον Dave Weckl ή Vinnie Colaiuta ή Tony Roister jr.,θα απαντούσατε "Ποιοί ειναι αυτοί? Σε ποιό group παίζουν?"....Ενδεικτικά,για δείτε στο you tube:Tony Roister jr. with ASAP και το Dave Weckl Band-The Chicken, γιατί και 'γω νόμιζα κάποτε οτι ο καλύτερος ντράμερ είναι ο Mc Brian των Maiden,όμως όταν άκουσα τον Weckl κατάλαβα τελικά τι σημαίνει ντράμερ με.....(καταλαβαίνετε)..!!

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση

• Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου