Fader Δημοσιευμένο 9 Φεβρουαρίου 2006 Share Δημοσιευμένο 9 Φεβρουαρίου 2006 Και εγώ σε συγχαίρω snare για το καλό σου γούστο. :wink: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Octapus Δημοσιευμένο 15 Φεβρουαρίου 2006 Share Δημοσιευμένο 15 Φεβρουαρίου 2006 terry bozio,joe franco και ξερα σκατα.... :lol: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Seth Δημοσιευμένο 16 Φεβρουαρίου 2006 Share Δημοσιευμένο 16 Φεβρουαρίου 2006 Μα καλα ρε παιδια μονο 2 ατομα εχουν γραψει για τον Buddy Rich? Ο ανθρωπος απλα δεν εχει ταιρι. Τρομεροι οι Mark Zonder, Dave Wackle, Virgil Donnati(δειτε ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ το σολο του στο Live In Astoria του Steve Vai, δεν υπαρχει!!!!!!!!), Danny Carrey, Dennis Champers, Billy Cobam αλλα κανεις δεν ειπε τον Mike Mantzini που ειναι μεγαλος παικτης! Τελος εμενα μου αρεσουν παρα πολυ οι: Bonham, Cameron(Soundgarden τωρα Pearl Jam). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Seth Δημοσιευμένο 16 Φεβρουαρίου 2006 Share Δημοσιευμένο 16 Φεβρουαρίου 2006 Ειναι λιγο μεγαλο αλλα αξιζει να το δειτε ολο. Αν δε κανω λαθος ειναι μαθητης του Dennis Chambers. Τωρα πρεπει να ειναι 23-24. http://www.youtube.com/watch?v=EWDav5K3N7I&search=Tony%20Royster%20Junior Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
JAM Δημοσιευμένο 16 Φεβρουαρίου 2006 Share Δημοσιευμένο 16 Φεβρουαρίου 2006 To έχω αυτό το videaki...είχα μείνει με το στόμα ανοιχτό οταν το πρωτοείδα...8O Αυστηρώς ακατάλληλο για drummers... Σοβαρολογώ !!! Οι drummer ΔΕΝ πρέπει να το δουν αυτό...υπάρχει σοβαρός κίνδυνος να φορέσουν την μπότα τους κολάρο... Το πιτσιρικί απλά στέκεται δίπλα σε οποιονδήποτε μεγάλο drummer...και είναι 12 χρονών...και δεν λέω υπερβολές...πείτε μου τι του λείπει, ήχος, groove, τεχνική, φαντασία ??? www.intravenus.gr Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
JIMBRAIN Δημοσιευμένο 17 Φεβρουαρίου 2006 Share Δημοσιευμένο 17 Φεβρουαρίου 2006 Dave weckl......ενας και μοναδικος. Υψηλο επιπεδο τεχνικης,αψογη φιλοσοφια γυρω απο το drumming και τρελες τρελες δυναμικες!!!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Octapus Δημοσιευμένο 17 Φεβρουαρίου 2006 Share Δημοσιευμένο 17 Φεβρουαρίου 2006 μια και βλεπω και το συζητατε για το εν λογω πιτσιρικι,τωρα ειναι 18 και ηταν 12 χρονων οταν τα επαιζε αυτα,ειναι στο dvd modern drummers festival 2000. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Seth Δημοσιευμένο 17 Φεβρουαρίου 2006 Share Δημοσιευμένο 17 Φεβρουαρίου 2006 OCTAPUS εγω νομιζα οτι ηταν 23-24 αλλα τελικα τωρα ειναι 21. Το λεει στο επισημο site του αμα ενδιαφερεσαι. Και μαλιστα ξεκινησε τα drums απο 3 χρονων!!! 8O http://www.tonyroysterjr.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
StefxOup Δημοσιευμένο 17 Φεβρουαρίου 2006 Share Δημοσιευμένο 17 Φεβρουαρίου 2006 Εγώ ψηφίζω Gavin Harrison(Porcupine Tree)!!!Απίστευτος!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Octapus Δημοσιευμένο 20 Φεβρουαρίου 2006 Share Δημοσιευμένο 20 Φεβρουαρίου 2006 οντως ναι μπερδεψα τα πιτσιρικια, 8O στο modern drummer festival ειναι αλλο :lol: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση