Original21 Δημοσιευμένο 23 Νοεμβρίου 2005 Share Δημοσιευμένο 23 Νοεμβρίου 2005 Εμενα παντως ειναι 2 ο Joey Jordison (SlipKnot) και ο Jimmy Cobb ain was made to order! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ex-freemindgr Δημοσιευμένο 23 Νοεμβρίου 2005 Share Δημοσιευμένο 23 Νοεμβρίου 2005 Simon Philips Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
JAM Δημοσιευμένο 23 Νοεμβρίου 2005 Share Δημοσιευμένο 23 Νοεμβρίου 2005 Jack Dejohnette και ο δικός μας Νίκος Σιδηροκαστρίτης ! www.intravenus.gr Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
mentalvortex Δημοσιευμένο 23 Νοεμβρίου 2005 Share Δημοσιευμένο 23 Νοεμβρίου 2005 μαλλον ο Neil Peart των Rush Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Earendil Δημοσιευμένο 23 Νοεμβρίου 2005 Share Δημοσιευμένο 23 Νοεμβρίου 2005 Μακάρι να μπορούσα να πω μόνο ΕΝΑΝ. Ας είναι, να μια τριάδα των αγαπημένων μου-μέχρι εκεί που φτάνουν τα αυτιά μου ως τώρα: John Bohnam Lenny White Danny Carey τασκερα απο βουτυρο οπως αποκαλουμε μερικη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
old_nick Δημοσιευμένο 24 Νοεμβρίου 2005 Share Δημοσιευμένο 24 Νοεμβρίου 2005 Cozy Powel (R.I.P.) Tigka metal!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
analogtreehouse Δημοσιευμένο 24 Νοεμβρίου 2005 Share Δημοσιευμένο 24 Νοεμβρίου 2005 Ira Elliot Matt Johnson Matt Cameron Αντώνης Αντωνίου Έχω φάει άπειρες ώρες ακούγοντας τους να παίζουν τύμπανα.Αυτό που μου αρέσει σε ένα ντράμμερ είναι να έχει μια ιδιότυπη δικιά του αντίληψη του ρυθμού και να τονίζει αυτή του την ιδιαιτερότητα κάποιες στιγμές στο παίξιμο του! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 24 Νοεμβρίου 2005 Share Δημοσιευμένο 24 Νοεμβρίου 2005 AL JACKSON (ισως ο μεγαλυτερος ντραμμερ που εζησε ποτε..) STEVE GADD STEVE JORDAN CHARLIE WATTS www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
frunobulax Δημοσιευμένο 24 Νοεμβρίου 2005 Share Δημοσιευμένο 24 Νοεμβρίου 2005 Stewart Copeland Steve Jordan Terry Bozzio Λουκάς Σιδεράς (...!) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
taq Δημοσιευμένο 24 Νοεμβρίου 2005 Share Δημοσιευμένο 24 Νοεμβρίου 2005 Cozy Powel (άτιμα μηχανάκια :twisted: ) ωραίος ο μακαρίτης!!! Ian Paice (κλασσικός, αλλά .....) In Fender Strat we trust! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση