kontras Δημοσιευμένο 22 Ιουνίου 2007 Share Δημοσιευμένο 22 Ιουνίου 2007 Εγώ θα έλεγα Billy CObham και Mike Portnoy Dreamers come and go, but a dream's forever Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Alexeys Δημοσιευμένο 22 Ιουνίου 2007 Share Δημοσιευμένο 22 Ιουνίου 2007 Steve Smith Virgil Donati Mike Portnoy Simon Phillips Dean Castronovo John Bonham Cozy Powell Billy Cobham Buddy Rich όποιος μπορεί κάνει, όποιος δεν μπορεί κρίνει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Botiskt Δημοσιευμένο 23 Ιουνίου 2007 Share Δημοσιευμένο 23 Ιουνίου 2007 +1 για Billy Cobham Απο Ελληνες ο Σεραφείμ Μπέλος Σπύρος Παναγιωτόπουλος, Γιώργος Τρανταλίδης, Γιάννης Σταυρόπουλος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
bloody_sunday Δημοσιευμένο 23 Ιουνίου 2007 Share Δημοσιευμένο 23 Ιουνίου 2007 Παιδιά κοίταξα όλες τις προηγούμενες σελίδες και πολλοί που είδα ήταν απλά "πολυβόλα", με κατάφωρα στείρα τεχνική και χωρίς απολύτως καμία αίσθηση μουσικότητας... ομολογώ βεβαίως την άγνοιά μου σε ντραμερίστικα ονόματα (αν και ντράμερ myself - μαζί με άλλα), πάντως θα σας πω τις προτιμήσεις μου: John Bonham, Led Zeppelin Jimmy Chamberlin, Smashing Pumpkins Joey Jordison, Slipknot Danny Carey, Tool Jukka Nevalainen, Nightwish (και φοβερό παιδί - σας μιλάω εκ πείρας!) και ένας που δεν αναφέρθηκε πουθενά :!: :!: Igor Cavalera, Sepultura (πρώην, τώρα πια) ...χωρίς να πιάσω βέβαια τους ασύλληπτους jazz drummers που αν και ακούω παλιά jazz, τα ονόματά τους δεν τα ξέρω. Fear no more the heat o' the sun Nor the furious winter's rages Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Ventrue Δημοσιευμένο 25 Ιουνίου 2007 Share Δημοσιευμένο 25 Ιουνίου 2007 Οι Drummers των Ramones και των AC/DC γιατι παιζει να χουν παιξει τα καλυτερα 4/4 στην ιστορια του ροκ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Wind Δημοσιευμένο 25 Ιουνίου 2007 Share Δημοσιευμένο 25 Ιουνίου 2007 Απο Ελληνες ο Σεραφείμ Μπέλος Σπύρος Παναγιωτόπουλος' date=' Γιώργος Τρανταλίδης, Γιάννης Σταυρόπουλος[/quote'] Τότε θα σου αρέσει και αυτό το CD: http://www.gabrieldrums.com/greek/sounds.htm http://www.myspace.com/johnmelasmusic Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
snare Δημοσιευμένο 29 Ιουνίου 2007 Share Δημοσιευμένο 29 Ιουνίου 2007 John Bonham' date=' Led ZeppelinJimmy Chamberlin, Smashing Pumpkins Joey Jordison, Slipknot Danny Carey, Tool Jukka Nevalainen, Nightwish (και φοβερό παιδί - σας μιλάω εκ πείρας!) και ένας που δεν αναφέρθηκε πουθενά :!: :!: Igor Cavalera, Sepultura (πρώην, τώρα πια) [/quote'] Φίλε ματωμένη_κυριακή, Κατ'αρχάς με κέρδισες με το ΠΟΛΥ ωραίο αϊκον σου των θεών Kyuss :) Στη συνέχεια απλά είσαι απο τα λίγα άτομα που έχω μιλήσει κ' γουστάρουν danny the drumgod, Jimmy C., και Bonzo συγχρόνως. Απλά μου έφτιαξες τη διάθεση ρε παιδί μου :) +1500 στο τετράγωνο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
bloody_sunday Δημοσιευμένο 29 Ιουνίου 2007 Share Δημοσιευμένο 29 Ιουνίου 2007 Σε ευχαριστώ πολύ snare!! :oops: Τώρα για τον Bonham, ότι και να πούμε είναι λίγο... φαντάσου ότι επίτηδες δεν έβαζε τεχνητό reverb στα ντραμ παρτ του στις ηχογραφήσεις αλλά διάλεγε να παίζει σε χώρους με καταπληκτική ακουστική... αυτός ο heavy όγκος είναι 100% φυσικός... Όσο για το εικονίδιο, μακάριοι όσοι καταλαβαίνουν πραγματικά τι δείχνει, τι σημαίνει και τι συμβολίζει!! :wink: Ας το απολαύσουμε: Fear no more the heat o' the sun Nor the furious winter's rages Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Ajowerty Δημοσιευμένο 29 Ιουνίου 2007 Share Δημοσιευμένο 29 Ιουνίου 2007 ενας είναι Daniel Erlandsson EAVY METAL IS THE LAW Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
starscream Δημοσιευμένο 30 Ιουνίου 2007 Share Δημοσιευμένο 30 Ιουνίου 2007 jojo mayer: http://www.youtube.com/watch?v=MUsUljsDBg8 όχι μόνο εξαιρετικός drummer αλλά και μουσικά το σύνολο του παίζει πολύ ωραία πράγματα... επίσης στους μεταλλάδες: tomas haake (meshuggah) martin lopez (ex-opeth) απορώ πως δεν έχει γίνει καμία νύξη για ετούτους Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση