IraklisZS Δημοσιευμένο 28 Δεκεμβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 28 Δεκεμβρίου 2009 και εγώ θα σου πρότεινα να κοιτάξεις κάτι σε μεταχειρισμένο, μπορείς να πάρεις ενισχυτάρα και να σου μεινουν κ λεφτά για μαγνήτες οπότε το 99% του ήχου σου δε θα "παιρνει" πια αλλή αναβάθμιση ;) a classic player now... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fendermarshall Δημοσιευμένο 28 Δεκεμβρίου 2009 OP Share Δημοσιευμένο 28 Δεκεμβρίου 2009 Σας ευχαριστω ολους για τη βοηθεια σας!Τελικα θα προχωρησω στην αγορα ενισχυτη.Οσο για τις προτασεις σας για ενισχυτες μπορω να πω οτι ειχα στο μυαλο μου να παρω κατι σε marshall αλλα σε κεφαλη καμπινα φευγει πανω απο τα 1000.Για τους mesa boogie μου εχουν πει οτι ειναι πολυ ευαισθητοι και δεν επιτρεπουν πολλες μετακινησεις.Το ενα θεμα το κλεισαμε παω για ενισχυτη ;).Θα ημουν ευγνωμων αν μου προτεινατε καποιους ενισχυτες συμφωνα με το μπατζετ μου(και αν μου μεινουν λεφτα χτυπαω και κανενα σετ μαγνητες). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 28 Δεκεμβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 28 Δεκεμβρίου 2009 Για τους mesa boogie μου εχουν πει οτι ειναι πολυ ευαισθητοι και δεν επιτρεπουν πολλες μετακινησεις. Να πεις σε αυτους που σου ειπαν κατι τετοιο να κοψουν τα πολλα ναρκωτικα γιατι βλαπτουν... ;D www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
audiokostas Δημοσιευμένο 28 Δεκεμβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 28 Δεκεμβρίου 2009 Για τους mesa boogie μου εχουν πει οτι ειναι πολυ ευαισθητοι και δεν επιτρεπουν πολλες μετακινησεις. Εννοείς υπερατλαντικές μετακινήσεις. Γιατί ως γνωστόν δεν αντέχουν το jet lag και βγάζουν καθυστέρηση. Δεν έχουν θόρυβο οι μαγνήτες. Απλά γκρινιάζουν όταν δεν παίζουν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fendermarshall Δημοσιευμένο 28 Δεκεμβρίου 2009 OP Share Δημοσιευμένο 28 Δεκεμβρίου 2009 ;D ;D ;D Και γω δεν ειχα ακουσει κατι για τους mesa και την αξιοπιστια τους Αλλα ενος φιλου μου χαλασε το reverb και θεωρει πως εγινε απο τις μετακινησεις για τα live. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator kpeyos Δημοσιευμένο 28 Δεκεμβρίου 2009 Moderator Share Δημοσιευμένο 28 Δεκεμβρίου 2009 Aπλά δεν υπάρχει Marshall σε αυτήν την κατηγορία τιμής που να έχει την ίδια ποιότητα ήχου με τον Boogie που σου πρότεινα. Ειδικά αν τσοντάρεις κάτι ακόμα και του πάρεις μια εξωτερική καλή 2x12 καμπίνα με ποιοτικά μεγάφωνα (που θα έχεις και μέγιστη ευελιξία, επιλέγοντας πότε και αν χρειάζεται να κουβαλήσεις το επιπλέον βάρος). Κατά τ' άλλα όποιος σου είπε ότι οι Boogie δεν είναι αξιόπιστοι σαν ενισχυτές, μάλλον δεν είναι και πολύ αξιόπιστος ο ίδιος... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
odis13 Δημοσιευμένο 28 Δεκεμβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 28 Δεκεμβρίου 2009 Για να λεμε και του στραβου το δικιο, εχει παρατηρηθει απο αρκετους μια μικρη ποιοτικη πτωση ορισμενων υλικων που χρησιμοποιει η Mesa στους ενισχυτες της. Αλλα ακομα και ετσι, το να λες οτι οι Boogie ειναι ευαισθητοι και οχι για πολλες μετακινησεις ειναι το λιγοτερο υπερβολικο, αν οχι αστειο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
IraklisZS Δημοσιευμένο 28 Δεκεμβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 28 Δεκεμβρίου 2009 αν οι μεσα έχουν πρόβλημα στις μετακινήσεις αυτό γίνεται λόγω βάρους και μονο αν θες να χρησιμοποιήσεις ντε και καλά όλο το budget για ενισχυτή θα σου πρότεινα Koch Studiotone ή ENGL screamer μεταχειρισμένο αν βρεις ωστε με τα υπολοιπα να παρεις και ένα σετ καλούς μαγνητες και να είσαι κύριος υπάρχουν όμως πολύ αξιόλογες λύσεις (μονοκάναλοι ενισχυτές κυρίως) σε λιγότερα χρηματα, που προυποθέτουν βέβαια να χρησιμοποιείς πεταλάκια/πεταλιέρα για να παίρνεις distortion που να σε φτανει ως heavy. γενικα πρεπει να το ξεκαθαρίσεις αυτό, δηλαδή αν θες ενισχυτή που θα χρησιμοποιείς το βρώμικο κανάλι του ή αν θα παιρνεις τη "βρωμα" απο εφέ. a classic player now... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
freerock1974 Δημοσιευμένο 28 Δεκεμβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 28 Δεκεμβρίου 2009 Μην αλλαζεις μαγνητες.δεν αξιζει ουτε τον κοπο ουτε τα φραγκα και δε θα δεις μεγαλη διαφορα. Ο ηχος μιας ηλεκτρικης κιθαρας εξαρταται απο πολλα πραγματα.πολλοι νομιζουν οτι αν βαλουν καλους μαγνητες σε μια φτηνη κιθαρα θα την κανουν κιθαρακλα...ολοι το νομιζαμε καποτε...ολοι το πληρωσαμε...(σε ευρω η...δραχμες). Αστη κιθαρουλα σου οπως ειναι. Παντως,αν δε σε πειραζει το μεταχειρισμενο,εδω στο νοιζ εχει πραγματικα καποιους καλους ενισχυτες και κιθαρες. Ενδεικτικα αυτη τη στιγμη: http://www.noiz.gr/index.php?action=classifieds;sa=view;id=23764 http://www.noiz.gr/index.php?action=classifieds;sa=view;id=23572 Μην περιμενεις thrash γκαζια...θα χεις ομως γεματολαμπατο ροκ χαρντ ροκ ηχοπου με ενα πεταλι γινεται οτι θες... Προσωπικα ειμαι φεντερακιας ως το κοκκαλο(οι μονες κιθαρες που ειναι προεκταση αυτου που χει μεσα του ο καθενας...)ωστοσο αν κρινω απ αυτα που παιζεις και θες πακετο,παρε κι αυτη: http://www.noiz.gr/index.php?action=classifieds;sa=view;id=24415 λιγο ουδετερη ηχητικα αλλα ειναι ευκαιριαρα... Αυτα απο μενα. keep rockin'!!!!!!!!!! 8) GROOVEYARD RECORDS - SUPER VINTAGE - WELCOME TO MOJO LAND Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fendermarshall Δημοσιευμένο 28 Δεκεμβρίου 2009 OP Share Δημοσιευμένο 28 Δεκεμβρίου 2009 Ευχαριστω πολυ για την βοηθεια αλλα θα ηθελα να μου πειτε (μιας και αποφασισα να παρω καμια Marshall κεφαλη),ποια κεφαλη μαζι με καποια καμπινα (marshall μιας και απο οτι μου ειπατε ταιριαζει γαντι με τη μουσικη που ακουω)θα βγαζουν αρκετα καλο ηχο εως 1100 ευρω? ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση