zithon Δημοσιευμένο 27 Δεκεμβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 27 Δεκεμβρίου 2009 Θα παρω εναν εξωτερικο σκληρο για εναν παλιο-υπολογιστη που εχω......ειναι ενας παλιος DELL απο εκεινους τους επιτραπεζιους στα 2.0 Ghz Pentium. Λεω να μην παρω μεγαλο σκληρο γιατι φοβαμαι μηπως και δεν αναγνωριζει ολοκληρη την χωρητικοτητα.... μεχρι κανενα 60-70 ευρω το πολυ! και μαλλον για 250Gb. Περισσοτερο τον θελω για να αποθηκευσω μουσικη, τιποτα εγγραφα και καμια ταινιουλα! Θελω γνωμες για μαρκες και ΤΙ αλλο πρεπει να προσεξω..... NON SERVIAM... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gdevelek Δημοσιευμένο 27 Δεκεμβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 27 Δεκεμβρίου 2009 δεν θα έχεις θέμα με αναγνώριση χωρητικότητας κοίτα να πάρεις μοντέλο που παίρνει ρεύμα μέσω USB και συνεπώς δεν έχει τροφοδοτικό και καλώδιο ρεύματος, είναι πολύ βολικοί και μικροί σε διαστάσεις αν βάζεις και ταινίες, τα 250 θα φύγουν γρήγορα έχω καλή εμπειρία με western digital Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
zithon Δημοσιευμένο 27 Δεκεμβρίου 2009 OP Share Δημοσιευμένο 27 Δεκεμβρίου 2009 Σιγουρα δεν θα εχω προβλημα με την χωρητικοτητα??γιατι εχει τυχει σε φιλους μου να βαζουν πανω στο pc τους σκληρο ,ας πουμε 250Gb και να αναγνωριζει περιπου τα 180... :-\, αν και αυτο εχει τυχει για εσωτερικο σκληρο! Για εξωτερικο μπορει να ειναι διαφορετικα τα πραγματα....... Αν οντως δεν εχω προβλημα με την χωρητικοτητα θα "χτυπησω" κανεναν 500Gb. Λεω για αυτον :http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.301786 Αλλα θελω κι αλλες γνωμες.....Αν βγαλει προβλημα,δεν θα με καινε τοοσο πολυ τα χρηματα...αλλα τα αρχεια που μπορει να χασω.... NON SERVIAM... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gdevelek Δημοσιευμένο 27 Δεκεμβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 27 Δεκεμβρίου 2009 κι ο εσωτερικός σου να βγάλει πρόβλημα, πάλι τα αρχεία σου θα χάσεις κανένας δίσκος δεν είναι επαρκώς ασφαλής, πρέπει πάντα να έχεις αντίγραφα ασφαλείας πρόβλημα να "χάνεται" μέρος της χωρητικότητας επειδή το πισί ήταν λίγων ετών δεν έχω ξανακούσει, κάτι άλλο πιστεύω πως έφταιγε στην περίπτωση που περιγράφεις Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dr.peters Δημοσιευμένο 27 Δεκεμβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 27 Δεκεμβρίου 2009 να αναφερω και εγω πως πριν μερικες μερες πηρα εναν 250αρι γουεστερν ντιτζιταλ απο αυτους που παιρνουν ρευμα απο το γιουεσμπι, δεν τον εβλεπε κανενα απο τα τρια πισι που εχω στο σπιτι, τα πισι του γραφειου τον εβλεπαν ολα κανονικοτατα, λιγο καιρο μετα χωρις καμια αλλαγη τον ειδαν και του σπιτιου και τωρα ειναι εντελως νεκρος!!!! :) πανελιστας και ανταρτομαχητης.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gdevelek Δημοσιευμένο 27 Δεκεμβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 27 Δεκεμβρίου 2009 κι εμένα μου χτύπησε σκληρός πριν 10 μέρες, την ώρα ακριβώς που μπούταρα αφού είχα μόλις βάλει νέο σκληρό στον οποίο θα αντέγραφα αυτόν που χάλασε Murphy's law is a bitch Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Sonic X Δημοσιευμένο 27 Δεκεμβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 27 Δεκεμβρίου 2009 Προτείνω τον Samsung Story Station 1,5 Terrabyte του οποίου είμαι κάτοχος εδώ και δύο μήνες περίπου. Βασικά του πλεονεκτήματα κατά την γνώμη μου είναι πως έχει διακόπτη on-off και πως αν μείνει λίγη ώρα "αδρανής" σταματάει να περιστρέφεται (δεν σβήνει). Επίσης ένα μεγάλο ατού είναι η χωρητικότητα του που σε σχέση με την τιμή του (99€ από Media Markt) τον κάνει μια από τις πιο συμφέρουσες αγορές. http://techblog.gr/computers/samsung-story-station-1-5-terrabyte/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Spiros Mavromatis Δημοσιευμένο 27 Δεκεμβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 27 Δεκεμβρίου 2009 μεχρι τωρα ειχα 2 εξωτερικους usb 2.0 WD και εναν Lacie 500gb με δικη του τροφοδοσια ρευματος. οι μεν WD ανοιγουν οταν το "θυμουνται" , ο δε Lacie , εχει χρησιμοποιηθει , 3 φορες για "γενικο" back up , και συμβαινει το ιδιο με τους WD σε μεγαλυτερη συχνοτητα ομως. θελω κι εγω μια αξιοπιστη λυση back up εκτος hard disc.... σε dvd ?? cd?? Mesa/Boogie & Strato Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
menelaos Δημοσιευμένο 27 Δεκεμβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 27 Δεκεμβρίου 2009 Πάρε έναν Lacie 1Tb να γουστάρεις! 8) (με τροφοδοσία κανονική) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Sonic X Δημοσιευμένο 28 Δεκεμβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 28 Δεκεμβρίου 2009 οι μεν WD ανοιγουν οταν το "θυμουνται" , ο δε Lacie , εχει χρησιμοποιηθει , 3 φορες για "γενικο" back up , και συμβαινει το ιδιο με τους WD σε μεγαλυτερη συχνοτητα ομως. Είχα παρόμοιο πρόβλημα με έναν Lacie 500 GB, ο οποίος μετά από κάποιο καιρό και χωρίς να του έχει γίνει μεγάλη χρήση, δεν ξεκίναγε. Η λύση ήταν τελικά η εξής: αφαίρεση του δίσκου από το κουτί του και τοποθέτηση σε ένα καινούργιο με διακόπτη on-off (μάρκας Icy Box για όποιον ενδιαφέρεται). Έκτοτε δουλεύει μια χαρά και δεν έχει ξαναπαρουσιάσει πρόβλημα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση