Προς το περιεχόμενο

Τι παιζει με τις 7χορδες?

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Επειδη τωρα τελευταια το εχω ριξει στους dream theater παρατηρησα οτι ο petrucci εχει παιζει με 7 χορδη..και ιδου η απορια..ποια η διαφορα απο τις συνηθισμενες 6 χορδες?χρειαζεται καποιες παραπανω γνωσεις..??θα αξιζε στο μελλον να παρω μια 7 χορδη παρα μια 6 χορδη??τι παιζει ακριβως?? ??? ???

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

- οι 7χορδες εχουν μια παραπανω μπασσα χορδη(ΣΙ) πανω απο την ΜΙ μπασσο δλδ...

- εχουν αλλου τυπου μαγνήτες(δεν μπορεις να βαλεις μαγνητη 6χορδης σε 7χορδηκ φυσικα ουτε κ τ αναποδο :P)

- οχι δεν θα ελεγα οτι χρειαζεται παραπανω γνωσεις σιγουρα ομως χρειαζεται μια καποια εμπειρια...

δεν με ενδιαφερει πραγματικα τι ειναι στην μοδα και τι οχι,εχω το δικο μου στιλ :P ;)

αλλα θα αξιζε σε κανα δυο χρονακια να παρω μια κιθαρα σαν αυτη

http://www.thomann.de/gr/harley_benton_hbr7_450_frbk_7string_egitarre.htm

καλυπτουν δηλαδη ηχητικα??και σε θεματα ποιοτητας η συγκεκριμενη?

Καλησπερα, φιλε δεν θα σου πρότεινα ποτε harley benton..η ποιότητα κατασκευής δεν είναι καθόλου καλή και συνήθως είναι προβληματικές..Δεν είναι ούτε καν για αρχαριους..Αξίζουν

μονο για να την κρεμάσει κάποιος στον τοίχο..

Αν δεν γραφεις δικη σου μουσικη και απλως παιζεις γνωστα κομμάτια τότε μόνο σε σπάνια περίπτωση θα χρειαστείς 7χορδη κιθάρα. Δεν εχω συναντησει πολλους καλλιτέχνες που να παιζουν τόσο μπασσες νότες που να χρειάζεται η ΣΙ μπάσσα χορδή. Δηλαδη μπορείς να παιζεις τα περισσοτερα κομματια κιθαριστών που χρησιμοποιουν 7χορδη κάλλιστα και με 6χορδη κιθάρα.  ;D

Α οκ δεν το ηξερα και ευχαριστω για την πληροφορια.. :P

Εμενα το μυαλο μου αρχικα ειναι στην λιγικη του να αγορασω μια κιθαρα για μεταλ μουσικη,,εχω ηδη μια fender squier αλλα παιζω blues.

Τι μαρκα(οικονομικη)αξιζει για τετοιες καταστασεις??

Και για 6 χορδες και για 7 χορδες ;)

δεν με ενδιαφερει πραγματικα τι ειναι στην μοδα και τι οχι,εχω το δικο μου στιλ :P ;)

αλλα θα αξιζε σε κανα δυο χρονακια να παρω μια κιθαρα σαν αυτη

http://www.thomann.de/gr/harley_benton_hbr7_450_frbk_7string_egitarre.htm

καλυπτουν δηλαδη ηχητικα??και σε θεματα ποιοτητας η συγκεκριμενη?

Να σε καλύπτει σε τι εννοείς;Φαντάζομαι εννοείς για metal λόγω Dream Theatre.

Πάντως το κόστος δεν είναι απαγορευτικό για την κιθάρα,ανάλογα με τα μεγέθη σου μπορείς να την πάρεις από τώρα και να δοκιμάσεις μόνος σου το τί και το πως.Βεβαίως ό,τι πληρώνεις παίρνεις,έτσι;!

Balance and practice is the key to success.

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου