The Alex Δημοσιευμένο 27 Δεκεμβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 27 Δεκεμβρίου 2009 καλησπερα σε ολους και καλες γιορτες!!! Μολις πηρα ενα προγραμμα ηχογραφησης και το ψαχνω σε βαθος... Οπως καταλαβαινετε ειμαι τελειος ασχετος απο τετοια θεματα και αυτη ειναι η πρωτη μου προσπαθεια. Μην προσπαθησετε να βρειτε νοημα στα λογια φαινεται θα χα πιει πολυ ;D το μονο που εχω χρησιμοποιησει ειναι μια ηλεκτρικη κιθαρα fender strat. & και ενα μικροφωνο απο αυτα που μιλανε στο internet ::) Οσο για το γενικο στιλ του κομματιου δεν θα λεγα οτι με αντιπροσωπευει απολυτα αλλα σιγουρα ειναι ενα μερος μου :o :D ευχαριστω για τον χρονο σας Μουσικα_Ονειρα.mp3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
frank d Δημοσιευμένο 28 Δεκεμβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 28 Δεκεμβρίου 2009 η μουσικη μου αρεσε πολυ, κ εκει που αρχιζε να με ταξιδευει τελειωσε, οσο για την φωνη σιγουρα υπαρχουν καλυτερα πραγματα που μπορεις να κανεις Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gkou Δημοσιευμένο 28 Δεκεμβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 28 Δεκεμβρίου 2009 Λοιπόοοον... δεν ξέρω τί θα κάνεις, πιες κι άλλο αν χρειαστεί ;D, αλλά βγάλε το κομμάτι περισσότερο, ώστε να μπορώ να καταλάβω κι εγώ τι λες και που το πας... Μου άρεσε που είχε τέτοιους στίχους, είμαι πολύ υπέρ του αφηρημένου εγώ ;), αλλά κάτσε και δουλεψέ το, έχεις όμορφη μουσική, μην το αφήσεις έτσι λειψό το κομμάτι... https://myspace.com/gkou Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
The Alex Δημοσιευμένο 28 Δεκεμβρίου 2009 OP Share Δημοσιευμένο 28 Δεκεμβρίου 2009 και να φανταστεις οτι στην αρχη ηταν μονο 12 δευτερα ;D ευχαριστω πολυ για την κριτικη σας :) αρα πρεπει να το μεγαλωσω... να βελτιωσω τον ηχο.... οσο για τα λογια ;D δεν υποσχομαι τπτ ;D ευχαριστω και παλι θα επανελθω(απειλη) :D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση