Προς το περιεχόμενο

Πρόταση για δάσκαλο

hampis

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Ευχαριστώ Νίκο. Έβαλα και εναλλακτικό.  ;D

Δεν έχουν θόρυβο οι μαγνήτες.

Απλά γκρινιάζουν όταν δεν παίζουν.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Kalispera ,apo oso ksero sto mms yparxoun polloi kahtigites.Mporeis na mou peis auton pou theoreis esy korifi?

Για να μην παρεξηγουμαστε δεν εννοω οτι ειναι κορυφη σε σχεση με τους αλλους τους οποιους δεν γνωριζω αλλα ειναι πολυ καλος δασκαλος για τα δικα μου δεδομενα και μπορω να μιλησω μονο για αυτον.Εαν ηξερα και αλλους πως διδασκουν θα σου ελεγα και για τους αλλους που ειναι εκει.Το ονομα στο στελνω με πμ.

Για να μην παρεξηγουμαστε δεν εννοω οτι ειναι κορυφη σε σχεση με τους αλλους τους οποιους δεν γνωριζω αλλα ειναι πολυ καλος δασκαλος για τα δικα μου δεδομενα και μπορω να μιλησω μονο για αυτον.Εαν ηξερα και αλλους πως διδασκουν θα σου ελεγα και για τους αλλους που ειναι εκει.Το ονομα στο στελνω με πμ.

Κανείς δεν λεει ότι ο τάδε είναι καλυτερος απο καποιον αλλον.Αυτα ειναι προσωπικα γουστα και αναγκες.Ερευνα αγορας κανουμε, με το περας της ερευνας αξιολογουμε και μπορει να αποφασισει ο καθενας ποιον να δοκιμασει εαν χρειαστει.Ολες οι αποψεις ειναι σεβαστες και καλοδεχουμενες  :)

Λοιπόν ας κάνω και τη δική μου πρόταση το ωδείο λέγεται M.S.Diesi http://www.diesi.edu.gr...

και ο καθηγητής στο τμήμα drums λέγεται Στάυρος Δακτυλάς,από τα καλήτερα τυπάκια που έχω κάνει μάθημα και γίνεται τρομερή δουλειά από θέμα εκπαίδευσης...

...[move]ρισπέκτ[/move]

χαχαχα!!!

;D ;D ;D ;D ;D

ελπιζω να μην υπαρχει καποιο προβλημα να αναφερω και εγω καποιους απο τους καθηγητες του μοντερν μιουζικ σκουλ!

εγω καταρχην εκανα με τον μηχαλη καπιλιδη που ειναι -κατα τη γνωμη μου παντα-σπουδαιος μουσικος και ικανος να σου μαθει παρα παρα πολλα πραγματα!

οι δυο δασκαλοι για τους οποιους εχω ακουσει απο αλλους μαθητες τα καλυτερα, αλλα με εχουν εντυπωσιασει και οσες φορες τους εχω δει ζωντανα, ειναι ο Νίκος Σιδηροκαστρίτης (που ειναι και ευγενεστατος ανθρωπος) και ο Αλέξανδρος Κτιστάκης.

τελος, ο καλυτερος ολων σαν δασκαλος για μενα ειναι ο Γιώργος Μητσοτάκης, ο οποιος πραγματικα εχει γεννηθει για να διδασκει......!

δενε χω κανει πολλα μαθηματα μαζι του, αλλα πραγματικα εχει ο,τι μπορει να χρειαστει καποιος απο εναν δασκαλο!

αν δεν κανω λαθος κανει και ιδιαιτερα! :)

πανελιστας και ανταρτομαχητης....

τελος, ο καλυτερος ολων σαν δασκαλος για μενα ειναι ο Γιώργος Μητσοτάκης, ο οποιος πραγματικα εχει γεννηθει για να διδασκει......!

δενε χω κανει πολλα μαθηματα μαζι του, αλλα πραγματικα εχει ο,τι μπορει να χρειαστει καποιος απο εναν δασκαλο!

αν δεν κανω λαθος κανει και ιδιαιτερα! :)

Κάνει και ιδιαίτερα, αλλά οι απόψεις που έχω ακούσει από μαθητή του δεν ήταν και τόσο ενθουσιώδεις.

Προτείνω επειδή έκανα κ εγώ μαζί του λίγους μήνες και τον εκτίμησα και σαν άνθρωπο, αλλά και αρκετούς μαθητές του τον Σπύρο Καραμήτσο στο Ωδείο Μουσικής Πράξης.

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου