ierissiotis Δημοσιευμένο 26 Δεκεμβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 26 Δεκεμβρίου 2009 Εχω ένα προβληματάκι.Οταν πατάω τον διακόπτη στο footswitch για το tremolo στον super reverb μου δεν ενεργοποίείτε αμέσως το tremolo αλλά μετά απο κάποια δεπτερόλεπτα .(μισό λεπτό περίπου) Που μπορεί να οφείλετε αυτο? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
rhcpgiannis Δημοσιευμένο 26 Δεκεμβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 26 Δεκεμβρίου 2009 To εχεις ανοιξει να δεις μεσα αν συνδεονται ολα καλα?? εγω πιστευω οτι κατι δν κανει καλα επαφη... One More Of Me... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ierissiotis Δημοσιευμένο 26 Δεκεμβρίου 2009 OP Share Δημοσιευμένο 26 Δεκεμβρίου 2009 To footswitch είναι καινουριο του κουτιού. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
alderbody Δημοσιευμένο 26 Δεκεμβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 26 Δεκεμβρίου 2009 Εχω ένα προβληματάκι.Οταν πατάω τον διακόπτη στο footswitch για το tremolo στον super reverb μου δεν ενεργοποίείτε αμέσως το tremolo αλλά μετά απο κάποια δεπτερόλεπτα .(μισό λεπτό περίπου) Που μπορεί να οφείλετε αυτο? αρχικα κανε το πιο ευκολο. Αλλαξε την λυχνια του ταλαντωτη (την 5η ξεκινοντας να μετρας απο την 1η προενισχυτρια) με μια που ξερεις οτι ειναι καλη. (θελει 12ΑΧ7). Δοκιμασε επισης κατι πολυ απλο για να δεις μηηηηπως φταιει το footswitch. Δοκιμασε να βραχυκυκλωσεις τις δυο επαφες του RCA βυσματος που συνδεεις το πεταλι, δηλ τον πυρηνα με το περιβλημα. Αν παιξει αμεσως, τοτε κατι εχει το πεταλι. Αν δεν δεις βελτιωση απο αυτα, παει για ανοιγμα και εσυ δεν μπορεις να κανεις τιποτα αλλο. wood matters Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση