Vasilis Fender Squier Δημοσιευμένο 27 Δεκεμβρίου 2009 OP Share Δημοσιευμένο 27 Δεκεμβρίου 2009 OK :P ευχαριστω πολυ dudes(οχι dukes ;)) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
teo.gp Δημοσιευμένο 27 Δεκεμβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 27 Δεκεμβρίου 2009 Δερ νομίζω να πιστεύεις ότι χτύπησες τις "μπιλίτσες" και στους 3 μαγνήτες μαζί, ε; ούτε ο καράτε κιντ :) Οι πόλοι (polepieces) των μαγνητών σου, όπως λέγονται, έχουν διαφορετικό ύψος από κατασκευής. Στα αγγλικά λέγεται staggered polepieces. Keep on rocking! :) Ακριβώς! Οι μαγνήτες σου είναι απολύτως φυσιολογικοί ;) ;) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
NoIzY Δημοσιευμένο 27 Δεκεμβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 27 Δεκεμβρίου 2009 +1 κι από δω, τσάμπα αγχώθηκες... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
thanasis b Δημοσιευμένο 27 Δεκεμβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 27 Δεκεμβρίου 2009 Εγω στο ειπα οτι ετσι ηταν και δεν το ειχες προσεξει!! ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Babtua Δημοσιευμένο 27 Δεκεμβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 27 Δεκεμβρίου 2009 Εγώ νομίζω ότι χάλασε η κιθάρα, πήγαινε πέταξέ την και πάρε καινούρια και να προσέχεις άλλη φορά τα polepieces. Α, και στείλε μου σε ένα pm πού ακριβώς την πέταξες... ;D (Aστειεύομαι φυσικά, μια χαρά είναι οι μαγνήτες σου...) Αρβύλες... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Vasilis Fender Squier Δημοσιευμένο 27 Δεκεμβρίου 2009 OP Share Δημοσιευμένο 27 Δεκεμβρίου 2009 ;D ;D ;D ;D θα πεθανω στα γελια... και το ποιο κουφο.καθησα και παρατηρησα και τους αλλους πολλους και ειναι σχετικα ασυμμετροι :D τι μπουζουκι που ειμαι :P :P Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση