Προς το περιεχόμενο

Γνώμες για Boss GT-10

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Τωρα ρε SF και Κοσμα αν στο λινκ που παρατέθηκε σας αρέσει πολύ αυτό που ακουτε εγω πάω πάσο...

Φιλε μου pinhead απλως μου αρεσει αυτο που ακουω απο τον Lionheart οταν την

συνδεω πανω του.

Είπα οτι μ΄'αρέσει το pre amp bypass στo rp1000 προσπερνας δηλαδη εντελώς την προενίσχυση του ενισχυτή οταν θέλεις να παίξεις με τα amp μοντελάκια

Αυτο το κανει και η gt10 χαλαρα.

Μικρη συμβουλη.Τα λινκ δινουν μια μικρη ιδεα.Ο ηχος  σ'αυτα επηρεαζεται απο ενα σωρο παραγοντες και εμεις απο αυτα.(Αλλα αυτο θα το ξερετε φανταζομαι)

Το ξαναλεω λοιπον.Ας ειμαστε ΦΕΙΔΩΛΟΙ σε πραγματα που ΔΕΝ εχουμε ιδία γνωμη.

Μπορει να οδηγησουμε καποιον φιλο που ζητα μια σοβαρη πληροφορια σε λανθασμενη

επιλογη.

www.myspace.com/kouroubela

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντήσεις 30
  • Πρώτη
  • Τελευταία

Περισσότερες συμμετοχές

Περισσότερες συμμετοχές

Αλλα αυτο θα το ξερετε φανταζομαι

δυστυχως δεν το ξερουν..... :(

www.soundcloud.com/superfunk12

https://superfunk12.wordpress.com/

δυστυχως δεν το ξερουν..... :(

Αντιθετα τα "OMGψηφιακατζιτζικιαOMG!" μας αρκουν 10" απο ενα κλιπακι στο youtube για να τα αναγνωρισουμε. ;D

Είμαι κάτοχος της Gt-6. Ο λόγος που δεν την άλλαξα όλα αυτά τα χρόνια με κάτι νεότερο είναι ότι δεν την είχα "εξερευνήσει" ολόκληρη. Όταν το έκανα μπορούσα να βγάλω ότι ήχο ήθελα.... Και μάλιστα με ξελάσπωσε για κάμποσα χρόνια γιατι σε όποιο μαγαζί έπαιζα την κάρφωνα πάνω σε διάφορους ενισχυτές και ακουγόμουν πάντα  "εγώ" δηλαδή ένα ήχος με όλα τα χαρακτηριστικά μου. Άσχετα που με τα χρόνια κατέληξα να παίζω μόνο με 2 πεταλάκια, αλλά πάντα με τον δικό μου ενισχυτή.

Όποια πεταλιέρα και να πάρεις, να έχεις υπ όψην οτι πρέπει να γνωρίζεις ακριβώς τι ήχο θές να βγάλεις και πως θα βγει αυτός, και μετά να γνωρίζεις πολύ καλά την πεταλιέρα σου. Αυτό δεν είναι απλό και οι περισσότεροι δεν το κάνουν....

Δεν φταιει η GT-5-6-8-10 ή η tonelab αν δεν έχεις καλό ήχο. Φταίει ο χρήστης που δεν την χρησιμοποιεί σωστά. Αυτός είναι και ο λόγος που γενικά είναι καλυτερο να ξεκινάς απο πεταλάκια που είναι πιο απλά στη χρήση.

Αυτά φυσικά είναι πάντα η δική μου άποψη με την περιορισμένη πείρα μου.

Απο την Tele δεν ξεκινάς. Στην Esquire καταλήγεις.

Ρε σεις ολα καλα και για την αναζητηση ηχου με ψάξιμο επειτα απο καιρό κτλ και γω εχω μια πεταλιέρα περα των άλλων εδω και πόσα χρονια αλλά το παιδί μιλάει για direct σε pc.Δεν διαφωνώ οτι μια gt10 μπορει να σου βγάλει καλο ηχο σε εναν lionheart οπως και οτι μπορει καποιο αλλο μηχανακι να το κάνει καλύτερα η χειρότερα σε κάποιο άλλο αυτι.Αλλά σε direct φάση δεν με τρελαίνει.27 χρονια δεν εχω(15 μονο),εχω και εγω την εμπειρία μου.σε direct φάση οτι καλύτερο εχω ακούσει σε αυτή τη κατηγορία είναι η tonelab σε αυτά που παίζω εγω.

Και όσο αφορα τα samples σε direct γραψιμο απο πεταλιέρες εντάξει δεν παίζουν και τόσο πολλοί παράγοντες.Αν έχεις ακούσει και 5 μηχανήματα καταλαβαίνεις άνετα τι παίζει.

Και όσο αφορά το rp1000 εγραψα έχω διαβάσει δεν έχω παίξει.Απλά αυτά που διαβάζω αξιζει σιγουρα να αναφερθει.Δεν είπα πανε πάρ'το...

never compromise tone for features....

Αλλά σε direct φάση δεν με τρελαίνει.

Εμενα παλι με τρελαινει.... ;D ;D ;D

Φιλε pinhead..... that was a joke,μην παιρνεις τα παντα σοβαρα.

Δεν προσπαθουμε να τετραγωνισουμε τον κυκλο.(Ατερμονη πεταλοσυζητηση)

Μπορουμε ομως να κυκλωσουμε το τετραγωνο.(Φιλικες και ουσιωδης εμπειριες)

Μαλλον εγραψα πολλα για σημερα και αρχιζω να ρεταρω :P :P :P

Καλυνηχτα και ονειρα γλυκα :-*

www.myspace.com/kouroubela

Tι λες που δεν μπορουμε να τετραγωνίσουμε τον κυκλο;Συμφωνα με το Τζίμυ(τον Πανουση βέβαια) το έχει καταφέρει η Αλέκα(χιουμορ συντροφοι...).Ειμαι και μαθηματικός τρομάρα μου...

never compromise tone for features....

Και πάλι ευχαριστώ guys για τις πολύτιμές σας συμβουλές! Αυτό που κρατάω περισσότερο από όσα ειπώθηκαν είναι η επίσης δική μου πεποιήθηση πως με σωστή χρήση και γνώσεις πάνω σε αυτό που πας να κάνεις μπορέις να βγάλεις ικανοποιιτικότατο ήχο όχι μόνο από GT10, Tonelab, Line6 κτλπ αλλά και από φθηνότερο εξοπλισμό...

• 2 εβδομάδες αργότερα...

Την έχω φίλε μου, είμαι πολύ ικανοποιημένος.

Εάν θέλεις να την ακούσεις από κοντά πες μου, κατά τα άλλα είναι θέμα γούστου .

Εμένα δεν με ενδιαφέρει να έχω έναν ήχο, θέλω να έχω τον ήχο που θέλω ανάλογα με την μουσική που παίζω.

Γνώμη μου

Τα βιντεάκια δεν βοηθάνε πολύ , είναι ανάλογος ο ήχος με το setup που έχει ο καθένας και την μέθοδο ηχογράφησης.

Ακριβώς αυτό φίλε μου. Και εμένα αυτό με ενδιαφέρει, να έχω ένα μηχάνημα το οποίο να μου επιτρέπει να βγάλω τον ήχο που θέλω ανάλογα με την μουσική πάνω στην οποία δραστηριοποιούμαι κάθε φορά...

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση

• Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου