ELIANIOS Δημοσιευμένο 25 Δεκεμβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 25 Δεκεμβρίου 2009 M A K R I A ! ! ! ! 'Η ΤΑΝ 'Η ΕΠΙ ΤΑΝ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
oselifer Δημοσιευμένο 25 Δεκεμβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 25 Δεκεμβρίου 2009 Δεν έχει και τους Original Humbuckers άρα θα χάνει αρκετά απο τον ιστορικό της ήχο.. Και λείπει και το truss rod cover που κοστίζει κάνα 50άρι ευρώ το γνήσιο. Αν ξέραμε σίγουρα οτι δε θα περάσει τελωνείο μέχρι 1000 ευρώ θα ήταν καλά..Αλλιώς το θέμα είναι περίπλοκο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
odis13 Δημοσιευμένο 25 Δεκεμβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 25 Δεκεμβρίου 2009 Τώρα γιατί συμβαίνει αυτό δε ξέρω.Για μένα πάντως οι black beauty είναι απο τις πιο όμορφες κιθάρες του κόσμου. Συμβαινει λογω της γωνιας που εχει το headstock σε αυτες τις κιθαρες και που καθιστα την περιοχη πισω απο το nut ιδιαιτερα επιρεππη στα σπασιματα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Babtua Δημοσιευμένο 25 Δεκεμβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 25 Δεκεμβρίου 2009 συμφωνα με το σιριαλ Your guitar was made at the Kalamazoo or Nashville Plant , USA approximately in: 1970, 1971 or 1972 Χμμμ... στη συγκεκριμένη περίπτωση "your headstock"... ;) (δεν ξέρω, μια καχύποπτη υπόθεση κάνω, μάλλον αβάσιμη...) Αρβύλες... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Little Rock n Roller Δημοσιευμένο 25 Δεκεμβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 25 Δεκεμβρίου 2009 Χμμμ... στη συγκεκριμένη περίπτωση "your headstock"... ;) (δεν ξέρω, μια καχύποπτη υπόθεση κάνω, μάλλον αβάσιμη...) +1 tube tube tube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση