ierissiotis Δημοσιευμένο 25 Δεκεμβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 25 Δεκεμβρίου 2009 AΣ ΤΗΝ ΠΑΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΟΣΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙΡΟΣ! Α ΡΕ ΑΙ ΒΑΣΙΛΗ!ΓΙΑ ΜΑΣ ΤΙΠΟΤΑ? ΑΝ ΤΗΝ ΠΑΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΚΑΙ ΔΕ ΤΗ ΘΕΛΕΙ ΑΣ ΜΟΥ ΤΗ ΚΑΝΕΙ ΔΩΡΟ ;D http://cgi.ebay.de/GIBSON-LES-PAUL-CUSTOM-1973-BLACK-BEAUTY-AWESOME-PLAYER_W0QQitemZ160388561799QQcmdZViewItemQQptZGuitar?hash=item2557e73b87 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Little Rock n Roller Δημοσιευμένο 25 Δεκεμβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 25 Δεκεμβρίου 2009 δεν παιζει, ψεμα ειναι :( tube tube tube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
NicolasAth72 Δημοσιευμένο 25 Δεκεμβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 25 Δεκεμβρίου 2009 δεν παιζει, ψεμα ειναι :( " A HEADSTOCK REPAIR ..." + εχει ακομη 8 ωρες ... https://www.facebook.com/automaton.athens Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
RayDTutto Δημοσιευμένο 25 Δεκεμβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 25 Δεκεμβρίου 2009 THIS GUITAR HAS HAD A HEADSTOCK REPAIR, AND THE VOLUTE HAS BEEN SLIGHTLY MODIFIED AND THE BACK OF THE HEADSTOCK OVERSPRAYED, THE ORIGINAL SERIAL NUMBER IS STILL VISABLE .THIS GUITAR IS 100% STRUCTURALLY STRONG AND STABLE, (με πρόλαβε ο Νικόλας) When you will get good you will know. There is no guitar. There never was. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ierissiotis Δημοσιευμένο 25 Δεκεμβρίου 2009 OP Share Δημοσιευμένο 25 Δεκεμβρίου 2009 Αυτο με το headstock είναι το συχνό πρόβλημα που έχου οι πιό πολλές Gibson. Aν επισκευαστεί όμως σωστά δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα.Το έχω δεί σε κιθάρες φίλων.Να σας πώ την αλήθεια δε θα με χαλούσε και με τέτοιο headstock αν την έπερνα με κανένα 1000 άκι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
RayDTutto Δημοσιευμένο 25 Δεκεμβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 25 Δεκεμβρίου 2009 Αν δεν έχει επισκευαστεί σωστά;;; When you will get good you will know. There is no guitar. There never was. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ierissiotis Δημοσιευμένο 25 Δεκεμβρίου 2009 OP Share Δημοσιευμένο 25 Δεκεμβρίου 2009 Απο ότι φαίνετε στη φώτο καλή δουλειά έκανε νομίζω.Δε βάζω και το χέρι μου στη φωτιά όμως ;) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
oselifer Δημοσιευμένο 25 Δεκεμβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 25 Δεκεμβρίου 2009 Λέγεται οτι οι Les paul αυτής της εποχής ήταν τόσο αδύναμες στο headstock που μετά την κόλληση γίνονταν πιο γερές απο τις κανονικές.. Πάντως η συγκεκριμένη δε μου φαίνεται και πολύ σόι..Και το serial περίεργο μοιάζει.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Little Rock n Roller Δημοσιευμένο 25 Δεκεμβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 25 Δεκεμβρίου 2009 συμφωνα με το σιριαλ Your guitar was made at the Kalamazoo or Nashville Plant , USA approximately in: 1970, 1971 or 1972 tube tube tube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ierissiotis Δημοσιευμένο 25 Δεκεμβρίου 2009 OP Share Δημοσιευμένο 25 Δεκεμβρίου 2009 Λέγεται οτι οι Les paul αυτής της εποχής ήταν τόσο αδύναμες στο headstock που μετά την κόλληση γίνονταν πιο γερές απο τις κανονικές.. Πάντως η συγκεκριμένη δε μου φαίνεται και πολύ σόι..Και το serial περίεργο μοιάζει.. Δεν είναι πρόβλημα μόνο εκείνης της εποχής.Εχω δεί με τα μάτια μου να συμβαίνει και σε standard του 90 και σε SG.Τώρα γιατί συμβαίνει αυτό δε ξέρω.Για μένα πάντως οι black beauty είναι απο τις πιο όμορφες κιθάρες του κόσμου.Οταν μεγαλώσω θα πάρω 1. ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση