Original21 Δημοσιευμένο 22 Νοεμβρίου 2005 Share Δημοσιευμένο 22 Νοεμβρίου 2005 Χθες ενας γνωστος που ειχε μπασο αλλα δεν ειχε χρησιμοποιησει για χρονια αποφασησε οτι δεν το ηθελε και το χαρισε στον αδελφο μου.Θελει φτιαξιμο αλλα δεν ξερω κατα ποσο φτιαχνετε!Θα δημοσιευσω φωτογραφιες αργοτερα για να μου πειτε γνωμες ain was made to order! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
boody Δημοσιευμένο 22 Νοεμβρίου 2005 Share Δημοσιευμένο 22 Νοεμβρίου 2005 τι εχει ? τρακαρισμενο ειναι? :) http://the-boody.blogspot.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
whiteNoise Δημοσιευμένο 22 Νοεμβρίου 2005 Share Δημοσιευμένο 22 Νοεμβρίου 2005 αν πανω πανω εκει που ειναι τα κλειδια λεει καμια λεξη warwick το αγοραζω.. :D πλακα πλακα τι μαρκα ειναι?ποτε δεν ξερεις...μπορει να ειναι κανα greco η tokai προσεχε τι λες...ειμαι κρυφος modulator!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Original21 Δημοσιευμένο 22 Νοεμβρίου 2005 OP Share Δημοσιευμένο 22 Νοεμβρίου 2005 Μαγκες αυτο ειναι το μπασο.Δεν ξερω τι μαρκα ειναι το εχει βαψει.Υπαρχει μαρκα nothing?Παντως αυτος μου εχει πει οτι το πηρε 100 χιλιαρικα.Οταν τον ξαναδω θα τον ρωτησω... ain was made to order! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Original21 Δημοσιευμένο 22 Νοεμβρίου 2005 OP Share Δημοσιευμένο 22 Νοεμβρίου 2005 Καλα γιατι δεν γινεται να ανεβασω μια φωτο απο τον υπολογιστη μου?Πως θα το κανω αυτο? ain was made to order! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 23 Νοεμβρίου 2005 Share Δημοσιευμένο 23 Νοεμβρίου 2005 http://www.noiz.gr/modules.php?name=Forums&file=faq&sid=bfaf3ad49d1e4559af3d30f0fcb8349a#24 πριν μπουμε σε ενα φορουμ ΔΙΑΒΑΖΟΥΜΕ τις οδηγιες χρησης.... www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Original21 Δημοσιευμένο 23 Νοεμβρίου 2005 OP Share Δημοσιευμένο 23 Νοεμβρίου 2005 ΟΚ!Οι φωτογραφιες ειναι στο Photo Gallery ain was made to order! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Original21 Δημοσιευμένο 23 Νοεμβρίου 2005 OP Share Δημοσιευμένο 23 Νοεμβρίου 2005 Στις φωτο 16 και 17 θα καλυψω τις τρυπες με μοντελιστικο στοκο.Εχω καλυψει και μαγαλυτερα κενα με τετοιο υλικο και χωρις κανενα προβλημα...Αν υπαρχει κατι που να ειναι λιγοτερο μαιμουδια πειτε το. ain was made to order! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Giorgos Δημοσιευμένο 23 Νοεμβρίου 2005 Share Δημοσιευμένο 23 Νοεμβρίου 2005 Μα καλά....απο την ταράτσα του σπιτιού του το πέταξε και έπαθε τέτοια ζημιά;;; :? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
old_nick Δημοσιευμένο 24 Νοεμβρίου 2005 Share Δημοσιευμένο 24 Νοεμβρίου 2005 ...Θελει φτιαξιμο αλλα δεν ξερω κατα ποσο φτιαχνετε!... Τι να πω ρε φίλε πολύ ταλαιπωρημένο όργανο!!! Δοκίμασε και κανένα μεγάλο grover στο ποτενσιόμετρο που αιωρείται πριν βάλεις τον στόκο στο plywood , πάντως δείχνει όργανο χαμηλής αξίας, δοκίμασε να το επισκευάσεις μόνος γιατί αν το πας σε τεχνικό η επισκευή μπορεί να σου στοιχίσει και ακριβότερα από την αξία του. Tigka metal!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση