Προς το περιεχόμενο

boss re-20 vs memory man hazarai

rouchlass

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλημερα παιδες κ χρονια καλα.Μιας που ηρθαν τα χριστουγεννα κ αφου πηραμε τον 13ο μισθο ειπα να κανω μια αγορα σαν παιδι κ εγω της ταξεως των 400 χουροους...Διαθετω μια gibson sg standard κ εναν marshall dsl 401.Σκοπευω λοιπον να παρω,κ εφ'οσον δεν εχω κανενα πεταλι,ενα big muff pi (usa),ενα classic cry baby κ ενα εκ των 2 delays κ να μεινω με τα 2 overdrives του ενισχυτη.Γουσταρω stoner-ιες σε φαση kyuss,colour haze,nebula,monster magnet,nightstalker κλπ.Ακουω γνωμες για τα 2 αυτα delay...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δεν νομίζω ότι χρειάζεται πολύ ψάξιμο, αποφασίζεις εσύ βέβαια για το τι θα πάρεις αλλά θα πάρεις το electro harmonix χωρίς 2η σκέψη!!!  ;D

Σοβαρά τώρα, το boss δεν το έχω παίξει, έχω το memory man with hazarai το οποίο είναι απλά χάσιμο! Μπες στο site της ehx, δες και ακουσε τα demo videos, κατέβασε και ρίξε μια ματια στο manual και θα καταλαβεις...

πάρε memory man, πάρε memory man, πάρε memory man, πάρε memory man,

Εγώ για stoner καταστάσεις από τα δύο που είπες θα έλεγα το memory man... Αν θες να κοιτάξεις και άλλη μάρκα κοίτα και το DE7 (Delay/Echo) της Ibanez (τρομερά πετάλια αυτή η μάρκα. Νομίζω πως θα σου κάνει καλά...

LA ROJΑ ARMADA

Το Memory Man είναι πιο ευέλικτο και με πιο ωραίο ήχο... Βέβαια γούστα είναι αυτά αλλά στην πλειονότητα προτιμάμε Memory Man. Εγώ πάντως σου ξαναλέω άκου και το DE7 της Ibanez!!!

LA ROJΑ ARMADA

Παιδιά το memory man μπορεί να αποθηκεύσει παραπάνω από ένα preset?

Άκυρο, τσέκαρα το manual και είδα ότι αποθηκεύει μέχρι 8 presets.. Για να φορτώσεις όμως κάποιο, πρέπει να κρατήσεις πατημένο το κουμπάκι hazarai.. Πόσο χρηστικό μπορεί να είναι αυτό για live? ::)

Το τσεκαρα το ibanez,ωραιο,το memory man μου αρεσε περισσοτερο...Eπισης ειδα κ το t-rex replica κ μου αρεσε πολυ αλλα τσουζει λιγο η τιμη του.Βεβαια σκοπευω να κανω μια αγορα η οποια να μου μεινει οποτε μπηκε κ αυτο στη λιστα...Πιστευω ομως πως το memory man θα το ευχαριστηθω περισσοτερο...

• Administrator

Παίδες, μου φαίνεται ότι η κουβέντα δεν είναι σοβαρή. Πέστε μας και πείσετε μας γιατί είναι καλύτερο αυτό που προτείνετε. Η ύπαρξη preset; το modulation; το μεγάλο delay time; το... έτσι ή το... γιουβέτσι; Κατι που να αφορά πραγματικό κριτήριο για την επιλογή delay, πέρα από την προσωπική μας προτίμιση σε καποια μαρκα.

Live and let Live.

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου