nick m Δημοσιευμένο 3 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 3 Ιανουαρίου 2010 σορρυ που επεμβαινω αλλα και γω παιζω ελαχιστο χρονο τυμπανα(6 μηνες) αλλα δεν εχω χρησιμοποιησει ποτε νοτες..ολα με το αυτι..στην κιθαρα νταξει μπορει να χρειαζονται οι νοτες αλλα στα drums οντως χρειαζονται? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ippex Δημοσιευμένο 3 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 3 Ιανουαρίου 2010 σορρυ που επεμβαινω αλλα και γω παιζω ελαχιστο χρονο τυμπανα(6 μηνες) αλλα δεν εχω χρησιμοποιησει ποτε νοτες..ολα με το αυτι..στην κιθαρα νταξει μπορει να χρειαζονται οι νοτες αλλα στα drums οντως χρειαζονται? Ναι ;) Οι νότες στα τύμπανα έχουν διαφορετική σημασία απο τα άλλα όργανα αλλά αυτό δεν τις καθιστά άχρηστες... Καθε άλλο θα έλεγα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
tsgiannis13 Δημοσιευμένο 23 Νοεμβρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 23 Νοεμβρίου 2010 καλο μεσημερι παιδες! θα μπορουσατε να μου προτεινετε ευκολα κομματια με διπεταλο?? εχει λιγο καιρο που εξασκουμαι με διπεταλο...... ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
manosx Δημοσιευμένο 23 Νοεμβρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 23 Νοεμβρίου 2010 καλο μεσημερι παιδες! θα μπορουσατε να μου προτεινετε ευκολα κομματια με διπεταλο?? εχει λιγο καιρο που εξασκουμαι με διπεταλο...... ;D Dark Angel - Time Does Not Heal Sorry αλλά είπα να πωρωθώ ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
audiokostas Δημοσιευμένο 23 Νοεμβρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 23 Νοεμβρίου 2010 καλο μεσημερι παιδες! θα μπορουσατε να μου προτεινετε ευκολα κομματια με διπεταλο?? εχει λιγο καιρο που εξασκουμαι με διπεταλο...... ;D Bridge over troubled waters. Simon & Garfunkel. Πανεύκολο στο διπέταλο. Δεν έχουν θόρυβο οι μαγνήτες. Απλά γκρινιάζουν όταν δεν παίζουν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
nosi Δημοσιευμένο 23 Νοεμβρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 23 Νοεμβρίου 2010 Ωραία λοιπόν σε αυτό το είδος μουσικής υπάρχουν κάτι στανταρ μπιτάκια που αν ασχοληθείς με αυτην τη μουσική τα έχεις σαν εβαγγέλιο και τα μαθαίνεις απ'έξω, ανακατοτά και με πατερίτσες :P with little words μαθαίνεις π.χ. το ... τέσπα κάποιο όπως σε στυλ ac/dc όπως κάπια που προαναφέρθηκαν και βγάζεις μετά άλλα 1209 με ακριβός τον ίδιο ρυθμό... οκ μπορεί με κάποιες αλλαγές αλλα με το ίδιο κύριο μέρος.απλά πρέπει να τα βρείς τα μπιτάκια (ουσιαστικά όλα βασίζονται στο βασικό μπότα με πιατίνι ταυτόχρονα και μετά πιατίνι μ snare ταυτόχρονα)... Αντικειμενικά μιλάω πάντα. Τώρα πάμε στο διπέταλο την καλύτερη ανακάλυψη του ανθρώπου μετά το σουβλάκι. λοιπόν νομίζω ότι πλέον βγάζεις με άνεση κάθε power κομματάκι οπότε δοκίμασε λίγο thrashies τώρα κομμάτι πάρε το... aesthetics of hate των machinehead κομματάρα ανελέητη αν και λίγο πρόκληση ;D ;D ;D ;D HAVE FUN https://www.youtube.com/watch?v=eXKIEJ0ez98\ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
mr_davidoff Δημοσιευμένο 23 Νοεμβρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 23 Νοεμβρίου 2010 σχεδον ολα τα τραγουδια που πανκιζουν ειναι 1 3 μποτα 2 4 ταμπουρο πχ πολλα των γκριν ντει ειναι ετσι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση