ironmm Δημοσιευμένο 24 Δεκεμβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 24 Δεκεμβρίου 2009 Kαλησπερα παιδια...Σκεφτομαι αυτες τις μερες να αγορασω σουρτινες για να χαμηλωσω τον ηχο της drums...Αυτο που θελω να ρωτησω ειναι οτι οταν τις αγοραζω χρειαζεται να αγορασεις και κατι αλλου(αυτοκολλητο)και επισης σε ποιο δερμα του τυμπανου το βαζεις στο πανω η στο κατω? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Terries Δημοσιευμένο 24 Δεκεμβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 24 Δεκεμβρίου 2009 Στο πάνω μόνο .. Τώρα όσο για αυτοκόλλητα δεν νομίζω ότι τα χρειάζεσαι πλέον .. Παίζοντας σου έρχεται η όρεξη . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
vasil_io Δημοσιευμένο 27 Δεκεμβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 27 Δεκεμβρίου 2009 Γεια σου φιλε μου. Δεν χρειαζεσαι τιποτα επιπλεον. προσεξε μονο να παρεις διαστασεις που ταιριαζουν στα τυμπανα σου. Δηλαδη αν τα toms σου ειναι 10'' 12'' 14'' να παρεις τα αντιστοιχα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ReCoC Δημοσιευμένο 27 Δεκεμβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 27 Δεκεμβρίου 2009 ρε παιδία, δεν είμαι ντράμερ αλλα.... σουρτίνα δεν είναι αυτή η "σούστα" που έχει απο κάτω το snare? ή μήπως κάνω λάθος ??? Free thinkers are dangerous... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ippex Δημοσιευμένο 27 Δεκεμβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 27 Δεκεμβρίου 2009 ρε παιδία, δεν είμαι ντράμερ αλλα.... σουρτίνα δεν είναι αυτή η "σούστα" που έχει απο κάτω το snare? ή μήπως κάνω λάθος ??? Οχι! Αυτό λέγεται χορδιέρα! ;) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ironmm Δημοσιευμένο 28 Δεκεμβρίου 2009 OP Share Δημοσιευμένο 28 Δεκεμβρίου 2009 Eυχαριστω παρα πολυ για την βοηθεια σας... Η σουρτινα αν δεν κανω λαθος μειωνει τον ηχο? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ippex Δημοσιευμένο 28 Δεκεμβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 28 Δεκεμβρίου 2009 Αναφέρεσαι στα Remo Muff'l Ring Control http://remo.com/portal/products/2/599/607/dh_muffl_ring.html Στα sound control http://remo.com/portal/products/2/599/609/dh_muffl_sound.html ή στα RemOs? http://remo.com/portal/products/2/599/604/dh_remos.html Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ironmm Δημοσιευμένο 28 Δεκεμβρίου 2009 OP Share Δημοσιευμένο 28 Δεκεμβρίου 2009 στα remos... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
vasil_io Δημοσιευμένο 28 Δεκεμβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 28 Δεκεμβρίου 2009 Εκτός απο χορδιέρα λέγεται και "σορτίνα". Και είναι οι μεταλικές "χορδές" κάτω απο το snare. Αλλά αφού ο φίλος είπε πως θέλει να μειώσει τονήχο πιστεύω πως όλοι καταλάβαμε τι θέλει. ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ironmm Δημοσιευμένο 28 Δεκεμβρίου 2009 OP Share Δημοσιευμένο 28 Δεκεμβρίου 2009 Ti?????Μονο μην μου πεις ηλεκτρονικη γιατι θα αυτοκτονησω...Ειμαι fan της ακουστικης... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση