Προς το περιεχόμενο

Γνωμες για αγορα ενισχυτη..

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Λοιπον παιδες κατ΄αρχην χρονια πολλα

κατα δευτερον μπαινω αμεσως στο ψητο γιατι εχει νυχτωσει.. ;D

Λοιπον εδω και καιρο εχω εναν Randall ενισχυτη και τωρα τελευταια μου εβγαλε ενα προβλημα αλλα οκ θα φτιαχτει..Αλλο ειναι το θεμα μου..I need more watt!!!25 δν μ κανουν απ οτι φαινεται,τουλαχιστον ο πωλητης που ειναι εμπειρο ατομο μου ειπε οτι αφου κανω πολλες εξασκηση την ημερα 25 δεν θα μου φτασουν..εσεις τι λετε?να τον φτιαξω και μετα να τον πουλησω εδω και να αγορασω εναν καινουργιο??κυριως για τα watt αλλα και για να δοκιμασω και αλλους ενισχυτες απο αλλες εταιριες(αν και η Randall μου εχει βγει παρα πολυ καλη.Τον ενισχυτη τον εχω ενα χρονο..μολις που εκλεισε :D

Τον ειχα παρει περσι 230.Αν τον πουλαγα ποσο να τον πουλαγα και αν τον πουλαγα τι να επερνα??

εκανα μια μικροερευνα εδω στο νοιζ  και στο θομαν και βασικα δυο ερωτησεις..

1)ποσο θα μου κοστησουν τα μεταφορικα αν παρω εναν ενισχυτη απο θομαν και αν ναι τι μαρκα πρωτινετε??(εγω σκευτομαι κατι σε marshall η κατι ποιο οικονομικο σε Line 6 αλλα δεν ξερω απο ποιοτητα τι παιζει)

2)ποσα watt να παρω??θελω 30 να ειναι μεχρι οσο παει αλλα ας μην ξεπερναει τα 200 ευρο..με αυτη τη λογικη παω.. ;)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Πρεπει να μαθεις οταν κανεις ερωτησεις να γραφεις τα ουσιωδη πρωτα και μετα να βαζεις οση σαλτσα θες.

Δεν εχεις αναφερει καν ποιο μοντελο randall εχεις.

Για να λες οτι δεν σου φτανουν τα 25 watt υποθετω εχεις τον rx25 που ειναι τρανζιστορατος.Διοτι αν ηταν 25 watt λαμπα και επαιζες τεζα και δεν σου εφταναν τοτε αυτο που σου λειπει ειναι μια μπαταρια και ενα ακουστικο βαρηκοιας.

Επισης να ξερεις οτι τον πωλητη δεν τον ενδιαφερει ποσο καιρο παιζεις κιθαρα,αν ξερεις να παιζεις , τι κιθαρες εχεις και που θα παιζεις. Το μονο που τον νοιαζει ειναι να ΠΟΥΛΗΣΕΙ και να παρει την ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ του.Αμα πηγαινες με αρκετο χρημα εκει μπορει και να σε επειθε να επαιρνες καμια 100 κεφαλη και 2 hallfstacks για να παιζεις το δωματιο σου.

25 δν μ κανουν απ οτι φαινεται,τουλαχιστον ο πωλητης που ειναι εμπειρο ατομο μου ειπε οτι αφου κανω πολλες εξασκηση την ημερα 25 δεν θα μου φτασουν

ναι γιατι οπως ειναι φυσικο , αν παιζεις μια φορα τον χρονο αλλιως ακουγονται τα 25 watt απο οταν παιζεις 24/7  ;D

Recording is God's way of tellin you that you suck

Aν μιλαμε για τρανζιστορατο ενισχυτη

πάρα πολυ καλός για μελετη ειναι ο παρακατω rocktron

(προσωπικα για μελέτη για πολλούς λογους προτιμω τρανζιστορ, αν γινετε solid state)

http://guitars.musiciansfriend.com/product/Rocktron-V50C-Velocity-50w-2x8-Guitar-Combo-Amp?sku=480979&src=3LRTWXX

πολυ ομορφο καθαρο καναλι (ισως λιγο πιο μπασο απο οσο θα ηθελα αλλά πολυ ωραίο)

Αρκετι γκαζι στο βρωμικο.

Εχει line out για να γραφεις κατευθειαν στο Pc σου

reverb και chorus.

Mην σου ακουγονται πολλα τα 50w

για εμενα ειναι ο καλυτερος φθηνός τρανζιστορατος που εχω πάρει,

Και με κιθαρα σκάφος στο καθαρο του ακουγετε επισης ωραια

Aν παλι θες να πας σε λάμπα χτυπα ενα fender projunior 15w

ο πωλητης που ειναι εμπειρο ατομο μου ειπε οτι αφου κανω πολλες εξασκηση την ημερα 25 δεν θα μου φτασουν..εσεις τι λετε?

ε τι θα έλεγε...ελεος πια κανουν τα παντα για να πουλησουν και το κακό ειναι οτι πολυ κοσμος τρωει τα μουτρα του ακουγοντας τους.

πχ εχουν ταλεντο να πειθουν κοσμο να παρει 100w λαμπα για σπίτι

Τωρα,,,άλλο αν 8ες εσύ να αλλάξεις ενισχυτη ;)

inhttps://www.youtube.com/user/jkstigma/videos

.I need more watt!!!25 δν μ κανουν απ οτι φαινεται,τουλαχιστον ο πωλητης που ειναι εμπειρο ατομο μου ειπε οτι αφου κανω πολλες εξασκηση την ημερα 25 δεν θα μου φτασουν..εσεις τι λετε?να τον φτιαξω και μετα να τον πουλησω εδω και να αγορασω εναν καινουργιο??κυριως για τα watt αλλα και για να δοκιμασω και αλλους ενισχυτες απο αλλες εταιριες(αν και η Randall μου εχει βγει παρα πολυ καλη.Τον ενισχυτη τον εχω ενα χρονο..μολις που εκλεισε :D

Τον ειχα παρει περσι 230.Αν τον πουλαγα ποσο να τον πουλαγα και αν τον πουλαγα τι να επερνα??

εκανα μια μικροερευνα εδω στο νοιζ  και στο θομαν και βασικα δυο ερωτησεις..

1)ποσο θα μου κοστησουν τα μεταφορικα αν παρω εναν ενισχυτη απο θομαν και αν ναι τι μαρκα πρωτινετε??(εγω σκευτομαι κατι σε marshall η κατι ποιο οικονομικο σε Line 6 αλλα δεν ξερω απο ποιοτητα τι παιζει)

2)ποσα watt να παρω??θελω 30 να ειναι μεχρι οσο παει αλλα ας μην ξεπερναει τα 200 ευρο..με αυτη τη λογικη παω.. ;)

Αρχικα αυτο που σου ειπε ο πωλητης ειναι μπαρουφα εκτος αν δεν καταλαβα κατι καλα! Τι παει να πει αμα κανεις πολυ εξασκηση δεν σου φτανουν τα βατ?!

Ο ενισχυτης σου νομιζω οτι με το ζορι θα πιασει 100 ευρω..

Συνεπως αφου θες εσυ ενισχυτη μεχρι 200 ευρω και εχεις εναν που εκανε 230 νομιζω οτι πιο πολυ κινηση χωρις λογο θα κανεις παρα κατι ουσιαστικο.

Δεν σου προτεινα τιποτα και αλλοι μπορει να πουν οτι δεν ρωτησες κατι τετοιο. Αλλα αυτη ειναι η ταπεινη μου γνωμη!

:)

οκ λοιπον για να σας πω ακριβως τα μουσικα μου ακουσματα θελω εναν ενιισχυτη με καλη βρομια προς το μεταλ αμα παιζει,αλλα απο την αλλη να μην παει πολυ ακριβα.ας πουμε ειδα εδω στο νοιζ εναν 75W με 170 ευρο line 6.γενικα εκτος απο βατ να το παμε τι μαρκα λετε??

οκ λοιπον για να σας πω ακριβως τα μουσικα μου ακουσματα θελω εναν ενιισχυτη με καλη βρομια προς το μεταλ αμα παιζει,αλλα απο την αλλη να μην παει πολυ ακριβα.ας πουμε ειδα εδω στο νοιζ εναν 75W με 170 ευρο line 6.γενικα εκτος απο βατ να το παμε τι μαρκα λετε??

ε πηγαινε δοκιμασε τον rocktron που σου ειπα

θα σου αρεσει μαλλον

inhttps://www.youtube.com/user/jkstigma/videos

Βρε Βασίλη παλικάρι μου, ενισχυτή γιατί να αλλάξεις; Επειδή ο πωλητής σου είπε μια αηδία ότι όποιος εξασκείται πολύ χρειάζεται πολλά watt;

Ενισχυτή να αλλάξεις μόνο εάν δεν σε καλύπτει ο ήχος του Randall που έχεις τώρα ή αν σκοπεύεις να χρησιμοποιήσεις τον ενισχυτή σου σε πρόβες και live στο άμεσο μέλλον.

Αν δεν συμβαίνει τίποτα από τα παραπάνω, κάτσε με τον ενισχυτή σου όσο σε καλύπτει και αργότερα που θα έχεις περισσότερη εμπειρία και θα έχεις κατασταλάξει σε κάποια θέματα, θα μπορείς να πάρεις κάτι πραγματικά καλό που θα σου μείνει κιόλας.

Yes it is!!!

φερτου Αγιε Alchemist κανενα δωρο απο το Αμερικα τωρα που εχει και την γιορτη του! Ηταν nice ολο τον περσινο χρονο  ;D

Recording is God's way of tellin you that you suck

Δεν μετραω καθολου αφτα που μου ειπεοπωλητης ουτε τα μετραγα ποτε,αλλα βασικα ναι θελω να ακουσω και αλλους ενισχυτες..και εχω μια μανια να παρω μαρσαλ γιατι εχω καταλαβει οτι εχουν αρκετες διαφορες...ισχυει κατι τετοιο η τσαμπα παιδευομαι?το τελευται

καλο τελευταιο ;D ;D ;D

Βρε Βασίλη παλικάρι μου, ενισχυτή γιατί να αλλάξεις; Επειδή ο πωλητής σου είπε μια αηδία ότι όποιος εξασκείται πολύ χρειάζεται πολλά watt;

Ενισχυτή να αλλάξεις μόνο εάν δεν σε καλύπτει ο ήχος του Randall που έχεις τώρα ή αν σκοπεύεις να χρησιμοποιήσεις τον ενισχυτή σου σε πρόβες και live στο άμεσο μέλλον.

Αν δεν συμβαίνει τίποτα από τα παραπάνω, κάτσε με τον ενισχυτή σου όσο σε καλύπτει και αργότερα που θα έχεις περισσότερη εμπειρία και θα έχεις κατασταλάξει σε κάποια θέματα, θα μπορείς να πάρεις κάτι πραγματικά καλό που θα σου μείνει κιόλας.

+1000 στον Αλχημιστή. Ρε, είσαι Αμέρικα?  Στείλε pm/mail.  ;)

Φίλε συνονόματε, practice ενισχυτές υπάρχουν πολλοί και καλοί. Κατά τη γνώμη μου οι "καλύτεροι" είναι οι τελευταίοι Roland (Cube series) και Line6 (νέοι Spider). Με την έννοια ότι είναι πληρέστεροι σε χαρακτηριστικά, όπως εφφέ και εξομοιώσεις, πράγμα σημαντικό ίσως στην εξάσκηση σου, μιας και θα μπορείς να δοκιμάζεις πράγματα.

Αλλά αν θέλεις ένα απλό βασικό ήχο, ή έστω μερικούς, μείνε με το ενισχυτάκι σου και κοίτα ίσως για ένα φτηνό, καλό πολυεφφέ για να προσθέσεις εφφεδάκια, αν χρειάζεται. Με ένα 100άρικο υπάρχουν πολλά τέτοια (που παίρνουν και ακουστικά για practice, άλλη μια επιλογή που κάνουν πολλοί!).  

Model-o-phobia: something like homophobia, but much more amusing

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου