toneless Δημοσιευμένο 13 Δεκεμβρίου 2005 Share Δημοσιευμένο 13 Δεκεμβρίου 2005 Έκλεισα ήδη μια θέση. Σε λίγο θα περάσω και απο το rock pile... Άκου να δεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Steve Lado Δημοσιευμένο 13 Δεκεμβρίου 2005 Share Δημοσιευμένο 13 Δεκεμβρίου 2005 Να ειχα λεφτα ρε γαμωτο ... :evil: :cry: Αλλα προεχουν οι αγορες μου για τα χριστουγεννα.. :D Μακαρι να γινει κι αλλο σεμηναριο συντομα....μεσα στον γεναρη τι λες Yameth θα γινει κι αλλο ? (Αν φυσικα αυτο εχει επιτυχια) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kostas loverboy665 Δημοσιευμένο 13 Δεκεμβρίου 2005 Share Δημοσιευμένο 13 Δεκεμβρίου 2005 και εγώ θα πήγαινα σίγουρα αλλά φτάνω Ελλάδα Πρασκευή βράδυ ....και το Σάββατο το πρωί πάω να βρίσω αυτούς στο Πλαισιο που πούλησαν στη μαμά μου καινούριο κομπιούτερ γιατί έπιασε ιο το παλιό (ή κλάταρε ο σκληρός, δεν μπορώ να καταλάβω από τις περιγραφές)....ολόκληρο κομπιούτερ, με κουτί, τροφοδοτικό, κάρτες, επεξεργαστές, μνήμες και όλα....και η δικαιολογία ήτανε ότι ''το κομπιούτερ σας (4ετίας!) είναι πολύ παλιό και δεν υποστηρίζεται πλέον ούτε από τα windows ούτε από κάρτες, σκληρούς κτλ κτλ...ε, ρε τι θα γίνει (sorry για το off topic αλλά τώρα το έμαθα και έχω βγει από τα ρούχα μου) Καλή επιτυχία με το σεμινάριο, θα είναι σούπερ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
panagop Δημοσιευμένο 13 Δεκεμβρίου 2005 Share Δημοσιευμένο 13 Δεκεμβρίου 2005 Πως δηλωνουμε συμμετοχή? Πηγα σημερα στην Χαριλαου Τρικουπη 20 , και έχει ενα parking αυτοκινήτων. Που πληρώνουμε? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Administrator Yannis Methenitis Δημοσιευμένο 13 Δεκεμβρίου 2005 Administrator Share Δημοσιευμένο 13 Δεκεμβρίου 2005 Χαριλαου Τρικουπη 24! Σορυ... Live and let Live. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
taq Δημοσιευμένο 14 Δεκεμβρίου 2005 Share Δημοσιευμένο 14 Δεκεμβρίου 2005 και εγώ θα πήγαινα σίγουρα αλλά φτάνω Ελλάδα Πρασκευή βράδυ ....και το Σάββατο το πρωί πάω να βρίσω αυτούς στο Πλαισιο που πούλησαν στη μαμά μου καινούριο κομπιούτερ γιατί έπιασε ιο το παλιό (ή κλάταρε ο σκληρός' date=' δεν μπορώ να καταλάβω από τις περιγραφές)....ολόκληρο κομπιούτερ, με κουτί, τροφοδοτικό, κάρτες, επεξεργαστές, μνήμες και όλα....και η δικαιολογία ήτανε ότι ''το κομπιούτερ σας (4ετίας!) είναι πολύ παλιό και δεν υποστηρίζεται πλέον ούτε από τα windows ούτε από κάρτες, σκληρούς κτλ κτλ...ε, ρε τι θα γίνει (sorry για το off topic αλλά τώρα το έμαθα και έχω βγει από τα ρούχα μου) Καλή επιτυχία με το σεμινάριο, θα είναι σούπερ[/quote'] Κώστα μου αυτοί ΧΑΛΑΣΑΝΕ την πιάτσα (ένας μικρός - μικρός πλην τίμιος με μαγαζί Η/Υ) λυπάμαι φίλε..... :cry: In Fender Strat we trust! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
UnderGround Δημοσιευμένο 14 Δεκεμβρίου 2005 Share Δημοσιευμένο 14 Δεκεμβρίου 2005 Παιδια, ακομη μια φορα δεν θα μπορεσω να ερθω. Το σαββατο σαραντηζει ο μπεμπης και εκτος του οτι πρεπει να παμε να παρει την ευχη απο την εκκλησια, το βραδυ οπως καταλαβαινεται, θα γινει στο σπιτι μαζικη επιθεση συγγενων και φιλων, οποτε... Yameth, ευχομαι καθε επιτυχια και πιστευω να ακολουθησουν πολλα τετοια στο μελλον. Περνάν τα χρόνια και είναι κρίματζ, Θέλω ν'αλλάξω image... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kostas loverboy665 Δημοσιευμένο 14 Δεκεμβρίου 2005 Share Δημοσιευμένο 14 Δεκεμβρίου 2005 taq είμαι όλος αυτιά...pm you. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
toneless Δημοσιευμένο 14 Δεκεμβρίου 2005 Share Δημοσιευμένο 14 Δεκεμβρίου 2005 Πως δηλωνουμε συμμετοχή? Πηγα σημερα στην Χαριλαου Τρικουπη 20 ' date=' και έχει ενα parking αυτοκινήτων. Που πληρώνουμε?[/quote'] To Rock Pile είναι γνωστό μαγαζί επισκευής μουσικών οργάνων ...όπως ανεβαίνεις την Ακαδημίας κάνεις αριστερά στη Χαριλάου Τρικούπη και είναι στο δεξί σου χέρι στα 20-30 μέτρα... Άκου να δεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
panagop Δημοσιευμένο 14 Δεκεμβρίου 2005 Share Δημοσιευμένο 14 Δεκεμβρίου 2005 ηδη το βρήκα (rockpile) και πλήρωσα, Thanks! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις