Giorgos Δημοσιευμένο 22 Νοεμβρίου 2005 Share Δημοσιευμένο 22 Νοεμβρίου 2005 Περιμένουμε νεότερα!! 8) Χώρος, μέρα, ώρα, χώρα( :P ).... :wink: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
vangelisorfas Δημοσιευμένο 22 Νοεμβρίου 2005 Share Δημοσιευμένο 22 Νοεμβρίου 2005 Ωραία οπότε αφού θα δώσω στον cos_dr το ticket των Pink Floyd θα μου πληρώσει το σεμινάριο! ;) www.okband.gr Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cos_dr Δημοσιευμένο 22 Νοεμβρίου 2005 Share Δημοσιευμένο 22 Νοεμβρίου 2005 Βαγγέλη με προσβάλλεις. Θα στο πλήρωνα και χωρίς αντάλλαγμα ρε φίλε, τι συνάδελφοι είμαστε? Αλλά μια και το πρότεινες δεν μου δίνεις το αντίτιμο το εισιτηρίου σε μετρητά, να πάρω κατι να φάω γιατι είμαι φτωχός και πεινάω? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Πιανίστας, Διδάκτωρ Γιουροβιζιονολογίας με εξειδίκευση στα ΣΥΝΘΕΣΑ'ΙΖΕΡ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ReCoC Δημοσιευμένο 22 Νοεμβρίου 2005 Share Δημοσιευμένο 22 Νοεμβρίου 2005 Ωραία όλα αυτά ρε παιδιά αλλά να το προχωρήσουμε ΚΑΙ στην πράξη. Πάντως και γώ και ένα φιλαράκι είμαστε μέσα! CU... Free thinkers are dangerous... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
djObiwan Δημοσιευμένο 22 Νοεμβρίου 2005 Share Δημοσιευμένο 22 Νοεμβρίου 2005 Πολύ καλή κίνηση αν τελικά γίνει!ακόμα καλύτερο αν τέτοια πράγματα καθιερωθούν! νομίζω ότι θα κάνατε αρκετό κόσμο ευτυχισμένο εάν γινόταν μέσα στα χρίστουγεννα. & Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
panagop Δημοσιευμένο 22 Νοεμβρίου 2005 Share Δημοσιευμένο 22 Νοεμβρίου 2005 Μέσα και εγώ παιδιά για το σεμινάριο, μόνο και μόνο που θα βρεθούμε ειναι αρκετό Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
alkias Δημοσιευμένο 24 Νοεμβρίου 2005 Share Δημοσιευμένο 24 Νοεμβρίου 2005 Τελικά θα το κάνουμε το σεμηνάριο ή ου? από ότι βλέπω ενδιαφερόμενοι υπάρχουν τύχη ευνοεί τους τολμηρούς Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Administrator Yannis Methenitis Δημοσιευμένο 24 Νοεμβρίου 2005 Administrator Share Δημοσιευμένο 24 Νοεμβρίου 2005 Βρισκόμαστε στη διαδικασία κλεισίματος χώρου. Η ημερομηνία θ' ανακοινωθεί άμεσα. Live and let Live. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
alkias Δημοσιευμένο 24 Νοεμβρίου 2005 Share Δημοσιευμένο 24 Νοεμβρίου 2005 Βρισκόμαστε στη διαδικασία κλεισίματος χώρου.Η ημερομηνία θ' ανακοινωθεί άμεσα. Αυτό που μου αρέσει με εσένα yameth είναι ότι κάνεις ότι μπορείς για να απαντήσεις όσο πιο γρήγορα μπορεί και να είσε όσο ποιο κατατοπιστικός γίνετε. Δύσκολα βρήσκεις τόσο καλούς συντονιστές στις μέρες μας τύχη ευνοεί τους τολμηρούς Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Spiros Mavromatis Δημοσιευμένο 24 Νοεμβρίου 2005 Share Δημοσιευμένο 24 Νοεμβρίου 2005 το εν λογω σεμιναριο θα ειναι ''ανοιχτο'' σε ολους η θα τηρηθει καποια σειρα προτεραιοτητας? ρωταω , γιατι σε περιπτωση που πεφτει κυριακη εως πεμπτη , θα μπορεσω να ανεβω αθηνα. ....λεω τωρα....!!! Mesa/Boogie & Strato Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις