ierissiotis Δημοσιευμένο 23 Δεκεμβρίου 2009 OP Share Δημοσιευμένο 23 Δεκεμβρίου 2009 http://www.noiz.gr/index.php?action=mgallery;sa=item;id=7 Εεεεεπ :) Είσαι να πάμε κιθαρίστες στο Φλωρινιώτη?Εμένα είναι με pearl pickguard και εσένα είναι το σώμα.Θα είμαστε αχτύπητο δίδιμο. ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
marathon Δημοσιευμένο 23 Δεκεμβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 23 Δεκεμβρίου 2009 Kαλή αλλά δε τρελάθηκα κι όλας! ;) Kαλά, πάρε και μία δικία μου τώρα...για να συμπληρώσουμε το κλουβί με τις τρελλές... http://www.customshop.gr/bwa.html Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
playloud Δημοσιευμένο 23 Δεκεμβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 23 Δεκεμβρίου 2009 There can be only one ;D Make me fries... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ierissiotis Δημοσιευμένο 23 Δεκεμβρίου 2009 OP Share Δημοσιευμένο 23 Δεκεμβρίου 2009 Kαλά, πάρε και μία δικία μου τώρα...για να συμπληρώσουμε το κλουβί με τις τρελλές... http://www.customshop.gr/bwa.html Whow!PSYCHEDELIC! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
marathon Δημοσιευμένο 23 Δεκεμβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 23 Δεκεμβρίου 2009 Και που να μπούμε στις Τelecaster...στο Noiz, υπάρχουν κιθάρες για Oscar... Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
marathon Δημοσιευμένο 23 Δεκεμβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 23 Δεκεμβρίου 2009 Whow! Όχι Whow, Marathon... Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
odis13 Δημοσιευμένο 23 Δεκεμβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 23 Δεκεμβρίου 2009 Και που να μπούμε στις Τelecaster...στο Noiz, υπάρχουν κιθάρες για Oscar... Αντε με το καλο να προστεθει και η δικια μου... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
marathon Δημοσιευμένο 23 Δεκεμβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 23 Δεκεμβρίου 2009 Αντε με το καλο να προστεθει και η δικια μου... Έφτιαξες Tele? Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Sakis_Gallo Δημοσιευμένο 23 Δεκεμβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 23 Δεκεμβρίου 2009 καλοπαιξιμες μαν! ;) πανεμορφες κ οι δυο! A musician who is travelling with the old blues while searching the psychedelic groovie sounds of the 60's with his guitar. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ierissiotis Δημοσιευμένο 23 Δεκεμβρίου 2009 OP Share Δημοσιευμένο 23 Δεκεμβρίου 2009 καλοπαιξιμες μαν! ;) πανεμορφες κ οι δυο! THANKS!!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση