Προς το περιεχόμενο

Jimmy Page shreds (his guitar)... Όχι για φανατικούς...

RayDTutto

Προτεινόμενες αναρτήσεις

εμενα αυτο το βιντεο δε με στεναχωρησε γιατι απεδειξε οτι δεν το επαιζε αλλα ηταν r'n'r ατομο μουσικος κιθαρισταρας

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντήσεις 71
  • Πρώτη
  • Τελευταία

Περισσότερες συμμετοχές

Περισσότερες συμμετοχές

εγω παλι θα ηθελα καποιος να μου εξηγησει τι σημαινει...καλος ...κιθαριστας... :o

http://www.youtube.com/watch?v=nLKxvjbWULQ

+τόνοι αλκοόλ αλλά αυτός γιατί έπαιζε έτσι;

Βέβαια οι συνθέσεις του ήταν όλες χάλια...  :o :o :o :P :P :P ;D ;D ;D

When you will get good you will know. There is no guitar. There never was.

και αυτος πολυ καλος ηταν

αν και προσωπικα προτιμω (αρα ισως υποσυνειδητα θεωρω και..."καλυτερο" ;D) αυτον

http://www.youtube.com/watch?v=Si85s8dvKWI&feature=player_embedded

rip...

αρα ,απο οτι βλεπεις ισχυει το περι ορεξεως....

www.soundcloud.com/superfunk12

https://superfunk12.wordpress.com/

Ρε συ είμαι ένας από τους μεγαλύτερους ακούσιους οπαδούς των Leppelin. Ο κατά πολύ μεγαλύτερος αδερφός μου, τους είχε θεούς. Έχω ακούσει τα πάντα από την καλή και από την ανάποδη. Άλλο αν δεν τρελλαίνομαι.

Όσο για τους κιθαρίστες / συνθέτες, πες μου για ποιον άλλο μεγάλο κιθαρίστα αναφέρουμε ότι είναι μεγάλος συνθέτης όταν μιλάμε για το πόσο καλός κιθαρίστας είναι;

Blackmore, VH, SRV, ___, ___; συμπλήρωσε εσύ τα κενά...

Βλακμορ κ εντι προσκυναω σαν μουσικους!

αλλα ρε σ ο σρβ (που ειναι απο τους αγαπημενους κιθαριστες) ποσα δικα του κοματια εχει γραψει που αφησαν ιστορια.....

μεγαλος κιθαριστας εδωσε καινουρια αερα στα Blues αλλα οπως ολοι οι Blues Κιθαριστες 12μετρο παιζουν....

A musician who is travelling with the old blues while searching the psychedelic groovie sounds of the 60's with his guitar.

και το εκρηκτικό ριφ στο ξεκίνημα του rock'n'roll των ζεπ 12μετρο είναι, αλλά ΤΙ δωδεκάμετρο... όταν παίρνεις κάτι που θεωρείται δεδομένο και πεπατημένο και του δίνεις άλλο αέρα... είσαι πολύ μεγάλος...

και το εκρηκτικό ριφ στο ξεκίνημα του rock'n'roll των ζεπ 12μετρο είναι, αλλά ΤΙ δωδεκάμετρο... όταν παίρνεις κάτι που θεωρείται δεδομένο και πεπατημένο και του δίνεις άλλο αέρα... είσαι πολύ μεγάλος...

πολυ σωστη η παρατηρηση σου! ;)

τωρα το θεμα παει αλλου αλλα ας το γραψω

ο page επαιξε με εναν "δικο" του τροπο τα Blues (οπως πολοι κιθαριστες της εποχης)

κ δημιουργησαν το ροκ.

ο SRV πηρε τα Blues κ τα εδωσε ταχυτητα κ ενταση αλλα συνεχιζε να παιζει Blues

Υ.Γ. ολα αυτα ειναι καθαρα προσωπικες αποψεις  ;)

A musician who is travelling with the old blues while searching the psychedelic groovie sounds of the 60's with his guitar.

αλλα ρε σ ο σρβ (που ειναι απο τους αγαπημενους κιθαριστες) ποσα δικα του κοματια εχει γραψει που αφησαν ιστορια.....

μεγαλος κιθαριστας εδωσε καινουρια αερα στα Blues αλλα οπως ολοι οι Blues Κιθαριστες 12μετρο παιζουν....

Ακριβώωωωως...

Γιαυτό λέμε ότι ο SRV ήταν ΜΕΓΑΛΟΣ ΚΙΘΑΡΙΣΤΑΣ και δεν λέμε κουβέντα για το τι συνθέτης είναι. Επειδή ήταν ακριβώς αυτό. ΜΕΓΑΛΟΣ ΚΙΘΑΡΙΣΤΑΣ.

When you will get good you will know. There is no guitar. There never was.

...egw apo thn allh pisteyw oti o Blackmore kai o Satriani plhroyn oles tis proypo8eseis...apo texnikhs kai syn8etikhs apopshs...syn oti o prwtos aytosxediaze synexws sta live opws kai o Page kai den epaize to idio solo 2 fores... ;)

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση

• Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου