basderas Δημοσιευμένο 22 Δεκεμβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 22 Δεκεμβρίου 2009 Θέλω να κάνω export τα κανάλια του BFD σε wav για να τα επεξεργαστώ μαζί με τα υπόλοιπα κανάλια της μίξης. Αυτό το πράγμα όμως μου τρώει πολύ χρόνο γιατί κάνω export ένα ένα τα κανάλια. Υπάρχει κάποιος τρόπος να τα κάνω όλα μαζί export σε διαφορετικά κανάλια; www.myspace.com/kostasbasdanis Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
basderas Δημοσιευμένο 22 Δεκεμβρίου 2009 OP Share Δημοσιευμένο 22 Δεκεμβρίου 2009 Κάποιος (οποιασδήπτε θρησκείας); www.myspace.com/kostasbasdanis Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ghen Δημοσιευμένο 22 Δεκεμβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 22 Δεκεμβρίου 2009 http://www.silverspike.com/?Products:TapeIt Το βάζεις στα insert των μεμονομένων καναλιών ή στα groups. Εναλλακτικά χρησιμοποιείς το VAC (Virtual Audio Cable) για να στείλεις το σήμα σε άλλο host (ή και στο ίδιο, εδώ που τα λέμε δεν το έχω δουλέψει εδώ και καιρό). Σ'αυτή την περίπτωση κάθε κανάλι στέλνει σήμα σε ξεχωριστό output bus. Ghen Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
jmone Δημοσιευμένο 22 Δεκεμβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 22 Δεκεμβρίου 2009 για πιο λόγο δεν τα κάνεις ένα freeze και μετά να τα δουλέψεις ως έχουν χωρίς τα μέσα-έξω? δεν ξέρω αν έχω καταλάβει καλά το τι θες δες και αυτό http://www.soundonsound.com/sos/dec06/articles/cubasetech_1206.htm ΕΙΜΑΙ Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
basderas Δημοσιευμένο 22 Δεκεμβρίου 2009 OP Share Δημοσιευμένο 22 Δεκεμβρίου 2009 1. Τι είναι το freeze. 2. Θέλω να δουλεύω όλα τα tracks σαν wav ή 3. Θέλω να στείλω τα ξεχωριστά tracks του BFD σε wav για να τα μιξάρει άλλος, χωρίς να χρειαστεί να τα κάνω export ένα-ένα. www.myspace.com/kostasbasdanis Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
jmone Δημοσιευμένο 22 Δεκεμβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 22 Δεκεμβρίου 2009 δες το άρθρο που έχει το Link που έβαλα και θα κάνεις τη δουλειά σου ΕΙΜΑΙ Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
basderas Δημοσιευμένο 23 Δεκεμβρίου 2009 OP Share Δημοσιευμένο 23 Δεκεμβρίου 2009 Ευχαριστώ, φίλε ;) www.myspace.com/kostasbasdanis Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση