dvat Δημοσιευμένο 22 Δεκεμβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 22 Δεκεμβρίου 2009 E τόσα έχω ανεβάσει κατά καιρούς, πρέπει να σας έχω κουράσει. περιμένω clip λέμε... :P Όχι άλλα μινόρε... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
pascal Δημοσιευμένο 22 Δεκεμβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 22 Δεκεμβρίου 2009 Βρε Νέστορ, ανέβασε κλιπάκι λέμεεεεεεε :) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Evilnye Δημοσιευμένο 22 Δεκεμβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 22 Δεκεμβρίου 2009 Ψιλοπράγματα και κατάφερα να μπω και μέσα... Ένα ενισχυτάκι για το πατρικό μου, κάρτα ήχου, το bdi της behringer, χορδές μπάσου :P (2 σετ κιόλας) Ένα μπάσο ήθελα κ εγώ και μου το γκαντεμιάσανε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
funky_bassman Δημοσιευμένο 22 Δεκεμβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 22 Δεκεμβρίου 2009 Εγώ αγόρασα 1 wah και ένα Distortion X που θα φάνε σουτάρισμα (το Wah) γιατί δεν ήταν ότι θέλω... Και επειδή η παραγγελία θα γίνει πριν το νέο έτος έχουμε σύνολο 3 πεταλάκια... Καλά δεν είναι? LA ROJΑ ARMADA Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
pascal Δημοσιευμένο 22 Δεκεμβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 22 Δεκεμβρίου 2009 Fender Nocaster Relic 51 (λατρεία) Vox Ac15 heritage + καμπίνα (λατρεία) Vox Ac4 heritage (λατρεία) Koch Studiotone (επωλήθη) Bad Cat 2tone (λατρεία) Trex Roommate Reverb (λατρεία) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ginargiros Δημοσιευμένο 22 Δεκεμβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 22 Δεκεμβρίου 2009 χορδές μπάσου :P (2 σετ κιόλας) 2 σετ? Αν είναι δυνατόν!!! ;D Εκτός αν τα πήρες με προοπτική 5ετίας ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Evilnye Δημοσιευμένο 22 Δεκεμβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 22 Δεκεμβρίου 2009 2 σετ? Αν είναι δυνατόν!!! ;D Εκτός αν τα πήρες με προοπτική 5ετίας ;D Μπα ούτε καν, από την εποχή του δεν αλλάζω ποτέ πέρασα στην εποχή του αλλάζω ανά μερικούς μήνες. Ξεφράγκιασμα όχι σαχλαμάρες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
zappa Δημοσιευμένο 22 Δεκεμβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 22 Δεκεμβρίου 2009 Vox Ac30 Heritage Head Marshall 2061 D*A*M Meathead Deluxe D*A*M Sonic Titan Skreddy Mayo Skreddy Screwdriver Skreddy Echo Subdecay Prometheus Lovetone Doppelganger Lovetone Meathead (επωλήθη) Emma Discumbobulator (επωλήθη) EH POG2 Eventide Timefactor .... και επίσης πούλησα αρκετά φέτος. www.facebook.com/pulsedot Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
funky_bassman Δημοσιευμένο 22 Δεκεμβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 22 Δεκεμβρίου 2009 Μπα ούτε καν, από την εποχή του δεν αλλάζω ποτέ πέρασα στην εποχή του αλλάζω ανά μερικούς μήνες. Ξεφράγκιασμα όχι σαχλαμάρες. Εγώ που αλλάζω χορδές ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΩΣ κάθε 2,5 μήνες? Παίρνω γύρω στα 5 σετ το χρόνο δηλαδή γύρα στα 100-120 ευρώ το χρόνο σε χορδές για το ένα μπάσο, και γύρω στα 80 ευρώ για το άλλο μπάσο. Και τώρα που πήρα το 5χορδο με βλέπω να ξεφραγκιάζομαι ΤΕΛΕΙΩΣ!!! LA ROJΑ ARMADA Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Evilnye Δημοσιευμένο 22 Δεκεμβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 22 Δεκεμβρίου 2009 Το σκέφτομαι να το γυρίσω σε precision και flats, που δε θα αλλάξω ποτέ μου λόγω οικονομικής κρίσης. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση