Jasemeister Δημοσιευμένο 22 Δεκεμβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 22 Δεκεμβρίου 2009 Καλημέρα :) Με τα Χριστούγεννα να πλησιάζουν συνειδητοποίησα ότι φέτος, εκτός από χορδές/πένες, περιόρισα τις αγορές μου σε ενα Line 6 pod x3 live και ενα Zoom Η2 hand-held recorder. Είμαι περίεργος να δω σα σύνολο που είμαστε φέτος από πλευράς αγορών (χωρίς να μιλάμε για πένες/χορδές/αναλώσιμα) και να μας περιγράψει και ο καθένας (αν θέλει) τι πήρε. Καλές Γιορτές ;) Μη με ξυπνάς απ΄τις έξι... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru Nikolas Δημοσιευμένο 22 Δεκεμβρίου 2009 Guru Share Δημοσιευμένο 22 Δεκεμβρίου 2009 Καλά... Μαμησέ τα! Με την επιδότηση έφτιαξα το στούντιο, άρα έχουμε και λέμε: 1. Μία ακουστική κιθαρα 2. Μια ηλεκτρική κιθάρα 3. Μικρόφωνα QTC40 4. Προενισχυτή μικροφώνων GraceDesign M201 (νομίζω...) 5. Ενισχυτή ακουστικών Grace Design 6. 2η οθόνη για τον Η/Υ 7. 6 GB RAM DDR3, για τον Η/Υ 8. Καινούριο Η/Υ (παλαιότερα, πριν από την επιδότηση) 9. LASS (L.A. Scoring Strings). 10. Garritan Steinway (δεν τα αγόρασα, και ήταν τέλος 2008, αλλά μου τα έδωσε ο Gary, όταν πήγα στο Seattle, πέρσι τον Νοέμβρη. Το μετράω "φέτος") 11. 2 ακουστικά Beyerdynamics 12. Pianoteq 3 pro (και πάλι δεν το αγόρασα...) 13. Cubase 5 (upgrade) 14. Orange Tree Samples Core bass, Jaco Bass, Strawberry Guitar 15. Drumkit from hell Superior (upgrade) ήλπιζα να μην αγοράσω κάτι άλλο, αλλά τελευταία τσίμπησα και κάποια πραγματάκια από tonehammer. Για τιμές, μπορεί κάποιος να τις δει, αλλά τελος παντων, πολλά λεφτά... Ελπίζω του χρόνου να μην ξαναγοράσω τόσα πράγματα, αν και τα έξοδα δε θα μειωθούν και πολύ... :-/ ΕΔΙΤ: Αν δεν υπήρχε η επιδότηση, θα έμενε ο Η/Υ, LASS, Garritan Steinway, Pianoteq, Superior, Cubase 5 και Orange Tree Samples Home - Editions Musica Ferrum Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
odis13 Δημοσιευμένο 22 Δεκεμβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 22 Δεκεμβρίου 2009 Ωραιο θεμα... Μεσα στο 2009: 1) Electroharmonix Doctor Q 2) Boss BD-2 (εφαγε και μια μοντα απο monte alumns) 3) Tc-Electronic G-Sharp 4) E-MU Proteus X 5) Rainstick, stylophone και μερικα αλλα ψευτο-οργανακια 6) Το πειραματοζωο squire rat 7) Εdirol MA-7A monitors Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fleamail Δημοσιευμένο 22 Δεκεμβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 22 Δεκεμβρίου 2009 Άααααστο καλύτερα! ;D ;D ;D http://www.mixitonline.com http://tuber.bandcamp.com Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
audiokostas Δημοσιευμένο 22 Δεκεμβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 22 Δεκεμβρίου 2009 Άσε που ακόμα δεν έκλεισε το φέτος...... ;) Δεν έχουν θόρυβο οι μαγνήτες. Απλά γκρινιάζουν όταν δεν παίζουν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fenderiarhs Δημοσιευμένο 22 Δεκεμβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 22 Δεκεμβρίου 2009 Ειμαι ιδιαιτερα περηφανος φετος καθοτι καταφερα να περιορισω τις ακορεστες διαθεσεις μου σε αγορα εξοπλισμου στο ελαχιστο δυνατο.....πηρα (μολις χτες) μονο ενα...plexitube. 2 things are infinite:the universe&human stupidity Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ginargiros Δημοσιευμένο 22 Δεκεμβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 22 Δεκεμβρίου 2009 Άσε που ακόμα δεν έκλεισε το φέτος...... ;) Σωστά. Όταν κλείσει θα τα αναφέρουμε ;) Btw, είναι πάνω από 8 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Jasemeister Δημοσιευμένο 22 Δεκεμβρίου 2009 OP Share Δημοσιευμένο 22 Δεκεμβρίου 2009 Φαντάζομαι οτι με 9 μέρες να υπολείπονται για το κλείσιμο του έτους, ξέρετε τι θα αγοράσετε μέχρι τότε... Μη με ξυπνάς απ΄τις έξι... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
evris Δημοσιευμένο 22 Δεκεμβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 22 Δεκεμβρίου 2009 Τα 8 διακριτα μουσικα αντικειμενα ισως να ειναι λιγα ακομα και για αγορες εβδομαδας (αν βαλω μεσα εκτος απο κιθαρες, αρμονια, ενισχυτες και τα μικροπραγματα απο guitarfetish, thomann). Αν βαλω και αντικειμενα απο noiz ανταλλαγες, αστα, να πανε... My love for you is ticking clock, Berserker Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ginargiros Δημοσιευμένο 22 Δεκεμβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 22 Δεκεμβρίου 2009 Αν βαλω και αντικειμενα απο noiz ανταλλαγες, αστα, να πανε... Δε θα σε μαλώσουμε αν το κάνεις ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση