dvat Δημοσιευμένο 22 Δεκεμβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 22 Δεκεμβρίου 2009 για πολλά χρόνια ναι, έπαιζε με τον Τουρνά... Όχι άλλα μινόρε... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fuZZed Δημοσιευμένο 22 Δεκεμβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 22 Δεκεμβρίου 2009 Αγαπητε.. το ομορφο με τετοιου ειδους μουσικους, ειναι οτι <<φαινονται>> σε καθε σχημα!!!! btw ακουω κρυφα λιγο τουρνα κιολας... :P Γιατρός!!! Τι γιατρός?? Μετεωρολόγος..!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Επισκέπτης Δημοσιευμένο 22 Δεκεμβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 22 Δεκεμβρίου 2009 Ο Βασιλης ειναι ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ κιθαριστας,μου εκανε μαθηματα για δυο χρονακια.Δυστυχως δεν ειναι καλος δασκαλος,ισως λογω του πραγματικα extreme προχωρημενου επιπεδου του. Αλλα ως κιθαριστας, ειναι μακραν ο πιο καλος fusion κιθαριστας απο οσους Ελληνες εχω ακουσει. Πραγματικα fusion, οχι ψευτοκατασταση οπως παρα πολλοι που δηλωνουν οτι παιζουν fusion. Επαιζε χρονια με τον Τουρνα και εχει συνεργαστει με ολους τους γνωστους τραγουδιστες στα 80's. Μητροπανος,Μπιγαλης,Ελενη Δημου και πολλους αλλους,για περισσοτερα δειτε το space του. EDIT παιζει χρονια με steinberger, και με rocktron αν θυμαμαι καλα,νομιζω chemeleon ή intellifex. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ignantios Δημοσιευμένο 22 Δεκεμβρίου 2009 OP Share Δημοσιευμένο 22 Δεκεμβρίου 2009 EDIT παιζει χρονια με steinberger, και με rocktron αν θυμαμαι καλα,νομιζω chemeleon ή intellifex. Kαλα θυμασαι απο κιθαρα αλλα απο προενισχυση χρησιμοποιουσε μια rocktron valve RUN FOREST....RUN!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Επισκέπτης Δημοσιευμένο 22 Δεκεμβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 22 Δεκεμβρίου 2009 Kαλα θυμασαι απο κιθαρα αλλα απο προενισχυση χρησιμοποιουσε μια rocktron valve Μπραβο ναι το voodoo valve εχει στα λαιβ. Στο σπιτι του στα μαθηματα ειχε το intellifex. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
greg+9 Δημοσιευμένο 22 Δεκεμβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 22 Δεκεμβρίου 2009 Ο Βασιλης ειναι ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ κιθαριστας,μου εκανε μαθηματα για δυο χρονακια.Δυστυχως δεν ειναι καλος δασκαλος,ισως λογω του πραγματικα extreme προχωρημενου επιπεδου του. Αλλα ως κιθαριστας, ειναι μακραν ο πιο καλος fusion κιθαριστας απο οσους Ελληνες εχω ακουσει. Πραγματικα fusion, οχι ψευτοκατασταση οπως παρα πολλοι που δηλωνουν οτι παιζουν fusion. Επαιζε χρονια με τον Τουρνα και εχει συνεργαστει με ολους τους γνωστους τραγουδιστες στα 80's. Μητροπανος,Μπιγαλης,Ελενη Δημου και πολλους αλλους,για περισσοτερα δειτε το space του. EDIT παιζει χρονια με steinberger, και με rocktron αν θυμαμαι καλα,νομιζω chemeleon ή intellifex. Συμφωνώ απόλυτα σε όλα. Ο Βασίλης είναι απίστευτος κιθαρίστας και ΜΟΥΣΙΚΟΣ. Εχει ανοίξει ένα στούντιο στην Ν. Ιωνία. Με rocktron voodoo valve έπαιζε, ένα carvin τρανζίστορ τελικό και 2 καμπίνες 1χ12 αν θυμάμαι καλά hughes&Kettner. Και είχε φοβερό ήχο.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusionakis Δημοσιευμένο 23 Δεκεμβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 23 Δεκεμβρίου 2009 Πολύ ευχάριστο που γίνεται αναφορά σε έναν πραγματικά πάρα πολύ καλό κιθαρίστα, και σε μια επίσης εκπληκτική μπάντα... Όταν πριν 1-2 χρόνια έτυχε να δω τους Foolproof Apple Pie, πραγματικά πέρασα καταπληκτικά (και όλοι ανεξαιρέτως οι μουσικοί ήταν τρομεροί, δημιουργώντας ένα πολύ δυνατό σύνολο)! Μπορεί να μην έχω δει πολλά λάιβ από ελληνικές μπάντες, όμως πιστεύω πως είναι δύσκολο να βρεθούν πιο δυνατές funk, soul ή rock μπάντες στη χώρα μας, που να γκρουβάρουν τόσο πολύ όσο οι Foolproof. Όσο για το Βασίλη Ποδαρα, σίγουρα μιλάμε για έναν τρομερό ηλεκτρικό κιθαρίστα, που πραγματικά ξέρει να ροκάρει, να φανκάρει, να παίζει με ωραίο τρόπο fusion, και που εν'ολίγοις, το έχει πάρα πολύ! Εύχομαι σε αυτόν και σε όλη την μπάντα κάθε επιτυχία γιατί το αξίζουν... Υ.Γ. Απίστευτη ερμηνεύτρια και η Lucia (τραγουδίστρια του συγκροτήματος). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
suhrgr Δημοσιευμένο 23 Δεκεμβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 23 Δεκεμβρίου 2009 Πολύ καλός, εξαιρετικός πραγματικά, αλλά κατά την ταπεινή μου γνώμη ο Αχ.Διαμαντής είναι καλύτερος ;) Και ειδικά οι Confusion ανώτερο επίπεδο... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση