ignantios Δημοσιευμένο 22 Δεκεμβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 22 Δεκεμβρίου 2009 ακουσα εχθες live σε ενα μπαρακι τον ΒΑΣΙΛΗ ΠΟΔΑΡΑ και επαθα λιγο την πλακα μου.......το παληκαρι ειναι πολυ παιχταρας....ειλικρινα εμεινα με το στομα ανοικτο.......δεν τον ηξερα και μου εκανε μεγαλη εντυπωση ......τρελο fusion .....εαν ξερει κανεις περισσοτερα για συνεργασιες κλπ ας πει...οσοι δεν γνωριζουν ας ακουσουν http://www.myspace.com/podarasvasilis http://www.myspace.com/foolproofapplepie p.s εαν ξερει καποιος τι κιθαρα χρησιμοποιει ας πει..... ;D RUN FOREST....RUN!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dvat Δημοσιευμένο 22 Δεκεμβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 22 Δεκεμβρίου 2009 Ο Βασίλης είναι από τους κορυφαίους κιθαρίστες στην Ελλάδα ρε Ιγνάντιε... Πλάκα κάνουμε τώρα.... ;) ;) Όχι άλλα μινόρε... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ignantios Δημοσιευμένο 22 Δεκεμβρίου 2009 OP Share Δημοσιευμένο 22 Δεκεμβρίου 2009 Ο Βασίλης είναι από τους κορυφαίους κιθαρίστες στην Ελλάδα ρε Ιγνάντιε... Πλάκα κάνουμε τώρα.... ;) ;) ρε φιλε ....δεν γνωριζα ειλικρινα .........δηλωνω στην ελληνικη σκηνη ασχετος παντελως.......και λυπαμαι αλλα οταν εξυμνουμε γκρουπ σαν τις τρυπες κλπ κλπ....δεν ασχολουμαι.....αλλα για τετοιους μουσικους respect σκυβω το κεφαλι :o RUN FOREST....RUN!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dvat Δημοσιευμένο 22 Δεκεμβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 22 Δεκεμβρίου 2009 Έπαιζε με Steinberger παλιά... Τώρα δεν ξέρω, αν έπαιξε με άσπρη χωρίς head stock ήταν Steinberger Όχι άλλα μινόρε... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ignantios Δημοσιευμένο 22 Δεκεμβρίου 2009 OP Share Δημοσιευμένο 22 Δεκεμβρίου 2009 Έπαιζε με Steinberger παλιά... Τώρα δεν ξέρω, αν έπαιξε με άσπρη χωρίς head stock ήταν Steinberger σωστος...με αυτη επαιζε....... RUN FOREST....RUN!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dvat Δημοσιευμένο 22 Δεκεμβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 22 Δεκεμβρίου 2009 ρε φιλε ....δεν γνωριζα ειλικρινα .........δηλωνω στην ελληνικη σκηνη ασχετος παντελως.......και λυπαμαι αλλα οταν εξυμνουμε γκρουπ σαν τις τρυπες κλπ κλπ....δεν ασχολουμαι.....αλλα για τετοιους μουσικους respect σκυβω το κεφαλι :o Άν ήταν Αμερικάνος ο Βασίλης όλοι θα μίλαγαν για αυτόν πάντος... ;) ;) ;) Όχι άλλα μινόρε... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ignantios Δημοσιευμένο 22 Δεκεμβρίου 2009 OP Share Δημοσιευμένο 22 Δεκεμβρίου 2009 Άν ήταν Αμερικάνος ο Βασίλης όλοι θα μίλαγαν για αυτόν πάντος... ;) ;) ;) Καλα αυτο ξαναπεστο....εγω επαθα πλακα λεμε ..... RUN FOREST....RUN!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
eangle Δημοσιευμένο 22 Δεκεμβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 22 Δεκεμβρίου 2009 ο Ποδαρας είναι παλιά καραβάνα πολύ καλός και oι Foolproof πολυ καλοι επίσης ! http://www.myspace.com/theohatz Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
odis13 Δημοσιευμένο 22 Δεκεμβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 22 Δεκεμβρίου 2009 Παρα πολυ ωραιοι οντως... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fuZZed Δημοσιευμένο 22 Δεκεμβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 22 Δεκεμβρίου 2009 Λιγο χαζη ερωτηση...... :-[ μηπως επαιζε με το Τουρνα???? :P Γιατρός!!! Τι γιατρός?? Μετεωρολόγος..!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση