Προς το περιεχόμενο

Clapton, Istanbul, Καζαντζίδης, Κρασί, Λογοτεχνία...

RiRiIII

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Προσθέτεις στα posts σου μετά κείμενα και χάνουμε το νόημα.

Ναι, επαναλαμβάνω, ότι στις ηλικίες του Kου Μπίχλα και του Funkybass, οι BEATLES ειναι πιο familiar απο τον Καζαντζιδη & τον Μπιθικωτση

Εδώ σίγουρα κάνεις λάθος. Απόλυτο.

Μην κοιτάς το Noiz.

Ειλικρινά.

Δεν έχουν θόρυβο οι μαγνήτες.

Απλά γκρινιάζουν όταν δεν παίζουν.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντήσεις 155
  • Πρώτη
  • Τελευταία

Περισσότερες συμμετοχές

Περισσότερες συμμετοχές

Εικόνες

ναι αλλα ξεχνας οτι το 65% των Ελληνων ειναι ...ανω των 45.... ;D ;D

Αφου ειμαστε εθνος ****γερων ρεεεε.... ;D

Επιμένεις, αντί να παραδεχθείς ότι σε τάπωσα... ;D

50 ειμαι εγώ και δεν άκουσα ποτέ Καζαντίδη. Γρηγόρη ναι, γιατί το 74 (μεταπολίτευση ) όλοι ακούγαμε...αλλά δεν μας έμεινε και το κουσούρι.

Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή

Μην κοιτάς το Noiz.

Ειλικρινά.

Απόλυτο δεν υπάρχει...και μην ξεχνάς, έχω και παιδιά και τα παιδιά μου έχουν και φίλους και φίλες. Όπως και εσύ. Τώρα βέβαια, τα δικά σου είναι μικρά, σε λίγα χρόνια θα ξέρεις έαν ακούνε Καζατζίδη.

Διαφωνώ, για το θέμα της "ισχνής" μειοψηφίας. Μάλλον δεν γνωρίζεις το θέμα καλα.

Ενταξει εχεις δικιο,στα 60s ολη η Ελλαδα ακουγε Beatles & Yardbirds,λαϊκα & Ελληνικη μουσικη  μονο μια ισχνη μειοψηφια ακουγε... ;D (τον Καζαντζιδη δεν τον ηξερε ουτε η Μανα του,ο Χατζηδακης ηταν underground & o Θοδωρακης με τον Χιωτη επαιζαν στην Ομονοια στα πεζοδρομια για μια τυροπιτα... ;D)

50 ειμαι εγώ και δεν άκουσα ποτέ Καζαντίδη.

για αυτο κατηντησες ετσι.. ;D ;D

www.soundcloud.com/superfunk12

https://superfunk12.wordpress.com/

Η ροκ στην Ελλάδα απευθύνεται στη μειοψηφία, όπως και η ινδική μουσική, η αφρικανική μουσική και η μουσική των Αβοριγίνων.

Καλά για τζαζ δεν το συζητάω καν. Άντε τον Κλάπτον τον ξέρει και η μάνα μου. Αυτούς που παίζουν στο halfnote ποιος τους ξέρει;

Όταν ζούσα στο Εδιμβούργο, για να ακούσω ζωντανή τζαζ έπρεπε να περπατήσω

καμια 200ριά μετρα και να πάω σε μια από τις πολλές παμπ όπου παίζαν ζωντανά μουσικάρες της τοπικής σκηνης. (Και χωρίς είσοδο συνήθως). Στην Ελλάδα πρέπει να κλείσω στο halfnote δίπλα στους γραβατωμένους που θέλουν να εντυπωσιάσουν το "μωρό" 8)

Και ο μέσος Έλληνας τι σχέση έχει με το bihla και το funky_bassman; ::)Παρακαλώ να εκληφθεί ως κομπλιμέντο  ;)

"[...] the stupid are cocksure while the intelligent are full of doubt."

Μην κοιτάς το Noiz.

Ειλικρινά.

συμφωνω κακα τα ψεμματα στα σκυλαδικα (βλ."μεγαλες πιστες")  η συντριπτικη πλειοψηφια των θαμωνων ειναι κατω των....26...ο Paul Weller ιδρωσε να μαζεψει 1000 ατομα (και ειμασταν ολοι για τα ΚΑΠΗ) στο Βυρωνα,ενω η Βανδη 3000 τεκνα ειχε.. ;D

συμφωνω κακα τα ψεμματα στα σκυλαδικα η συντριπτικη πλειοψηφια των θαμωνων ειναι κατω των....26...

Πας και σκυλάδικα?

Άσχετα από όλα...ψήνεστε να οργανώσουμε εκδρομή στη Πόλη για Clapton Winwood?

Σίγουρα ο Winwood είναι χάλια...αλλά ξέρω κάτι ταβέρνες...

Πας και σκυλάδικα?

ΦΥΣΙΚΑ και παω ,δεν υπαρχει αλλωστε καλυτερο μερος για διασκεδαση στην Ελλαδα,που να παω στη...Μιση Νοτα να πλερωσω 30 ευρω το ποτο και να τρωω στη μαπα τον γραβατωμενο με το "ποιοτικο" μωρο?? ;D ;D

Αν θελω να ακουσω μουσικη..."αξιωσεων" δοξα τω θεω ζω & στο Βερολινο & βλεπω ζωντανα τον "αφρο" της διεθνους μουσικης στη μιση τιμη απο εδω,στην Ελλαδα ακολουθω το ρητο "when in ROME"... ;D

.ψήνεστε να οργανώσουμε εκδρομή στη Πόλη για Clapton Winwood?

για Istanbul οποτε θες,δεν μου φτανουν ουτε για πλακα οι 3 φορες που σταθερα παω το χρονο... (πες μου μονο νωρις για να κανω την αναλογη διαιτα πριν.... ;D)

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση

• Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου