Προς το περιεχόμενο

Clapton, Istanbul, Καζαντζίδης, Κρασί, Λογοτεχνία...

RiRiIII

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Για να μη φανώ τελείως ανθέλληνας  Wink, νομίζω ότι είμαστε πολύ δυνατοί στη λογοτεχνία. 2 νόμπελ και όχι μόνο  Smiley

Εκανες λαθος στο ΧΡΟΝΟ,το σωστο ειναι " νομίζω ότι ημασταν πολύ δυνατοί στη λογοτεχνία.Εχεις διαβασει συγχρονη ελληνικη λογοτεχνια? :P

www.soundcloud.com/superfunk12

https://superfunk12.wordpress.com/

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντήσεις 155
  • Πρώτη
  • Τελευταία

Περισσότερες συμμετοχές

Περισσότερες συμμετοχές

Εικόνες

Εχεις διαβασει συγχρονη ελληνικη λογοτεχνια? :P

Προφανώς ΔΕΝ έχεις ακούσει για το νέο ημερολόγιο της Πετρούλας Κωστίδου.

Μη με ξυπνάς απ΄τις έξι...

το σωστο ειναι " νομίζω ότι ημασταν πολύ δυνατοί...

Παιδιά, ξεχνάτε το μπάσκετ...και φέτος παίζουμε με τους Τούρκους. Μήπως είναι καιρός να πάρουμε την Πόλη? Και να έχουμε θεατή τον Clapton και τον Winwood?

..επανέφερα το θέμα στην τάξη....

Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή

Προφανώς ΔΕΝ έχεις ακούσει για το νέο ημερολόγιο της Πετρούλας Κωστίδου.

Σιγα το μπαζο.....τις αντιστοιχες Τουρκαλες τις εχεις δει? ;D

www.soundcloud.com/superfunk12

https://superfunk12.wordpress.com/

Εκανες λαθος στο ΧΡΟΝΟ,το σωστο ειναι " νομίζω ότι ημασταν πολύ δυνατοί στη λογοτεχνία.Εχεις διαβασει συγχρονη ελληνικη λογοτεχνια? :P

Μόνο οι κορυφαίοι μου 'ρχονται τώρα: Ζατέλη, Σουρούνης, Μάτεσης :o)

Και είναι και επιτυχημένοι εκτός συνόρων

"[...] the stupid are cocksure while the intelligent are full of doubt."

Πλάκα πλάκα, δεν στέλνουν όσοι θέλουν να τον δουν email σε έλληνες διοργανωτές αλλά και στον ίδιο τον Κλάπτον (μέσω του site του) να περάσει από Αθήνα; Το να τα λέμε εδώ για κρασιά και λοιπά στο τέλος δεν θα βγάλει τίποτα...

Εστειλα ηδη στους διοργνανωτες που εφεραν τους ΖΖ Τοπ. Εαν μου πειτε τα επωνυμια αλλων διργανωτων, θσ στειλω και σε αυτους.

Μόνο οι κορυφαίοι μου 'ρχονται τώρα: Ζατέλη, Σουρούνης, Μάτεσης :o)

Και είναι και επιτυχημένοι εκτός συνόρων

Χειμωνάς, Θέμελης, Καρυστιάννη, Ξανθούλης, Τριανταφύλλου, Δούκα,,,,,

To πλήθος και η ποιότητα των συγγραφέων αναλογικά με την χώρα, είναι υψηλό.

Στο θέμα (ποσότητας) ανανγωστών πάσχουμε  :-\

Δεν έχουν θόρυβο οι μαγνήτες.

Απλά γκρινιάζουν όταν δεν παίζουν.

Στο θέμα (ποσότητας) ανανγωστών πάσχουμε  :-\

ΤΙ ΝΑ ΤΑ ΚΑΝΕΙΣ ΤΑ ΒΙΒΛΙΑ ΟΤΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ; ΜΑΘΑΙΝΕΙΣ ΣΕ 10' ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΣΥΓΓΡΑΦΕΑΣ ΚΑΙ ΚΑΘΑΡΙΣΕΣ.

Το πρωι που έφυγα είχε μόνο δύο απαντήσεις εδω πέρα...!!!! :o

Λοιπόν εγώ που είμαι λίγο μεγαλύτερος σε ηλικία απο τον κύριο Μπίχλα και μάλλον και τον Funky bassman, αλλα λόγο διαφόρων συγκυριών δεν έπαψα ποτέ να έχω συναναστροφές με νέο κόσμο, έχω άλλα πορίσματα. Απο τότε που ήμουν εγώ 13-15 ετών έως τους σημερινούς νέους 13-15 ετών (γιατι μιλάμε για πραγματικά νέα παιδιά), τα παιδιά με ελληνική λαική μουσική μερακλώνανε. Ακόμα και τα κατα καιρούς in μαγαζιά, είτε club ή πίστες, με παλιά λαικά ξελασπώνανε το πρόγραμμά τους, και ο κόσμος όλων των ηλικιών συμμετείχε υπερ ενεργά... Όσο και αν θέλουμε να πιστεύουμε διάφορα, ο κόσμος στην Ελλάδα τη βρίσκει πολύ περισσότερο με το "ότι αγαπάω εγώ πεθαίνει" παρά με το "I me mine". Ίσως φταίει ότι αρκετοί ξέρουν λιγότερα αγγλικά απο όσα λένε ότι ξέρουν, ή ότι η κατανόηση του στίχου στη μητρική γλώσσα είναι άμεση, αλλα το σίγουρο είναι ότι η βρετανική και αμερικανική ποπ μουσική κουλτούρα δεν υπάρχει εδω. Αρκετοί μάλιστα δεν έχουν καν εικόνα για τους beatles...

Btw μην ξεχνάμε ότι αρκετοί πατεράδες ηλικίας 55-60-65 ετών λένε στα παιδιά τους αρκετές φιδιές για το εφηβικό τους προφιλ, με προοπτική να το συνδεσουν με το "επαναστατικό πνεύμα"...

Στην Αγγλία περπατάς στο δρόμο και καθε 3'διασταυρώνεσαι με τύπους 70-75 ετών που είναι ζωγραφισμένοι λιμανίσια και φυλακόβια απο το λαιμό ως τους καρμούς, και έχουν βαρεθεί να βλέπουν τον Clapton και τον Beck και τους Zeppelin και άλλους νεότερους. Αυτοί οι τύποι είναι τώρα παππούδες, που έκαναν παιδιά και εγγόνια. Τι μουσικές άκουγαν τα παιδιά και τα εγγόνια αυτά??? Συμβαίνει αυτό στην Ελλάδα?

Απο την Tele δεν ξεκινάς. Στην Esquire καταλήγεις.

Ακόμα και τα κατα καιρούς in μαγαζιά, είτε club ή πίστες, με παλιά λαικά ξελασπώνανε το πρόγραμμά τους, και ο κόσμος όλων των ηλικιών συμμετείχε υπερ ενεργά... Όσο και αν θέλουμε να πιστεύουμε διάφορα, ο κόσμος στην Ελλάδα τη βρίσκει πολύ περισσότερο με το "ότι αγαπάω εγώ πεθαίνει" παρά με το "I me mine".

Κανείς δεν διαφωνεί με αυτό. Με τη Ζιγκουάλα-Μαντουβάλα διαφωνούμε με τον Superfunk και τους άλλους γέρους

Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση

• Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου