Προς το περιεχόμενο

Clapton, Istanbul, Καζαντζίδης, Κρασί, Λογοτεχνία...

RiRiIII

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Μα προφανως και δεν συγκρινεται η Κων/νουπολη με το ελος. Ομως ενα σωρο αλλοι συναυλιακοι προορισμοι ειναι αμεσα συγκρισιμοι με την Αθηνα. Δεν με ενοχλει οταν το Χ συγκροτημα παιζει στην Κων/νουπολη και οχι στην Αθηνα, αλλα με ενοχλει να βλεπω Βελιγραδι που δεν απεχει και πολυ απο τα χαρακτηριστικα της Αθηνας, και επιπλεον δεν εχει και καποιο μεγαλο γεωγραφικο πλεονεκτημα.

Με προλλαβε ο audiocostas.

2 things are infinite:the universe&human stupidity

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντήσεις 155
  • Πρώτη
  • Τελευταία

Περισσότερες συμμετοχές

Περισσότερες συμμετοχές

Εικόνες

αλλα με ενοχλει να βλεπω Βελιγραδι που δεν απεχει και πολυ απο τα χαρακτηριστικα της Αθηνας, και επιπλεον δεν εχει και καποιο μεγαλο γεωγραφικο πλεονεκτημα.

συγνωμη αλλα εχεις ΠΑΕΙ στο ΒΕΛΙΓΡΑΔΙ? :o ;D

belgrade.jpg

belgrade.slide9.jpg

Belgrade_iz.jpg

belgrade1.jpg

www.soundcloud.com/superfunk12

https://superfunk12.wordpress.com/

συγνωμη αλλα εχεις ΠΑΕΙ στο ΒΕΛΙΓΡΑΔΙ? :o ;D

Kαι έχεις δει τις 2μετρες?...μα όλες τους?

Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή

Kαι έχεις δει τις 2μετρες?...μα όλες τους?

μαμα τα..... ;D

εξω απο την πλακα παιδια,ακομα και για "φτωχες" πολεις οπως το Bουκουρεστι & το Βελιγραδι μιλαμε για ΕΥΡΩΠΗ & οχι για Αφρικη....

αν κατεδαφισουμε το 80% της πολης  και εξορισουμε πισω στα χωρια τους το 85% του πληθυσμου ΜΠΟΡΕΙ η Αθηνα ΚΑΠΟΤΕ να γινει ΠΕΡΙΠΟΥ σαν και αυτες...

Δεν έχεις άδικο εν μέρει αλλά αυτό που ενδιαφέρει τους διοργανωτές είναι ο κόσμος που θα μαζέψουν και το εισητήριο που θα πληρώσουν.

Ειδικά για Βουκουρέστι που γνωρίζω, στην παρούσα φάση, ο κόσμος που ακούει την συγκεκριμένη μουσική και έχει την οικονομική επιφάνεια για ένα τσιμπημένο εισητήριο είναι σαφώς περισσότερος στην Αθήνα.

Πιθανότατα όμως το Βουκουρέστι να είναι πιο πεινασμένο και να μην κάθεται να συζητάει πόσο γερασμένοι είναι οι συγκεκριμένοι σταρ.

Το Βελιγράδι ας το αφήσουμε καλύτερα. Αν δεν υπήρχε και ο πόλεμος, θα ήταν σαν να συγκρινόμαστε με το Μιλάνο.

Εν κατακλείδι μου αρέσουν και οι δύο, καλό θα ήταν να ερχόντουσαν, δεν θα τα βάψω μαύρα που δε θα ρθουν, Κων/πολη (καίτοι σαν ιδέα δεν με τρελλαίνει.... ακόμα) μάλλον θα πάω στο άμεσο μέλλον με τα παιδιά μου για να δω ΜotoGP (εδώ ακόμα "συζητάμε" την πίστα) και μου αρέσει ο γύρος αλλά τελευταία τον έχω κόψει.

Δεν έχουν θόρυβο οι μαγνήτες.

Απλά γκρινιάζουν όταν δεν παίζουν.

μάλλον θα πάω στο άμεσο μέλλον με τα παιδιά μου για να δω ΜotoGP

ετοιμασου να πληρωσεις τα μαλλιοκεφαλα σου σε ξενοδοχεια,βαρανε στο κεφαλι οι Τουρκαλαδες σε τετοιες περιπτωσεις.. :(

ετοιμασου να πληρωσεις τα μαλλιοκεφαλα σου σε ξενοδοχεια,βαρανε στο κεφαλι οι Τουρκαλαδες σε τετοιες περιπτωσεις.. :(

Εχεις δίκιο. Μου το παν. Αλλά ίδωμεν.

Βέβαια υπάρχει και το Brno, Balatonring, Sachsenring, Mugello, Silverstone............ γαμώ την καταδίκη μου.

βεβαια και παλι τα μισα απο οτι σε ενα βρωμερο δωματιο στη Μυκονο θα δωσεις...  

Να πας ,ειχα παει στη F1 και ηταν μαματα!

και θα δεις και την ωραιοτερη πολη του κοσμου....(οταν πρωτοπηγα καταλαβα γιατι η γιαγια μου,εφυγε 17 χρονων απο την Πολη,περιφρονουσε και ελεγε "πανασχημες" την Θεσ/νικη και την Αθηνα στις οποιες αναγκαστηκε να καταφυγει)

(εδώ ακόμα "συζητάμε" την πίστα)

εκει ομως δεν υπαρχουν "συνδικαλιστες" (τους εχουν χωσει εκει που ΠΡΕΠΕΙ,ξερεις εσυ... ;D)

Να συμπληρώσω κ εγώ +1 για Βελιγράδι που έχω πάει 2 φορές, πραγματικά αν και έχουν περάσει διάφορα, είναι ήδη σε πολύ καλό δρόμο και από ανάπτυξη και είναι και ωραία πόλη, καμία σχέση με την Αθήνα.

και θα δεις και την ωραιοτερη πολη του κοσμου....(

Λόγω προσωπικών βιωμάτων σε τρυφερές ηλικίες, την θέση αυτή την έχουν κερδίσει αμετάκλητα άλλες πόλεις.  ;)

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση

• Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου