predatorGR Δημοσιευμένο 21 Δεκεμβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 21 Δεκεμβρίου 2009 αναμεσα σε αυτα τα 2 entry-level e-drumsets πιο θα προτιμουσατε και γιατι? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
chembeast Δημοσιευμένο 21 Δεκεμβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 21 Δεκεμβρίου 2009 Ένα μεταχειρισμένο Roland TD6 αλλιώς το yamaha. To HD1 δεν έχει κανονικό pad για πετάλι αλλά δικά του πετάλια που είναι χάλια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
predatorGR Δημοσιευμένο 30 Δεκεμβρίου 2009 OP Share Δημοσιευμένο 30 Δεκεμβρίου 2009 παιδια το TD-4 της Roland αξιζει τα 300 ευρω παραπανω απο το DTXplorer? το ιδιο αναρωτιεμαι για το DTXpress IV... αναμεσα στα 3 πιο πιστευετε πως ειναι το καλυτερο? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Octapus Δημοσιευμένο 6 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 6 Ιανουαρίου 2010 παιδια το TD-4 της Roland αξιζει τα 300 ευρω παραπανω απο το DTXplorer? το ιδιο αναρωτιεμαι για το DTXpress IV... αναμεσα στα 3 πιο πιστευετε πως ειναι το καλυτερο? ο chem εχει δικιο παρε roland td6 μην το ψαχνεις αλλο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Spiros Poullos Δημοσιευμένο 9 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 9 Ιανουαρίου 2010 Αναμεσα στις 2 μαρκες αβλεπι roland εγω εφτιαξα custom σετ επιλεγοντας τα pads κλτ κλπ...μπορεις να το κανεις και εσυ. αν πατησεις στο ψαχτηρι roland td 6 custom set up θα το βρεις. αλλα να σου πω την αληθεια με τα 2000 που εσκασα δεν ειμαι ευχαριστημενος. καμια σχεση με τα φυσικα τυμπανα το συμπερασμα που εχω βγαλει ειναι οτι τα ηλεκτρονικα αξιζουν μονο για home recording. εγω πχ εκανα λαθος που εσκασα τοσα λεφτα οποτε κοιτα για ενα απλο σετ www.reverbnation.com/steamrollerassault www.youtube.com/user/beeros05 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση