eangle Δημοσιευμένο 21 Δεκεμβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 21 Δεκεμβρίου 2009 Εν όψη αγοράς κιθάρας ;D θα ήθελα να ακούσω τι γνώμη έχετε για τους DH-1 Humbucking που έχουν οι fender Deluxe τούς έχει ακούσει κανένας δίπλα με κανένα sd jb (το ζητούμενο είναι ένας medium output μαγνήτης ) για να μη χάσω τελείως τα καθαρά , και κάτι αλο βλέπω στο site της fender οι American Deluxe ssh έχουν όλες LSR roller nut όντως ετσι βγαίνουν όλες οι ssh ? http://www.myspace.com/theohatz Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
bihlas87 Δημοσιευμένο 21 Δεκεμβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 21 Δεκεμβρίου 2009 τούς έχει ακούσει κανένας δίπλα με κανένα sd jb (το ζητούμενο είναι ένας medium output μαγνήτης ) Mα ο jb δεν είναι medium output μαγνήτης. Αν όντως θέλεις πιο medium output σύνολο ακού την sss, έτσι κι αλλιώς οι μαγνήτες είναι ημίδιπλοι, η hss είναι πιο 'καυτή'. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
WilliamSats Δημοσιευμένο 21 Δεκεμβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 21 Δεκεμβρίου 2009 Για τον DH-1 ξέρω οτι τον έχουν 5-6 γνωστοί μου, που έχουν deluxe και τον έχουν κάπου σε κάποια γωνία σκονισμένο. Οι 3 απ'τους κατόχους που έχουν dlx, τον έχουν αλλάξει με Pearl Gates. To Roller nut, είναι όντως μόνο στις SSH, αν και κάποια στιγμή στο παρελθόν είχα δει και με απλό nut σε SSH (πρέπει να ήταν πριν το '99). Lyrics: Wasted Time Between Solos!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ignantios Δημοσιευμένο 21 Δεκεμβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 21 Δεκεμβρίου 2009 Για τον DH-1 ξέρω οτι τον έχουν 5-6 γνωστοί μου, που έχουν deluxe και τον έχουν κάπου σε κάποια γωνία σκονισμένο. Οι 3 απ'τους κατόχους που έχουν dlx, τον έχουν αλλάξει με Pearl Gates. To Roller nut, είναι όντως μόνο στις SSH, αν και κάποια στιγμή στο παρελθόν είχα δει και με απλό nut σε SSH (πρέπει να ήταν πριν το '99). +1 ψιλο απαραδεκτος μαγνητης καθως επισης και οι 2 μονοι που τον συντροφευουν....τους αλλαζεις αμεσως και εχεις ενα οργανο ολο τρελα......εγω εχω βαλει duncan custom bridge(περιττα τα λογια...τον εβαλε και ενας αλλος συντροφος και επαθε και αυτος πλακα) και 2 ssl-5 στην deluxe με 3 μονους λενε οτι ειναι καταπληκτικοι και προφανως διαφορετικοι απο την hss......αλλα βεβαια γουστα ειναι αυτα σε αλλους μπορει να αρεσουν αυτοι της hss RUN FOREST....RUN!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
WilliamSats Δημοσιευμένο 21 Δεκεμβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 21 Δεκεμβρίου 2009 ψιλο απαραδεκτος μαγνητης καθως επισης και οι 2 μονοι που τον συντροφευουν....τους αλλαζεις αμεσως και εχεις ενα οργανο ολο τρελα΄ Σίγουρα, εγώ δεν μίλησα αρχικά για τους άλλους δύο, γιατί νόμιζα οτι ό φίλος εδώ τους έχει ακούσει και προφανός του κάνουν (αφού ρώτησε μόνο για τον DH-1) +1 και απο εμένα για αλλαγή σε όλους τους μαγνήτες στην dlx. (της οποίας τα υπόλοιπα είναι άψογα) Lyrics: Wasted Time Between Solos!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση