Προς το περιεχόμενο

Heavy and jazz sound. Συνδιάζονται..??

Vodkapower

Προτεινόμενες αναρτήσεις

PRS ce 22, Gibson lp studio, DUESENBERG STARPLAYER TV. Αυτές πρόσεξα.. Τις 2 πρώτες τις άκουσα, την τρίτη απλά την είδα.. Έχετε να προτείνεται κάτι άλλο..?? Budget έως 1500..

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Τι ακριβως εννοεις?

Θες μια κιθαρα που να παιζει heavy metal & jazz?

Αν οντως θες αυτο,τοτε ολες οι κιθαρες μπορουν να το κανουν αυτο..φτανει να μπουν στον καταλληλο ενισχυτη με τα καταλληλα εφε.

www.soundcloud.com/superfunk12

https://superfunk12.wordpress.com/

Μωρέ και με την στρατ παίζω jazz, αλλά με συνεπήρε ο διπλοπηνιακός ήχος (χωρίς να υποβιβάζω την στρατ...). Πρόσφατα δοκίμασα με διπλούς μαγνήτες και απλά μου άρεσε η μουντάδα και το sustain που δήνουν. Την πριμάδα την πέρασα αδιάφορη (με ενοχλεί και στα αυτιά). Ήμουν για epiphone broadway ή ibanez ak105, αλλά το ξανασκέφτηκα μήπως μπορώ να συνδιάσω για να μην τα ξαναδίνω. Καταλαβαίνω οτι άλλο ήχο οι προηγούμενες με το hollow body και αλλό ή prs/lp.

Το playability της prs ήταν απλά ιδανικότατο, σε ήχο είχε περισσότερες επιλογές απο την LP αλλά νομίζω στα καθαρά έβγαινε μπροστά η LP.

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου