ffmakis Δημοσιευμένο 22 Δεκεμβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 22 Δεκεμβρίου 2009 Κύριε Μπίχλα.. αυτή είναι καρυδότσουφλο έχουμε καλύτερες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
zoo Δημοσιευμένο 22 Δεκεμβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 22 Δεκεμβρίου 2009 Τι το κουραζετε το θεμα? Η κιθαρα ειναι σαν τη γυναικα. Οσο πιο κουκλα ειναι τοσο πιο "κουκου" σου κανει ;D Τωρα για τον καθενα τι σημαινει κουκλα .....καληνυχτα και καλο ξημερωμα ;D Οσο για τις Jazzmaster ....ειχα μια του 64 και σας διαβεβαιωνω οτι και καρακουκλαρα ειναι και δεν υπαρχει πιο καλοζυγισμενη κιθαρα . Οσο για τον χαρακτηριστικο ηχο της ....ειναι απλα perfect. "blue velvet" It's only Rock 'n' Roll ..................... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
IraklisZS Δημοσιευμένο 22 Δεκεμβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 22 Δεκεμβρίου 2009 εγώ αμα θέλω να παίξω παπάδες λη να εντυπωσιάσω κάποιον με το απίστευτο feel μου, πιάνω την http://www.noiz.gr/index.php?action=mgallery;sa=item;id=475 ;D διαφορετικά, και η squier strat μια χαρά είναι ;D ;D Τι το κουραζετε το θεμα? Η κιθαρα ειναι σαν τη γυναικα. Οσο πιο κουκλα ειναι τοσο πιο "κουκου" σου κανει ;D αυτό απο τη φύση του εισάγει GAS! πόσο καιρό μπορείς να είσαι με την ίδια κιθάρα? ;D και αν είσαι και λίγο πιο τσαχπίνης, θα πρεπει να ξοδεψεις μια περιουσία στις γυναικ στις κιθάρες! ;D a classic player now... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
faltsoo Δημοσιευμένο 22 Δεκεμβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 22 Δεκεμβρίου 2009 Γιατι υπαρχει και αλλος τροπος να επιλεξεις κιθαρα περα απο την εμφανιση της ? ? ? :) one more pls .... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση