aplomenos_traxanas Δημοσιευμένο 20 Δεκεμβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 20 Δεκεμβρίου 2009 Τα φωτα σας.. Ταιριαζει pickguard fender σε behringer iaxe? κανοντασ συγκριση με το ματι οι περισσοτερες τρυπες ταιριαζουν.. ξερει κανεις αν οντος ταιριαζει να μην δινω τσαμπα 50Ε.. ευχαριστω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
teo.gp Δημοσιευμένο 20 Δεκεμβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 20 Δεκεμβρίου 2009 Χωρίς να έχω δοκιμάσει δεν πιστεύω πως ταιριάζει... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
aplomenos_traxanas Δημοσιευμένο 20 Δεκεμβρίου 2009 OP Share Δημοσιευμένο 20 Δεκεμβρίου 2009 Και εγω το ιδιο... απλα θελω να το βεβαιωσω ;D ;D Ακοιρο δεν ειδα το δεν (οτι να ναι) ξερεισ μηπως που θα μπορεσω να βρω αλλο? αυτο που σκεφτηκα ηταν πως αν εβρισκα ενα χωρισ τρυπες να μπορουσα να του ανοιξω εγω.. παντοσ δεν ταιριαζει ουτε μια τρυπα? ξερω ας πουμε πως αυτη κατω απο το headstock δεν ταιριαζει γιατι δεν εχει τρυπα η κιθαρα οποτε μενει αδεια, αλλα οι αλλες δεν ταιριαζουν???? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
RayDTutto Δημοσιευμένο 20 Δεκεμβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 20 Δεκεμβρίου 2009 Δεν είναι μόνο οι τρύπες. Μπορεί να είναι και το σχήμα. Το ότι μοιάζει με στρατ δεν σημαίνει ότι είναι ακριβώς σαν στρατ... When you will get good you will know. There is no guitar. There never was. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση