skaios Δημοσιευμένο 19 Δεκεμβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 19 Δεκεμβρίου 2009 θελω να ρωτησω τι λυσεις υπαρχουν για να ηχομονωσω την πορτα του δωματιου μου. οι συχνοτητες ειναι κυριως ψηλες και μεσαιες. σαν λυσεις εχω σκεφτει μια χοντρη κουρτινα πισω απο την πορτα ή ενα πανελακι καλλυμενο με κομματια απο υποστρωμα καμπινγκ. ειναι σημαντικο η λυση να ειναι πρακτικη για καθημερινη λυση.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Spiros Mavromatis Δημοσιευμένο 19 Δεκεμβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 19 Δεκεμβρίου 2009 επειδη , το σκεφτομαι κι εγω αυτον το καιρο , εχω κατασταλαξει στην λυση σαντουιτς : εκατερωθεν πλευρικα της -ξυλινης- πορτας , αυτο το μπλε σκληρο φενιζολ και απο πανω rikofon ακριβως στις ιδιες διαστασεις. δεν ξερω κατα ποσο πιανει αλλα δεν εχω κι εγω αλλη οικονομικοτερη λυση. (απο κει και περα , ενα σετακι roominators για να "σπασει" λιγο τις αντανακλασεις ενος 4.5 χ 3.5 δωματιου , και thats all...) Mesa/Boogie & Strato Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gdevelek Δημοσιευμένο 19 Δεκεμβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 19 Δεκεμβρίου 2009 σάντουιτς ναι, αλλά με 80άρη πετροβάμβακα μέσα, όχι φελιζόλ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση