KANTAFI Δημοσιευμένο 19 Δεκεμβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 19 Δεκεμβρίου 2009 γνωριζει καποιος αν υπαρχει προγραμα να διαβαζει ηχους και ρυθμους απο pa 80 οπως ειναι το librarian gia to le.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
georgnik Δημοσιευμένο 19 Δεκεμβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 19 Δεκεμβρίου 2009 Ναι! Υπάρχει και λεγεται ΚΑΤ_2000. Δεν ειναι τοσο ευχρηστο όσο το lelibby για τα Triton's αλλα καποια βασικα πραγματα τα κανει και βοηθεια. Δε ξερω πως και που θα το βρεις. :( Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
pliktras1234 Δημοσιευμένο 19 Δεκεμβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 19 Δεκεμβρίου 2009 Το κατ φίλε μου είναι για να βλέπεις τι έχει μέσα ένα σετ και να μετονομάζεις ήχους styles κτλ…. κάτι μπορείς να κάνεις και με αυτό….. ορίστε να το κατεβάσεις φίλος…. http://rapidshare.com/files/323043688/pliktras1234kat_2000.rar.html Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
stavros_d80 Δημοσιευμένο 19 Δεκεμβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 19 Δεκεμβρίου 2009 Το "Style Works 2000" της EMC, που είναι για όλη τη σειρά pa, και έιναι και style converter από Korg σε Roland, Yamaha. Technics κτλ το έχεις δοκιμάσει?(www.korgpa.com/pa_root/en/extra/bonusware.html?en) Εμένα στο PA1X pro που έχω ήταν πολύ χρήσιμο, αλλά πρέπει κάποια στιγμή να το αγοράσεις γιατί καθώς freeware έχει περιορισμένες δυνατότητες και αρχίζει και στα σπάει έπειτα από καμία βδομάδα... 33 1/3333cos301/2sqrt564,0909{fx-dty/sqrtz} Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
KANTAFI Δημοσιευμένο 20 Δεκεμβρίου 2009 OP Share Δημοσιευμένο 20 Δεκεμβρίου 2009 ευχαριστω παρα πολυ παιδια ολους σας για τη βοηθεια Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση