predatorGR Δημοσιευμένο 19 Δεκεμβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 19 Δεκεμβρίου 2009 παιδια υπαρχει καπου οδηγος για την συνδεση καποιου ηλεκτρονικου drum με PC? εχω δει διαφορα αρθρα και video για προγραμματα του στιλ ezdrummer,superior drummer κλπ αλλα πουθενα δεν αναφερεται τι χρεαιζεται για την συνδεση. απαιτειταια καποιος controller οπως ενα Presonus Firepod η απλα συνδεεται το MIDI-out στην καρτα ηχου? καθε βοηθεια ευπροσδεκτη... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
hampis Δημοσιευμένο 19 Δεκεμβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 19 Δεκεμβρίου 2009 Εαν αναφέρεσαι σε vst drum libraries οπως ezdrummer,SD2 , bfd2 κλπ χρειάζεσαι περα απο pc με δυνατο επεξεργαστη και μπολικη ram (τουλαχιστον 2gb) και καλή κάρτα ήχου κατα προτιμηση εξωτερική .Επίσης καλώδιο midi σε usb για να ''τριγγάρεις'' τους ηχους απο τον υπολογιστη στον εγκεφαλο και εννοειται vst host οπως cubase, pro tools, logic κλπ για να ''ανοιξεις'' το προγραμμα. Κια μην ξεχνας ο ηχος βγαινει απο την καρτα ηχου και απο τον εγκεφαλο ;) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
predatorGR Δημοσιευμένο 21 Δεκεμβρίου 2009 OP Share Δημοσιευμένο 21 Δεκεμβρίου 2009 φιλε σε ευχαριστω πολυ για την απαντηση. σκεφτομουν να χρησιμοποιησω το laptop μου, ειναι ενα LG P1 exrpress dual με διπυρηνο επεξεργαστη ( Intel Core Duo T2400, 1.83GHz/2MB) εχει μονο ενα γιγα ram ομως αλλα παιζει να την αναβαθμισω. με την καρτα ηχου την onboard δηλαδη αποκλειεται να κανω δουλεια?τι καρτα ηχου προτεινεις? επισης δεν καταλαβα τι εννοεις με vst host οπως cubase, pro tools κλπ... για βοηθησε λιγο! ευχαριστω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
hampis Δημοσιευμένο 21 Δεκεμβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 21 Δεκεμβρίου 2009 Για τον υπολογιστή προσωπικά δεν έχω σε εκτίμηση τους LG και Acer αλλα αυτό δε σημαινει ότι ο δικός σου δεν κάνει.Με 1GB μνημη θα είσαι στο οριο και πιθανόν να εχεις προβλήματα τύπου latency.Δηλαδή θα χτυπάς και ο ηχος θα εχει καθυστερηση (οτι πιο σπαστικο για εναν ντραμερ) Καρτα ηχου χρειάζεσαι καλύτερα εξωτερικη (ειτε usb ειτε firewire).Οι εσωτερικές δε σηκώνουν τετοιου ειδους εφαρμογες.Εγω εχω maudio fast track pro και ειμαι ευχαριστημενος Με τον όρο host εννοω οτι το προγραμμα δεν τρέχει από μονο του.Χρειάζεσαι ένα επαγγελματικο πρόγραμμα επεξεργασιας και ηχογραφησης μουσικης που θα το φιλοξενησει σαν plug in ( δεν τα ξερω πολυ καλα οποτε ας με διορθωσει καποιος).Εγω χρησιμοποιω το logic της apple η το garage band.Eαν αγορασεις το S2.0 απο την toontrack μπορεις να κατεβασεις δωρεαν το solo απο την ιδια εταιρεια με το οποιο ανοιγεις μεν το S2 αλλα μονο για να παιξεις και οχι για να ηχογραφησεις Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
predatorGR Δημοσιευμένο 21 Δεκεμβρίου 2009 OP Share Δημοσιευμένο 21 Δεκεμβρίου 2009 αυτα τα προγραμματα που λες ειναι για Mac? σε windows τι μπορω να βαλω?βρηκα ενα προγραμμα που λεγεται Mixcraft, λεει τιποτα? η να βαλω το cubase που προτεινες? πως πρεπει να ρυθμισω τα προγραμματα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση