Vasilis Fender Squier Δημοσιευμένο 18 Δεκεμβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 18 Δεκεμβρίου 2009 Λοιπον παιδες επειδη προς το παρον για λιγες εβδομαδες θα μεινω χωρις ενισχυτη θα ηθελα να μου πειτε καποιο προγραμμα που οταν σινδεω την κιθαρα με τον υπολογιστη να μπορω να το χρησιμοποιω σαν ενισχυτη με ντιστορσιον ντιλει και οτι αλλο γινεται..ευχαριστω πολυ οπως και να 'χει.. :) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
RayDTutto Δημοσιευμένο 18 Δεκεμβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 18 Δεκεμβρίου 2009 Guitar Rig Revalver Amplitude When you will get good you will know. There is no guitar. There never was. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Vasilis Fender Squier Δημοσιευμένο 18 Δεκεμβρίου 2009 OP Share Δημοσιευμένο 18 Δεκεμβρίου 2009 τι κανει το καθε ενα??το ιδιο κανουν ολα?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gdevelek Δημοσιευμένο 18 Δεκεμβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 18 Δεκεμβρίου 2009 Guitar Rig Revalver Amplitude amplituBe + line6 pod farm waves GTR προϋπόθεση να έχεις κάρτα ήχου συμβατή με ASIO drivers, με hi-Z είσοδο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Vasilis Fender Squier Δημοσιευμένο 18 Δεκεμβρίου 2009 OP Share Δημοσιευμένο 18 Δεκεμβρίου 2009 βρε παιδια δεν εχω τετοιες γνωσεις..εχετε στο νου σας οτι μιλατε με 15χρονο.τωρα μαθαινω..εγω μπορω να συνδεσω την κιθαρα μου με τον υπολογιστη και να εχω καθαρο ηχο..αλλα για βρομια..??ποιο προγραμμα να χρησιμοποιησω?ποιο πρωτεινετε? ;) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gdevelek Δημοσιευμένο 18 Δεκεμβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 18 Δεκεμβρίου 2009 αν συνδέοντας κιθάρα σε κάρτα δεν έχεις θόρυβο ή μεγάλο latency τότε είσαι εντάξει από hardware από λογισμικό δοκίμασε (κατέβασε τις δοκιμαστικές εκδόσεις) τα παραπάνω και δες ποιο σου αρέσει εσένα περισσότερο στο φόρουμ τις περισσότερες ψήφους εμπιστοσύνης έχει πάρει το guitar rig αλλά το ευκολώτερο στο ξεκίνημα, για μένα, είναι το pod farm, δεν χρειάζεται να διαβάσεις ΤΙΠΟΤΕ για να ξεκινήσεις να παίζεις Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
zatoichi Δημοσιευμένο 18 Δεκεμβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 18 Δεκεμβρίου 2009 Γεια σου φίλε, εγω χρησιμοποιώ το Amplitube. Έχει εικονικους ενισχυτές και πεταλακια (distorion, delay, tremolo κλπ). Είναι πολύ απλό στη χρήση ;) Τσέκαρε εδώ http://www.ikmultimedia.com/amplitube/features/ Μπορεις να κατεβάσεις και το demo να δεις στην πραξη ...and my eyes fade from me in this open country Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Vasilis Fender Squier Δημοσιευμένο 18 Δεκεμβρίου 2009 OP Share Δημοσιευμένο 18 Δεκεμβρίου 2009 ευχαριστω παρα πολυ και για τα δυο...και γενικα για τις συμβουλες σας... :) :) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Vasilis Fender Squier Δημοσιευμένο 18 Δεκεμβρίου 2009 OP Share Δημοσιευμένο 18 Δεκεμβρίου 2009 παιδια το αμπλιτιουμπ ειναι vst?δηλαδη θα χρειαστω cubase?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Vasilis Fender Squier Δημοσιευμένο 18 Δεκεμβρίου 2009 OP Share Δημοσιευμένο 18 Δεκεμβρίου 2009 βασικα λαθος εβαλα το amplitube metal..χρειαζετε καποιο αλλο πρωτα?το λεω γιατι δεν βρισκω πουθενα εικονιδιο.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση