Προς το περιεχόμενο

Τα τρια Καλυτερα πεταλια Distortion - Reverb - Delay

sils

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Εγω θα σου ελεγα να ΠΑΡΕΙΣ ΑΚΟΜΑ ΜΙΑ TL για να εχεις backup,ετσι κι αλλοιως ολα τα πεταλακια od (κατω απο τα 3000 ευρω... ;D) τα τρωει ΛΑΧΑΝΟ   ;D

μηπως εισαι λιγο υπερβολικος????????εγω αν και εχω tonelab και χρησιμοποιω τα amp modelling που εχει για τα γκαζια....δεν μπορω να πω οτι ειναι το απολυτο μηχανημα....με την καμια......πασχει....αρκετα.....χωρις να σημαινει οτι δεν κανει την δουλεια της......αλλα οχι οτι παιρνω και το καλυτερο distortion απο τα amp modelling....προς ΘΕΟΥ........

ΘΑ προτιμουσα για distortion να εχω ενα triaxis,axe fx,fat foot παρα την tonelab....αν και θα την κρατουσα για τα εφφε της.....αλλα οχι οτι ειναι καλυτερη απο τα προαναφερθεντα που εγραψα........απλα δεν παιζει χρημα για να τα παρω ...αν και το fat foot καπως παει και ερχεται.......αν ερθει ΑΘΗΝΑ θα του ριξω ενα αυτι........επισης η tonelab βοηθαει πολυ στο να αποφυγεις το tap dancing....κατι που σιχαινομαι..

RUN FOREST....RUN!!!!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντήσεις 62
  • Πρώτη
  • Τελευταία

Περισσότερες συμμετοχές

Περισσότερες συμμετοχές

Εγω το παιρνω (ΔΕΝ παιζω ομως μεταλ) ;D,βεβαια ξερω να την προγραμματισω ΣΩΣΤΑ (για αυτο αλλωστε και ξεφορτωθηκα μπουτικ "βρωμοπεταλα" αξιας αρκετων εκατονταδων ευρω μολις την εμαθα καλα) . ;)

φυσικα και καποιος μπορει να πειραματιστει και με πεταλακια βρωμας πριν την TL (αν θελει κατι "ξεχωριστο"),ομως ειδικα στα delay & reverb το μηχανακι απλα ειναι top of the top... ;D  (& με ΠΑΡΑ πολλες επιλογες διαφορετικων reverb & delay)

www.soundcloud.com/superfunk12

https://superfunk12.wordpress.com/

Οπως καταλαβαινετε, αλλο ενα θεμα για την tonelab! Αγαπητε sils, δοκιμασε καποια απο τα πεταλια που αναφερθηκαν και επισης και αλλα που θα ακουσεις/δεις και καποιο θα σου κατσει, δεν υπαρχει περιπτωση! Ειδικα αν τα θες απλα για να πειραματιζεσαι, η επιλογη ειναι πιο χαλαρη/φθηνη!

Εχουν απολυτο δικιο τα παιδια SILS ,παρε Cornish κανει μονο 1000 ευρω.

Για αυτο εξαλλου σε καθε ραχουλα,σε καθε στανη και σε καθε βουνο θα βρεις καποιον Cornish user... ;D

Εγω το παιρνω (ΔΕΝ παιζω ομως μεταλ) ;D,βεβαια ξερω να την προγραμματισω ΣΩΣΤΑ (για αυτο αλλωστε και ξεφορτωθηκα μπουτικ "βρωμοπεταλα" αξιας αρκετων εκατονταδων ευρω μολις την εμαθα καλα) . ;)

φυσικα και καποιος μπορει να πειραματιστει και με πεταλακια βρωμας πριν την TL (αν θελει κατι "ξεχωριστο"),ομως ειδικα στα delay & reverb το μηχανακι απλα ειναι top of the top... ;D  (& με ΠΑΡΑ πολλες επιλογες διαφορετικων reverb & delay)

στα reverb delay μπορει να ειναι ετσι αλλα για εμενα που μου αρεσει το βαρυ distortion....και δεν εννοω death καταστασεις.......αλλα ωραιο γεματο distortion....δεν το εχει....πασχει αρκετα. Για πολυ πιο light πραγματα καλη ειναι αλλα για τετοια δεν.......και δεν ειναι θεμα ρυθμισεων γιατι την εχω γυρισει αναποδα 1,5 χρονο τωρα...ειναι θεμα δυνατοτητων και ισως μηχανηματων που συνδιαζεται......αλλα ο hot rod deluxe πιστευω ειναι μια καλη βαση και μια fender deluxe με duncans

RUN FOREST....RUN!!!!

αλλα ωραιο γεματο distortion....δεν το εχει..

εδω μια χαρα διστορτιον ακουω.. ;D

Ελπίζω να καταλαβαίνεις το χιούμορ μου ε;

ήταν ειρωνικό για το γενικό και χιλιοειπομένο της ερώτησης

ναι ρε μαν,πλακα κανω & εγω... ;D

το crunch box της mi audio.super πεταλαρα!πηγαινε στον jimmy στην χαριλαου τρικουπη να το ακουσεις και στειλε μου π.μ για να με ευχαριστησεις... ;)

εδω μια χαρα διστορτιον ακουω.. ;D

ναι ρε μαν,πλακα κανω & εγω... ;D

Εγώ ακούω ένα μετριότατο διστόρσιον...θαμπό και χωρίς καθόλου punch.

(γούστα είναι αυτά...είπαμε ;) )

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση

• Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου