thanasis b Δημοσιευμένο 16 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 16 Ιανουαρίου 2010 Ευχαριστω για την παραθεση του βιντεο αν και το εχω δει. Μαλλον ο λογος του οτι δεν καταλαβαινω ακριβως τι κανει ειναι γιατι το βλεπεις πιο πολυ στα δαχτυλα σου το αποτελεσμα? Συνεπως βοηθαει να εχεις εναν πιο ισοροπημενο ηχο ακουστικα σαν αποτελεσμα. Λογικα θα βοηθαει και σε ηχογραφηση. Δεν ξερω αλλα για καποιο λογο εχω συνδεσει τον κομπρεσορα με φανκι παιξιμο. Ισχυει κατι τετοιο? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 16 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 16 Ιανουαρίου 2010 Μαλλον ο λογος του οτι δεν καταλαβαινω ακριβως τι κανει ειναι γιατι το βλεπεις πιο πολυ στα δαχτυλα σου το αποτελεσμα? Οχι το ΑΚΟΥΣ και μαλιστα πολυ (οταν απενεργοποιω τον κομπρεσσορα το σημα μου πεφτει τουλαχιστον 10 db) Δεν ξερω αλλα για καποιο λογο εχω συνδεσει τον κομπρεσορα με φανκι παιξιμο. Ισχυει κατι τετοιο? ναι παρα πολυ κιθαριστες σε αυτο το ειδος το χρησιμοποιουν,πανω απο ολα βεβαια τον χρησιμοποιουν οι country tele pickers www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
radiator Δημοσιευμένο 16 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 16 Ιανουαρίου 2010 Εγω εχω βρει την υγεια μου ,με τον Tone Press της Barber! Τον εχω συνεχεια ανοικτο, και με μονους και με διπλους. Με το Blend στο 12.00(λιγο πανω λιγο κατω) και το sustain στο 1.00-2.00 Τον εχω συνηθισει! Αμα τον βγαζω μου λειπει ;D Νομιζω οτι ο γενικα ο pararell compressor ειναι μια καλη λυση! Στην Tele ειναι "must" κατα τη γνωμη μου! Μην παιζεις πιο γρηγορα απ`οσο σκεφτεσαι!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
pinhead Δημοσιευμένο 16 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 16 Ιανουαρίου 2010 Προσωπικά τον κομπρεσσορα και το equalizer τα θεωρω τα πιο υποτιμημένα πετάλια.Εγω χρησιμοποιώ τον κομπρέσσορα του nova system,ολο και κάτι κοινο αν δεν είναι ιδιοι θα χει με τον nova dynamic,ο οποιος είναι εντελώς αχρωμάτιστος.Τον χρησιμοποιω συνηθως στον μονο του 89 και πραγματικά τον ζωντανεύει και τον φέρνει στα ίσα του σε σχεση με τον διπλό.Τον εχω σε χαλαρή ρυθμιση σε καθαρα κυρίως δηλαδη να μην "πλακωνει" πολύ τον ηχο μου.Βέβαια έχει πολλες ρυθμίσεις οπου δεν πολυκατεχω (attack,release κτλ.)...αν μπορει κάποιος και έχει ορεξη να τα αναλύσει καλο θα ταν... never compromise tone for features.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση