O_Menelaos Δημοσιευμένο 17 Δεκεμβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 17 Δεκεμβρίου 2009 (ούτε κάποιον που ψάχνει presets για "ήχο Petrucci" :P) Γκουχου Γκουχου .... καποιος με φωναξε ::)?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Evilnye Δημοσιευμένο 17 Δεκεμβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 17 Δεκεμβρίου 2009 TGL εσύ μιλάς για επίπεδα κόσμου που έχει ήδη λιώσει και πάει για το παραπάνω. Αναφερόμαστε νομίζω σε πιο ερασιτεχνική φάση. Εγώ τουλάχιστον. Πιστεύω πάντως πως και το στάδιο της διασκεύης νότα προς νότα προσφέρει στον μουσικό. Να πω κιόλας πιστεύω πως αφού δεις πως είναι το αυθεντικό μπορείς αλήθεια να προχωρήσεις στο επόμενο στάδιο και να δώσεις το δικό σου. Συνήθως αυτό το στάδιο το προσπερνανε εάν δε μπορούν να παίξουν σωστά το πρωτότυπο. Παρεπιπτόντως tribute band είναι αυτή που επιλέγει μια μπάντα συγκεκριμένα και παίζει μόνο αυτή. Νομίζω δεν υπάρχει διαχωρισμός μεταξύ cover band όσον αφορά το αν παίζουν διασκευές ή νότα προς νότα εκτελέσεις. Τουλάχιστον με αγγλόφωνους που μίλησα ή σε ξένα φόρα που έχω δει δεν είδα τέτοιο διαχωρισμό. Σκορδαλή... το να σου δώσει τουπέ κάποιος που είναι το σεξουαλικό υπονοούμενο; Είναι πως λέμε Το δίνεις το τουπέ; Το κοπανάς το φιουτζιμπαλ; Το χορεύεις το συρτάκι; κτλ; αφτο ινε; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dr.peters Δημοσιευμένο 17 Δεκεμβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 17 Δεκεμβρίου 2009 Τέλος, οι γενικότητες για τους από ωδείο, παρακαλώ κομμένες. Από ωδείο είμαι, μόνο σε ωδείο μπορείς να μάθεις κάποια πράγματα και καλά επίσημα. Κάποιο πρόβλημα; Τούπε θέλεις; Μπορώ να σου το δώσω. (προς bourgos7) Παρακαλω, να κοπουν τα προστυχα κ σεξουαλικα υπονοουμενα, ενας admin ρε παιδια να κανει καμια συσταση, μη ριχνουμε το επιπεδο. Μια γνωμη ειπα, κ δεν αναφερθηκα σε ολα τα παιδια των ωδειων , γιατι υπαρχουν κ παιδια ωδειων προσγειωμενα, συνεργασιμα κ προθυμα να βοηθησουν εμας τους αυτοδιδακτους οποτε χρειαστει, κ χαιρεσαι κ να παιζεις μαζι τους. Αναφερθηκα στα κακομαθημενα παιδια των ωδειων που εχουν τουπε κτλ. Nikolas ιδου το μαχαιρι, ιδου κ το καρπουζι, το μονο που χρειαζεσαι ειναι το μυαλο για να τα χρησιμοποιησεις... για δειτε κ εδω, αν αυτο δεν ειναι σεξουαλικο υπονοουμενο τοτε τι ειναι? δικιο εχει ο μπρουγκος ... open ur eyes guyz and girl ευτυχως που μας ανοιξες τα ματια...! πανελιστας και ανταρτομαχητης.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
RayDTutto Δημοσιευμένο 17 Δεκεμβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 17 Δεκεμβρίου 2009 ευτυχως που μας ανοιξες τα ματια...! Είναι πως λέμε Το δίνεις το τουπέ; Το κοπανάς το φιουτζιμπαλ; Το χορεύεις το συρτάκι; κτλ; αφτο ινε; :D :D :D :D καραLOL και ROTFLMAO with sugar on top... When you will get good you will know. There is no guitar. There never was. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dr.peters Δημοσιευμένο 17 Δεκεμβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 17 Δεκεμβρίου 2009 Σκορδαλή... το να σου δώσει τουπέ κάποιος που είναι το σεξουαλικό υπονοούμενο; Είναι πως λέμε Το δίνεις το τουπέ; Το κοπανάς το φιουτζιμπαλ; Το χορεύεις το συρτάκι; κτλ; αφτο ινε; χαχαχαχαχαχα!!!! πανελιστας και ανταρτομαχητης.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
The Genius Loci Δημοσιευμένο 17 Δεκεμβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 17 Δεκεμβρίου 2009 TGL εσύ μιλάς για επίπεδα κόσμου που έχει ήδη λιώσει και πάει για το παραπάνω. Αναφερόμαστε νομίζω σε πιο ερασιτεχνική φάση. Εγώ τουλάχιστον. Όχι Εύη, δεν μιλάω για τέτοιο κόσμο. Νομίζεις ότι οι Stones, οι Yardbirds και τόσα άλλα γκρουπ που έκαναν στις αρχές της καρριέρας τους δικές τους διασκευές γνωστών κομματιών, ήταν τίποτα παικταράδες παγκόσμιας κλάσσης? Ή είχαν κανα playlist 300 κομματιών, όπως κάποιες ελληνικες διασκευάδικες μπάντες? Το "είχαν" όμως αρκετά σε επίπεδο καλλιτεχνικής ικανότητας ώστε να βάλουν τη δική τους πινελιά. Πιστεύω πάντως πως και το στάδιο της διασκεύης νότα προς νότα προσφέρει στον μουσικό. Να πω κιόλας πιστεύω πως αφού δεις πως είναι το αυθεντικό μπορείς αλήθεια να προχωρήσεις στο επόμενο στάδιο και να δώσεις το δικό σου. Συνήθως αυτό το στάδιο το προσπερνανε εάν δε μπορούν να παίξουν σωστά το πρωτότυπο. Φυσικά και προσφέρει. Στο μουσικό. Στο δωμάτιό του. Παρεπιπτόντως tribute band είναι αυτή που επιλέγει μια μπάντα συγκεκριμένα και παίζει μόνο αυτή. Ναι, δεν είπα κάτι διαφορετικό. Νομίζω δεν υπάρχει διαχωρισμός μεταξύ cover band όσον αφορά το αν παίζουν διασκευές ή νότα προς νότα εκτελέσεις. Τουλάχιστον με αγγλόφωνους που μίλησα ή σε ξένα φόρα που έχω δει δεν είδα τέτοιο διαχωρισμό. Ακριβώς, αυτό λέω κι'εγώ, τις tribute τις ανέφερα γιατί εκεί υπάρχει εμμονή στην ακριβή εκτέλεση. Model-o-phobia: something like homophobia, but much more amusing Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Alchemist Δημοσιευμένο 17 Δεκεμβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 17 Δεκεμβρίου 2009 Brougos και Skordalis... ρε παιδιά, τι παίρνετε μεσημεριάτικα; Πρώτα ο brougos προσβάλλει συλλήβδην όσους μουσικούς έχουν λάβει ωδειακή εκπαίδευση λέγοντάς τους ξιπασμένους μεταξύ άλλων, μετά λέει ότι οι ωδειακοί είναι μαμώ τα παιδιά και καταλήγετε ότι υπάρχει και κάποιο σεξουαλικό που κανείς δεν έχει καταλάβει (ούτε κι εγώ για να είμαι ειλικρινής). Λοιπόν, σας κάνω τη σύσταση που ζητήσατε. Λιγότερες παλαβομάρες στο εξής αν έχετε την καλοσύνη. Δεν αντέχουμε άλλο μέταλ ρε παιδιά. Ευχαριστώ! Υ.Γ. Ίσως επανέλθω αργότερα επί του θέματος των διασκευών. Yes it is!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Evilnye Δημοσιευμένο 17 Δεκεμβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 17 Δεκεμβρίου 2009 Υπάρχει κάποιο πρόβλημα με το μέταλ φίλος; TGL να ξεκαθαρίσουμε πως το να παίζεις παπάδες δε σημαίνει το παίζεις καλά έτσι; Κάπου το πε και κάποιος στο άλλο θέμα με τον Φρουσσαανττεεε άλλο οι συγκροτηματίες άλλο οι βιρτουόζοι. Εγώ απλά διαχωρίζω το κοπανάω, δεν το πάω καλά και το λέω και άποψη. Ξέρεις ότι συμβαίνει κ αυτό. Μπορεί παλιά όταν ξεκινούσες να το αντιμετώπισες κιόλας. Στις ερασιτεχνικές μπάντες παίζει πάρα πάρα πάρα πολύ αυτό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
skordalis21 Δημοσιευμένο 17 Δεκεμβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 17 Δεκεμβρίου 2009 Oσο μεγαλωνουμε μεταλλωνουμε alchemist . χαχαχ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru Nikolas Δημοσιευμένο 17 Δεκεμβρίου 2009 Guru Share Δημοσιευμένο 17 Δεκεμβρίου 2009 εεεεεε; Μήπως το τούπε σημαίνει κάτι άλλο; Βγήκε tpyo στον τόνο... Τουπέ εννοούσα... Σεξουαλικά υπονοούμενα; Μπορέι κάποιος να μου εξηγήσει κι εμένα, μήπως και είπα κάτι και δεν το κατάλαβα; Home - Editions Musica Ferrum Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση