Spiros Mavromatis Δημοσιευμένο 17 Δεκεμβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 17 Δεκεμβρίου 2009 παιδια κατι μ εχει πιασει , και τον τελευταιο καιρο σκαρωνω τετραστιχα επτανησιακου υφους. αφιερωμενο στον ιδιοκτητη της κιθαρας ΚΑ Λ Ο Π Ρ Ο Α Ι Ρ Ε Τ Α παντα !! ;D ετουτη η κιθαρα σου εγινηκε γ@m@τΙ !! εχει και χρωμα αγελαδί και φαινεται "φευγατη" ! μου φαινεται σαν τη κοιτω οτι θα μου μιλησει πολυ να παιξω θα θελα , η μηπως με κλωτσησει ? και τουτο το φαινομενο , να χει μονο εναν μαγνητη? μηπως πολυ παραφαγε και τση βγηκε απ τη μυτη? και μεσα στη θηκουλα τση οταν ειναι κλεισμενη μου φαινεται πως καιγεται , ζεσταινεται η καημενη... μηπως να τηνε "δροσιζες" με παιξιμο λιγακι ? με chickenpicking και bluesιές να γραφες και κλιπακι? γιατι καλες οι φωτο σου ωραιο το σωματακι μα θελει κατι και τ αυτι , για να χαρει λιγακι!! (τι γραφω για να σκοτωσω την ωρα μου Θεε μου...... :P :P) Mesa/Boogie & Strato Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
odis13 Δημοσιευμένο 17 Δεκεμβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 17 Δεκεμβρίου 2009 Geeky ερωτηση: Η επιλογη top-loader γεφυρας εγινε για παικτικους λογους ή για απλα για να μην εχεις τρυπες πισω (πανω στο αυτοκολλητο)? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
BoogieMan Δημοσιευμένο 17 Δεκεμβρίου 2009 OP Share Δημοσιευμένο 17 Δεκεμβρίου 2009 Σας ευχαριστω ολους για τα καλα λογια! ;D ;D ;D επισης η αγελαδα λεει ενα μεγαλοο "mowwwww" και αυτη... :P Το τετραστιχο τα εσπασε! υποσχομαι συντομα κλιπ! Αλλα τι 8α ητανε μια τοσο εντυπωσιακη κιθαρα χωρις τα καταληλα ρουχα??? Αυτο σκεφτομουνα χτες... και να το αποτελεσμα ;D ;D ;D ;D Texas tone that's bad to the bone... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
mkm Δημοσιευμένο 17 Δεκεμβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 17 Δεκεμβρίου 2009 Κορυφαίος !!! Περιμένουμε chickenpickin' clip ;D https://www.noiz.gr/community/forums/topic/20838-diy-custom-mkm-guitar/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
AL PACINO Δημοσιευμένο 18 Δεκεμβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 18 Δεκεμβρίου 2009 μπραβο ρε μπαρμπα...αυτο ειναι μερακι... να σαι καλα respect. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
bloody_sunday Δημοσιευμένο 18 Δεκεμβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 18 Δεκεμβρίου 2009 H ωραιότερη κιθάρα που έχω δει στο Νόιζ (μαζί με εκείνη την limited LP του dkall με τους P90s). Φανταστική! Και οι λεπτομέρειες για το πώς φτιάχτηκε αναμένονται με ΠΟΛΥ ενδιαφέρον! :) Fear no more the heat o' the sun Nor the furious winter's rages Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Makis P. Δημοσιευμένο 18 Δεκεμβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 18 Δεκεμβρίου 2009 καλα... εισαι πολυ original !!! 8) cheers to the band... Makis ;) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
guitar man on fire!! Δημοσιευμένο 18 Δεκεμβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 18 Δεκεμβρίου 2009 φτιαγμενη απο αγνα υλικα - εχει μονο οτι χρειαζομαι.. ;D ***η γουνα ειναι οικολογικη :P χαχαχαχαχαχαχαχαχα!!!!φοβερη!!!!!!νομιζω ομως οτι το project χρειαζεται...κατι ακομα.. κατι που θα το απογειωσει....κατι που θα τρελανει τελειως τον κοσμο που θα σε δει λαιβ.. Χρειαζεται 2 κρεμαστα μεγαλα ροζ λαστιχενια μασταρια απο κατω γεματα γαλα (αγελαδινο!!) οπου μολις τα ζουλας (στο σολο πανω πχ αντι για τρεμολο) να εκτοξευουν το γαλα με 3 bar πιεση στο κοινο!!!!!!!!!! http://sixfornine.com http://georgekapa.com Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Ztelioz Δημοσιευμένο 18 Δεκεμβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 18 Δεκεμβρίου 2009 "Χρειαζεται 2 κρεμαστα μεγαλα ροζ λαστιχενια μασταρια απο κατω γεματα γαλα (αγελαδινο!!) οπου μολις τα ζουλας (στο σολο πανω πχ αντι για τρεμολο) να εκτοξευουν το γαλα με 3 bar πιεση στο κοινο!!!!!!!!!!" +789.648 ;D ;D ;D Εννοείται άμα το κάνεις θα σκάσω με τα χίλια στο live να χαζέψω.. 8) www.myspace.com/pogr Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Mesimeriaris Δημοσιευμένο 18 Δεκεμβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 18 Δεκεμβρίου 2009 "Χρειαζεται 2 κρεμαστα μεγαλα ροζ λαστιχενια μασταρια απο κατω γεματα γαλα (αγελαδινο!!) οπου μολις τα ζουλας (στο σολο πανω πχ αντι για τρεμολο) να εκτοξευουν το γαλα με 3 bar πιεση στο κοινο!!!!!!!!!!" +789.648 ;D ;D ;D Εννοείται άμα το κάνεις θα σκάσω με τα χίλια στο live να χαζέψω.. 8) Συνελθετε συμφορουμιτες σε λιγο θα προτεινετε την δημιουργεια οπης που θα εκτοξευει αγελαδοσβουνιες. ;D ;D ;D Πρωτοτυπη και ιδιαιτερη κιθαρα boogieman(μαλλον πολυ ιδιατερη για τα συντηρητικα μου γουστα),πολλες μεγειες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση