BoogieMan Δημοσιευμένο 17 Δεκεμβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 17 Δεκεμβρίου 2009 φτιαγμενη απο αγνα υλικα - εχει μονο οτι χρειαζομαι.. ;D ***η γουνα ειναι οικολογικη :P Texas tone that's bad to the bone... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Chris.Dem. Δημοσιευμένο 17 Δεκεμβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 17 Δεκεμβρίου 2009 ΜΜΜΜΜΜΜΜΜμμμμμμμμμμμμμμμ......... Εχει το βλέμα της αγελάδας! Μεγειές και καλο-άρμεχτη! Λειπουν 2 βασικα στοιχεια ομως.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
BoogieMan Δημοσιευμένο 17 Δεκεμβρίου 2009 OP Share Δημοσιευμένο 17 Δεκεμβρίου 2009 ΜΜΜΜΜΜΜΜΜμμμμμμμμμμμμμμμ......... Εχει το βλέμα της αγελάδας! Μεγειές και καλο-άρμεχτη! Λειπουν 2 βασικα στοιχεια ομως.... thanx! την εχω ηδη αρμεξ' τι λειπει? :o Texas tone that's bad to the bone... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Chris.Dem. Δημοσιευμένο 17 Δεκεμβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 17 Δεκεμβρίου 2009 Το Clipακι και η παντοφλα ;) Μου αρεσει πολυ που ειναι ΤΟΣΟ λιτη... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
blue Δημοσιευμένο 17 Δεκεμβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 17 Δεκεμβρίου 2009 τα σπάει, συγχαρητήρια για το γούστο σου, όλες οι κιθάρες που έχεις παρουσιάσει είναι αξιοζήλευτες ! https://beetroot.bandcamp.com/ Music | SnoozeLoop Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
longshadow Δημοσιευμένο 17 Δεκεμβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 17 Δεκεμβρίου 2009 Η παρέα με τον Billy σε επηρέασε μου φαίνεται!... ;D ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
BoogieMan Δημοσιευμένο 17 Δεκεμβρίου 2009 OP Share Δημοσιευμένο 17 Δεκεμβρίου 2009 Η παρέα με τον Billy σε επηρέασε μου φαίνεται!... ;D ;D Λιιιιιιιγο 8) Texas tone that's bad to the bone... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
X-minor Δημοσιευμένο 17 Δεκεμβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 17 Δεκεμβρίου 2009 Πρώτον, ΆΨΟΓΗ! Δεύτερον, Respect! ;D Τρίτον, το got milk είναι το καταλληλότερο "κερασάκι" Τέταρτον, απαιτώ clip Πέμπτον, απαιτώ παραπάνω πληροφορίες! ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Stinky Δημοσιευμένο 17 Δεκεμβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 17 Δεκεμβρίου 2009 Γουσταρω τερμα! Αν ηταν και πιο κλασσικο ασπρο μαυρο θα τα σπαγε πιο πολυ. Κανενα αρκουδακι γιγας μακελεψες? Sickly-sweet, pink, and not for everybody Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
stephanos Δημοσιευμένο 17 Δεκεμβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 17 Δεκεμβρίου 2009 πολύ όμορφη... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση